KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Ekim 2026 Çarşamba

Karaaslan; Atmayın, bağışlayın

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı temsilcisi Karaaslan; Evimizde, işyerimizde kullanmadığımız her türlü masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar, tabletler, monitör ve yazıcıları atmayalım, bağışlayalım dedi.

Karaaslan; Atmayın, bağışlayın
31 MAYIS 2018 PERŞEMBE 23:43
1
3568
0
AA aa

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV),  gönüllü temsilcisi Semiramis Karaaslan, bağış çağrısında bulundu.

Ev ve iş yerlerinde teknolojik aletlerin çöpe atılmaması gerektiğini vurgulayan Karaaslan, çocukların eğitimine katkıda bulunmak için kullanılması gerektiğini söyledi.

Karaaslan; “ Daha fazla çocuğumuzu nitelikli eğitim desteği ile buluşturmak için var gücümüzle çalışıyor; yeni projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz. Bunlardan biri olan Atma Bağışla Projemiz ile geçtiğimiz yıldan başlayarak, hem çevremizi koruyor, hem de çocuklarımızın eğitimine destek oluyoruz. Atma Bağışla Projemiz kapsamında, evimizde, okulumuzda, işyerimizde kullanmadığımız her türlü masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar, tabletler, monitör ve yazıcılar, bilgisayar parçaları, ses, görüntü ve müzik sistemleri, dvd okuyucu ve uydu alıcılar, masa telefonu ve cep telefonları, her türlü elektrikli ev aletleri (buzdolabı hariç), her türlü kablo ve adaptörler ve bahsi geçmeyen tüm elektrik ile çalışan ürünler elektronik atıkları bağışlayarak hem çevre için hem de çocuklar için yaşanılabilir bir dünya hayalimizi gerçekleştirmek istiyoruz” dedi.

Çalışır durumda olmayan cihazların ise geri dönüşüm fabrikalarına verileceğini aktaran Karaaslan; “Çalışır durumda olan cihazlar tarafımızdan incelenip, onayınız olması halinde teslim tutanağı ile TEGV envanterine kaydedilerek, TEGV Etkinlik Noktalarında kullanılmak üzere muhafaza edilecek. Kullanılmayacak durumda olan cihazların tümü anlaşmalı olduğumuz Geri Dönüşüm Firmasına gönderilecek ve belirli bir fiyat üzerinden bu ürünlerin hurda değeri TEGV'e bağışlanacaktır. Eğitimlerine destek vereceğiniz çocuklarımız adına teşekkür ederiz. Bireysel ve kurumsal elektronik atıkları PTT Kargo Firması üzerinden “902887372” müşteri numarası ile (ödeme yapmaksızın) peyderpey geri dönüşüm tesisine gönderebilirsiniz. Atma Bağışla kapsamında geri dönüştürülemeyen ve bağış yapılamayan ürünler; Cam ve ahşap ağırlıklı (floresan ve ampüller, ahşap mobilya ve aksesuar) eşyalar. Yazıcı kartuş ve tonerleri. Buzdolabı. Akü ve piller” diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.10.2026
11:15
Hüdayi Vakfı:
Hüdayi Vakfı: 'Toplumsal çürümeyi kabullenmiyoruz'
Aziz Mahmud Hüdayi Vakfı, yayımladığı bildiride fon krizinden yolsuzluk ve torpile, eğitim sisteminden sanal kumara kadar birçok başlıkta sert eleştiriler yöneltti. 'Suçlular ve sorumlular hesap vermeden kimse güvenden söz edemez' diyen vakıf, kamu kurumlarına ve denetim mekanizmalarına çağrıda bulundu.
14.10.2026
10:33
Bingöl hangi takımı tutuyor?
Bingöl hangi takımı tutuyor?
Bingöl'de 12 Bingölspor dışında en çok hangi takım tutuluyor? 81 ili kapsayan araştırmada Bingöl'ün tercihi belli oldu. Peki, komşu illerde zirvede hangi takımlar var? Sonuçlarda dikkat çeken şehirler de var.
14.10.2026
10:07
Azerbaycan`daki başörtüsü baskısına tepki!
Azerbaycan'daki başörtüsü baskısına tepki!
Bingöl İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu, Azerbaycan'da başörtüsü nedeniyle yaşandığı bildirilen mağduriyetlere tepki göstererek inanç özgürlüğünün korunması çağrısında bulundu. Platform, 'Başörtüsü suç değildir! İnanç özgürlüğü ayrıcalık değil, temel bir haktır' mesajını verdi.
14.10.2026
09:53
Alban`dan Bingöl için afet uyarısı: Risk büyük, önlem şart
Alban'dan Bingöl için afet uyarısı: Risk büyük, önlem şart
Jeoloji Mühendisleri Odası Bingöl İl Temsilcisi Mehmet Alban, deprem, heyelan ve çığ tehlikesine dikkat çekerek güvenli yapılaşma, bilimsel planlama ve etkin denetim çağrısı yaptı.
13.10.2026
18:31
Recep Butaku: `Şehirde muhalefetin varlığı hissedilecek`
Recep Butaku: 'Şehirde muhalefetin varlığı hissedilecek'
HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Recep Butaku, Bingöl Basın Konseyi ziyaretinde kentteki yol ve altyapı sorunlarından kurumlar arası koordinasyon eksikliğine, Maden Sokak'taki kentsel dönüşüm belirsizliğinden sağlık ve eğitim hizmetlerine kadar birçok konuda değerlendirmelerde bulundu. Butaku, 'Amacımız birilerini hedefe koymak değil, memleketin eksiklerini adil bir yaklaşımla dile getirmek' dedi.
13.10.2026
15:59
Bingöl`de 364 okulda deprem tatbikatı yapıldı
Bingöl'de 364 okulda deprem tatbikatı yapıldı
Bingöl'de 57 bin 588 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen tatbikatlarda deprem anında yapılması gerekenler uygulamalı olarak gösterildi. Senaryo kapsamında okul tahliye edildi, yaralı öğrenci ambulansa taşındı ve yangına müdahale edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın