KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Nisan 2026 Salı
°C

Karan: 2. yarıda daha iyi bir takım olacağız

Bu sezon Galatasaray'dan Eskişehirspor'a transfer edilen golcü futbolcu Ümit Karan sakatlığı nedeniyle sezonun ilk yarısını kapattığını belirtirken, ikinci yarıda takımlarının daha iyi olacağını söyledi.

Karan: 2. yarıda daha iyi bir takım olacağız
15 ARALIK 2009 SALI 15:12
0
1358
0
AA aa

Eskişehirspor kaptanı Ümit Karan, ikinci yarıda takımlarının daha iyi olacağını söyledi.

Bu sezon Galatasaray'dan transfer edilen golcü futbolcu Ümit Karan, Vali Mehmet Kılıçlar'ı ziyaretinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, sakatlığı nedeniyle sezonun ilk yarısını kapattığını, yakında iyileşeceğini kaydetti.

Takım arkadaşlarını yalnız bıraktığı için üzüldüğünü ifade eden Karan, şöyle konuştu:

''Ligin ikinci yarısında ben ve diğer arkadaşlarım sakatlıktan kurtulacak. Şu anda tedavim devam ediyor. Yavaş yavaş koşulara başlayacağım. Ama henüz istediğim seviyede değilim. İnşallah ikinci yarının başından itibaren iyi hale gelmiş olacağım. Futbolcular için en üzücü olay sakatlıktır. Düşmanımızın başına gelmesini istemeyiz. Futbolu, atmosferi ve taraftarı özledim. İkinci yarı en iyi şekilde yeşil sahalara döneceğim. Takımda önemli oyuncular sakatlandı. Bu durumda oynamayan arkadaşlarımızın eline forma şansı geçiyor. Bizlerin yerine oynayan arkadaşlarımız da şu ana kadar çok iyi performans gösterdiler. Sivasspor maçına baktığımız zaman, zor şartlarda oynamak kolay değildi. Biz o arkadaşlarımıza, ancak dışarıdan destek verebiliyoruz. Bu onlar için büyük bir fırsat.

Eskişehirspor forması giymek herkese nasip olmaz. Biz sezona iyi başladık. Başladığımız gibi devam edebilseydik şu anda çok daha iyi yerlerde olabilirdik. Ligin ikinci yarısı çok daha iyi olacağız.''

AA

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.04.2026
00:23
Bingöl Devlet Hastanesi`ne Yeni Endoskopi ve Kolonoskopi Cihazı
Bingöl Devlet Hastanesi'ne Yeni Endoskopi ve Kolonoskopi Cihazı
Bingöl Devlet Hastanesi'ne kazandırılan yeni nesil endoskopi ve kolonoskopi cihazı hizmete alındı. İkinci cihazla birlikte tanı süreçlerinin hızlanması ve sağlık hizmetlerinde kapasitenin artırılması hedefleniyor.
07.04.2026
00:22
Sumud Filosu`nda İki Bingöllü İsim
Sumud Filosu'nda İki Bingöllü İsim
Gazze'ye insani yardım ulaştırmak amacıyla yola çıkacak Özgürlük ve Sumud Filosu'nda Bingöllü sendikacılar Nevzat Öylek ve Yunus Kava da yer alacak. Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, filonun Gazze'nin özgürlüğü ve insani yardımlar için büyük önem taşıdığını söyledi.
07.04.2026
00:21
Motosiklet kazasında yaralanan genç hayatını kaybetti
Motosiklet kazasında yaralanan genç hayatını kaybetti
Bingöl'de motosiklet kazasında yaralanan 24 yaşındaki Furkan Görgülü, tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.
07.04.2026
00:20
Bingöl için zirai don uyarısı: Üreticilere 4 günlük kritik süre
Bingöl için zirai don uyarısı: Üreticilere 4 günlük kritik süre
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 8 Nisan Çarşamba akşamından 12 Nisan Pazar sabahına kadar zirai don beklendiğini duyurdu. Yetkililer, özellikle yüksek kesimlerde kuvvetli don riskine karşı üreticileri tedbirli olmaya çağırdı.
07.04.2026
00:19
Bingöl`de 146 Proje Masaya Yatırıldı
Bingöl'de 146 Proje Masaya Yatırıldı
Bingöl'de 2026 yılı kamu yatırımlarının değerlendirildiği İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda kurumlar arası eşgüdüm vurgusu öne çıktı. Vali Cahit Çelik, tıkanan noktalarda hızlı karar ve sahada uyumlu çalışma çağrısı yaptı.
07.04.2026
00:18
Bingöl`den Giden Üsteğmen Türkiye Şampiyonu Oldu
Bingöl'den Giden Üsteğmen Türkiye Şampiyonu Oldu
Diyarbakır'da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda mücadele eden Genç İlçe Jandarma Komutanlığı personeli Üsteğmen Murat Algül, altın madalya kazanarak Türkiye Şampiyonu oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın