KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Nisan 2025 Çarşamba
°C

Karanlık güçler kendi emelleri uğruna halkı birbirine kırdırdı

AK Parti Bingöl Teşkilatı Aylık Genişletilmiş Divan Toplantısı'nda konuşan Muş Milletvekili Seracettin Karayağız, Türkiye'de bir dönem karanlık güçlerin kendi emelleri uğruna halkı birbirine kırdırdığını söyledi.

Karanlık güçler kendi emelleri uğruna halkı birbirine kırdırdı
12 NİSAN 2010 PAZARTESİ 09:33
0
1724
0
AA aa
AK Parti Aylık Genişletilmiş Divan Toplantısı Kültür Merkezi Toplantı Salonunda yapıldı. Düzenlenen toplantıya Bingöl Milletvekili Kazım Ataoğlu, İl Koordinatörü AK Parti Muş Milletvekili Seracettin Karayağız, Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, AK Parti İl Başkanı Cevdet Çalbay, meclis üyeleri ve partililerin de katıldı.

Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda ilk konuşmayı AK Parti Bingöl Milletvekili Kazım Ataoğlu yaptı. Anayasa değişiklik paketi hakkında konuşan Milletvekili Ataoğlu, “Son iki dönemde olduğu gibi millet yine AK Partinin yanında durmaya devam edecek. AK Parti'nin başında bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bu ülkenin mihenk taşlarından biridir” diye konuştu. AK Parti Bingöl Teşkilatı Aylık Genişletilmiş Divan Toplantısı'nda konuşan Milletvekili Kazım Ataoğlu, anayasa değişiklik paketi hakkında yaptığı konuşmada “Bu iş referanduma kalacak” dedi.

BU İŞ REFERANDUMA KALACAK
Anayasa değişikliği ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında partili ve vatandaşlara detaylı bilgiler aktaran Ataoğlu, "Türkiye değişiyor. AK Parti olarak yaptığımız çalışmalarla hiç kimsenin yaptığının yanına kar kalmayacağı noktaya geldik. Hangi mevki ve makamda olursa olsun, yanlış yapan cezasını çekecek duruma gelinmiştir. Bu, başta başbakan ve kadrosunun ortaya koyduğu güzel çalışmaların ürünüdür. Türkiye bölgesinde süper güç olma yolunda emin adımlarla yürüyor. Osmanlı imparatorluğunda olduğu gibi bölgemizde süper güç ve cihan devleti olma yolunda ilerliyoruz" ifadelerini kullandı.

Ataoğlu'ndan sonra kürsüye çıkan İl Koordinatörü ve Muş Milletvekili Seracettin Karayağız, "AK Parti 3 Kasım 2002 tarihinde yapılan seçim ile görevi devralarak ülkeye hizmet yapmaya başladı. Yıllarca ülkemizi yönetenler çevremizdeki tüm ülkelerle düşman olmuş, komşu ülkelerin hepsine kapılarını kapatmıştı. Ülke içinde de bazı karanlık güçler kendi emelleri uğruna insanımızı birbirine kırdırmıştır. Bunlara bir dur demek gerekiyordu. Bizden önceki bazı iktidarlar bunu yapmaya kalkıştı, ancak ellerine aldıkları ateş topu ile yandıkları için vazgeçtiler. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan büyük bir cesaret örneği gösterip tüm olumsuzluklara rağmen, siyasi hayatını riske atarak bu ateş topunu eline alıp ülkemizin kangrenleşmiş bu yarasını sarmak için elini taşın altına koymuştur. Yaptığı güzel ve başarılı çalışmalarla komşu ülkeler başta olmak üzere birçok ülke ile Türkiye'nin ilişkileri düzeltildi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 76 Müslüman ülkenin hangisinde adaylığını koysa seçimi alacak kadar büyük bir dünya lideridir. Çok şükür bu başbakan Türkiye olarak bize nasip olmuştur" diye ifade etti.

Yargıda verilen bazı kararların Türkiye'nin istediği gibi ilerlemesine engel olduğunu belirten Karayağız, bundan dolayı anayasada bazı değişiklikler yapmak için çalışma başlatıldığını söyleyerek, "Anayasanın tamamen değişmesini temenni ediyoruz. Ancak buna şimdilik imkan olmadığı için bazı maddelerini değiştirmek üzere çalışma başlatıldı. Muhtemelen bu çalışmalarımız tamamlandıktan sonra referanduma giderek bu değişikliği halk oylamasına sunacağız" şeklinde konuştu.

 

Bingöl Online Haber Servisi
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
30.04.2025
18:55
Bingöl için kuvvetli rüzgâr ve fırtına uyarısı
Bingöl için kuvvetli rüzgâr ve fırtına uyarısı
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Bingöl için kuvvetli rüzgâr ve fırtına ile yer yer toz taşınımı uyarısı yaptı.
30.04.2025
17:58
Bingöl`de Kur`an ziyafeti
Bingöl'de Kur'an ziyafeti
Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde Bingöl İl Müftülüğünün organizasyonuyla, Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma alanında ulusal ve uluslararası başarılar elde etmiş seçkin karîlerin katılımıyla 'Kur'an-ı Kerim Ziyafeti Programı' düzenlenecek.
30.04.2025
16:13
Hüdapar`dan Kültür TOKİ için çağrı!
Hüdapar'dan Kültür TOKİ için çağrı!
Beraberindeki teşkilat üyeleriyle Bingöl merkez Kültür Mahallesi TOKİ Emlak Yönetimini ziyaret eden HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya: 'Vatandaşların ev ve işyeri bulamadığı bu dönemde buradaki boş konut ve işyerleri acilen satışa sunulmalı!' dedi.
30.04.2025
16:11
YURTLİG Futbol Bingöl Grup Müsabakaları Başladı
YURTLİG Futbol Bingöl Grup Müsabakaları Başladı
Bingöl ev sahipliğinde 10 ilden toplam 160 sporcunun katılımıyla start alan müsabakaların başlangıç vuruşunu Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta yaptı.
30.04.2025
16:10
Bingöl`de kesilen varil bomba gibi patladı! Patlama anı kamerada
Bingöl'de kesilen varil bomba gibi patladı! Patlama anı kamerada
Bingöl'de bir atölyede spiral makinesiyle kesilmek istenen varil bir anda patladı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
30.04.2025
16:09
Bingöl`de dedektörle define arayan şahsa suçüstü
Bingöl'de dedektörle define arayan şahsa suçüstü
Bingöl'de bir şahıs dedektör cihazı ile define ararken jandarma ekiplerince suçüstü yakalandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın