KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Şubat 2026 Pazar
°C

Karateciler denizli yolcusu

Denizli'de 11–12 Nisan tarihinde yapılacak olan Büyükler Karate Türkiye Şampiyonası'na katılacak olan ancak maddi sıkıntı yaşayan Kanazawa Karate Spor Okulu sporcularına Vali Vekili Abdulaziz Aydın sahip çıktı. Aydın, makamında kabul ettiği sporculara gerekli desteği sunacağını belirtti.

Karateciler denizli yolcusu
10 NİSAN 2009 CUMA 15:51
0
1139
0
AA aa
Sporculara her zaman destek vereceklerini kaydeden Aydın: “Bingöl'de çok başarılı sporcular var. İlimizde sponsor sorunu var. Bunu aşmamız gerekiyor. Her sporcu ilgi görmek ister. Bunun için herkese büyük görevler düşüyor. Sporcularımıza daha fazla destek çıkmalıyız. Gençlerin kötü alışkanlıklar yerine centilmence mücadele edecekleri spor dallarına yönelmeleri bizi mutlu ediyor. Sporcularımızdan başarıyla dönmelerini istiyorum” şeklinde konuştu.
Denizli'de yapılacak olan büyükler Türkiye Şampiyonasına 5 aydır hazırlandıklarını kaydeden Kanazawa Spor Okulu Hocası Sedat Kaya: “Sporcularımız çok iyi çalıştı. 5 aylık bir zaman diliminde şampiyonada başarı elde edebilmek için var gücümüzle çalıştık. Maddi imkânsızlıklar nedeniyle şampiyonaya katılamayacaktık. Ancak Sayın Vali Yardımcımız Abdulaziz Aydın bize destek çıktı. Son anda gelişen bu destek, bizleri son derece sevindirmiştir. Bütün hazırlıklarımızı gördük. Cumartesi ve Pazar günü yapılacak Türkiye şampiyonasında Bingöl'e derece ile döneceğiz inşallah” dedi.
Destek verenlere teşekkür eden Kaya: “Bize her zaman desteklerini esirgemeyen Başta Sayın Valimiz İrfan Balkanlıoğlu'na, Vali Yardımcımız Abdulaziz Aydın'a, Milletvekili Yusuf Coşkun'a, Belediye Başkanı Serdar Atalay'a, Gençlik Spor İl Müdürümüz Şefik Kara'ya teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.
11 ve 12 Nisan tarihinde Deniz'li de yapılacak Büyükler Karate Türkiye Şampiyonası'na katılacak olan Kanazawa Spor Okulu'nun 8 sporcusu, Denizli'ye gitmek üzere dün yola koyuldu.


Bingöl Kent Haber
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.02.2026
21:54
Zikte SÜRKAP`tan 5. Yıl Buluşması
Zikte SÜRKAP'tan 5. Yıl Buluşması
Birlik ve dayanışma mesajlarının verildiği programda eğitim çalışmaları kapsamında hayata geçirilen 'Murat Etüt Merkezi'ne dikkat çeken Platform Başkanı Mehmet Atalay, bir toplumun gelişmişlik düzeyinin en önemli göstergelerinden birinin eğitim olduğunu vurguladı ve bu anlayışla hayata geçirilen Murat Etüt Merkezi'nin kendileri için en anlamlı çalışmaların başında geldiğini söyledi.
07.02.2026
21:39
Bingöl`de göçmen kaçakçılığı operasyonu
Bingöl'de göçmen kaçakçılığı operasyonu
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince göçmen kaçakçılığına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında 12 düzensiz göçmen yakalandı.
07.02.2026
21:30
Öztürk;
Öztürk; 'Bingöl halkı artık bu hastalıklar için başka illere gitmeyecek'
Bingöl Devlet Hastanesi'nde göreve başlayan Hematoloji Uzmanı Dr. Osman Can Öztürk, hasta kabulüne başlayan hematoloji kliniğiyle birlikte kemik iliği ve kan hastalıklarının tanı, tedavi ve düzenli takibinin artık Bingöl'de yapılabileceğini belirterek, yeni hizmetin önemli bir ihtiyacı karşılayacağını ve hastaların çevre illere gitmesine gerek kalmayacağını söyledi.
07.02.2026
21:12
Adaklı`da eğitim çalışmaları ele alındı
Adaklı'da eğitim çalışmaları ele alındı
Eğitime Destek Koordinasyon Toplantısı, Vali-Mülkiye Başmüfettişi Abdulkadir Yazıcı başkanlığında gerçekleştirildi.
07.02.2026
21:05
Bingöl`de Faciadan Dönüldü! 1 yaralı
Bingöl'de Faciadan Dönüldü! 1 yaralı
Bingöl'ün Karlıova ilçesine doğalgaz sevkiyatı yapan tırın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi yaralandı.
07.02.2026
19:35
YEM-SÜT A.Ş. arsa ihalesi yeniden gündemde!
YEM-SÜT A.Ş. arsa ihalesi yeniden gündemde!
DEM Parti İl Genel Meclis Gurubu'nca Bingöl İl Genel Meclisi'ne sunulan soru önergesinde, İl Özel İdaresi hissesi bulunan YEM-SÜT A.Ş.'ye ait arsa satış ihalesinin ardından yaşanan süreç ve kamu zararı ihtimali gündeme taşındı. Önergede, ihalenin onaylanıp onaylanmadığından tahsilat sürecine kadar birçok başlıkta açıklama talep edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın