KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Temmuz 2025 Salı
°C

Kardeş okula ziyaret

Arıkan, öğrencileri kurumlarının sosyal, kültürel, sanatsal faaliyetler kapsamındaki çalışmalara katılmaya davet ederken, yapılacak olan geziler, kamplar ve diğer etkinliklerde Düzağaç Orta Okulu’ndaki öğrencilerin de yer almasını istedi.

Kardeş okula ziyaret
22 MAYIS 2013 ÇARŞAMBA 08:23
0
1515
0
AA aa

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdal Arıkan, gençlik liderleri ve kurum personelleriyle birlikte Bingöl Valiliği'nin, herkesi eğitimin birer parçası yapmak, eğitimin yükünü paylaştırmak, öğrencilerin eğitim gördüğü okulların eksikliklerini gidermek için başlattığı ‘Kardeş Okul Kardeş Kurum Projesi' kapsamında kardeş okul olarak belirlenen Düzağaç Orta Okulu'nu ziyaret etti.

Beraberindekilerle Okul Müdürü Ahmet Gündoğdu ile görüşen Arıkan, öğretmenler ve öğrencilerle de bir araya geldi.

Kardeş Okul Projesini çok önemsediklerini ve proje kapsamında kardeş okul Düzağaç Orta Okulu ile yakın işbirliği içinde olacaklarını ifade eden Arıkan, özellikle öğrencilerin eğitim, öğretimleri dışındaki gerek sportif faaliyetler gerekse gençlik merkezi bünyesinde yapılacak sosyal, kültürel, sanatsal faaliyetler kapsamındaki çalışmalar için İl Müdürlüğüne bağlı tesislerde serbest zamanlarını antrenörler ve eğiticiler nezaretinde değerlendirmelerini istedi.

Yapılacak olan geziler, kamplar ve diğer etkinliklere Düzağaç Orta Okulundaki öğrencilerinin de katılmalarını isteyen Arıkan, ayrıca okulların kapanmasıyla beraber bütün öğrencileri yaz spor okullarındaki etkinliklere davet etti.

Arıkan, bundan sonraki dönemlerde kardeş okula ziyaretlerinin ve işbirliğinin devam edeceğini sözlerine ekledi.

Arıkan'ın konuşmasının ardından kardeş okul Düzağaç Orta Okuluna çeşitli spor malzemeleri ve hediyeler dağıtıldı. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
30.06.2025
20:07
Şeyh Seyyid Muhammed Mübarek Bingöl`e geliyor
Şeyh Seyyid Muhammed Mübarek Bingöl'e geliyor
Çarşamba günü gerçekleştirilecek program, Bingöl Merkez İnönü Mahallesi, Maden Sokak'ta bulunan Semerkand Mescidi'nde düzenlenecek.
30.06.2025
19:47
Siz de koruyucu aile olabilirsiniz!
Siz de koruyucu aile olabilirsiniz!
Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, 2025 Aile Yılı kapsamında '30 Haziran Koruyucu Aile Günü' dolayısıyla bir dizi farkındalık etkinliği gerçekleştirdi, vatandaşları bilgilendirildi.
30.06.2025
18:16
Türkiye`yi temsil edecekler
Türkiye'yi temsil edecekler
Bocce Bowling ve Dart Milli Takıma seçilen Bingöllü sporcular Sayak ve Gezli, 1-6 Eylül 2025 tarihlerinde İsviçre'de olacak Avrupa Büyükler Raffa Şampiyonasında Türkiye'yi temsil edecekler.
30.06.2025
17:24
Zıkte Aşireti Hınıs`ta Buluştu
Zıkte Aşireti Hınıs'ta Buluştu
Bu buluşmayı sadece bir ziyaret değil, aynı zamanda bir toplumsal aidiyet ve gelecek nesillere bırakılacak güçlü bir miras olarak değerlendiren Ataoğlu: 'Elbette yollar uzun, şehirler uzak olabilir. Fakat bizler biliriz ki, mesafe sadece haritalarda vardır. Gönüllere sınır çizilemez. Ne zaman ki birbirimizi unutur, aramıza fitne düşmesine izin veririz; işte o zaman asıl kaybımız başlar' dedi.
30.06.2025
17:23
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'de üzerinde uyuşturucu ile yakalanan şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.
30.06.2025
17:22
Özel Güvenlikçilerin taleplerini paylaştı
Özel Güvenlikçilerin taleplerini paylaştı
Yıpranma hakkı, statü tanımı, taltif ve KİT'lerde çalışan özel güvenlik işçilerinin kadroya alınması taleplerini dile getiren Güvenlik-İş Sendikası Bingöl İl Başkanı Cahit Ateş; 'Ve biz, emeğimizin hakkını, can güvenliğimizin teminat altına alınmasını, saygı görmeyi talep ediyoruz' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın