KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Nisan 2026 Cuma
°C

Kardeşini evlenme vaadiyle kandıranı öldürdü

Kardeşini evlenme vaadiyle kandıran kişiyi sokak ortasında öldürdü.

Kardeşini evlenme vaadiyle kandıranı öldürdü
19 AĞUSTOS 2011 CUMA 00:50
0
4109
0
AA aa

Malatya'da V. A. kardeşini evlenme vaadiyle kandırıp daha sonra terk eden Erdal Dümer'i sokak ortasında silahla vurarak öldürdü.

Yaklaşık 3 ay önce eşinden boşanan 38 yaşındaki Erdal Dümer, iddiaya göre Bingöl'de tanıştığı genç bir kızı evlenme vaadiyle kandırıp Malatya'ya götürdü. Bir süre sonra evlenme vaadiyle birlikte yaşadığı genç kızı darp ederek terk eden Erdal Dümer önceki gün iftar saatinden önce Hasanbey Caddesi üzerinde arabasını park ettiği sırada silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı. Erdal Dümer'i silahla ağır yaralayan genç kızın abisi 37 yaşındaki V. A. olay yerinden geçen sivil bir polis memuru tarafından yakalandı.

Vücuduna aldığı 4 kurşun ile ağır yaralanan Erdal Dümer ambulansla Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı. Dümer, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Erdal Dümer'in cenazesi otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken gözaltına alınan V. A. polisteki ifadesinde cinayeti itiraf ettiği bildirildi.

Gözaltında sorgusu tamamlanan V. A. bugün öğle saatlerinde çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak Malatya E Tipi cezaevine gönderildi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.04.2026
22:02
Bingöl UMKE`ye Dünya Sağlık Örgütü Bayrağı!
Bingöl UMKE'ye Dünya Sağlık Örgütü Bayrağı!
Bingöl UMKE Lojistik, Eğitim ve Operasyon Merkezi, uluslararası verifikasyon sürecini tamamladı. Düzenlenen törende Dünya Sağlık Örgütü bayrağı teslim edilirken, merkezin üç farklı EMT yapısıyla dünyada bir ilke imza attığı vurgulandı.
23.04.2026
21:52
Vali Çelik makamını Muhammed Selim`e devretti
Vali Çelik makamını Muhammed Selim'e devretti
Bingöl Valisi Cahit Çelik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında koltuğunu Muhammed Selim Kısa'ya devretti.
23.04.2026
18:14
Ilıcalar Bölgesinin Sorunları Meclis Gündeminde
Ilıcalar Bölgesinin Sorunları Meclis Gündeminde
HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, TBMM'de yaptığı konuşmada Bingöl merkez Ilıcalar beldesi ve çevre köylerde yaşanan yol, su, eğitim ve sağlık sorunlarının çözülmesini istedi.
23.04.2026
18:00
Okullarda
Okullarda '7 basamaklı güvenlik modeli' dönemi başlıyor
Şanlıurfa Siverek ve Kahramanmaraş'ta peş peşe yaşanan, 10 kişinin hayatını kaybettiği okul katliamlarının ardından İçişleri Bakanlığı harekete geçti. İçişleri Bakanı Mustafa Çitfçi'nin talimatıyla okullardaki güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırmak amacıyla '7 Basamaklı Okul Güvenlik Modeli' hayata geçiriliyor. Yeni sistemle her okulda özel bir 'Güvenlik Kurulu' oluşturulacak.
23.04.2026
17:42
Bingöl UMKE Uluslararası Arenaya Açılıyor
Bingöl UMKE Uluslararası Arenaya Açılıyor
Bingöl'de kurulan UMKE Lojistik, Eğitim ve Operasyon Merkezi, üç farklı EMT verifikasyonunun aynı anda gerçekleştirildiği ilk merkez olarak uluslararası alanda dikkat çekti. Dünya Sağlık Örgütü ve Azerbaycan'dan ekipler süreci yerinde takip etti.
22.04.2026
15:48
‘Yerel Kalkınma Hamlesi`yle Bingöl`e Yatırım Fırsatı
'Yerel Kalkınma Hamlesi'yle Bingöl'e Yatırım Fırsatı
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın Yerel Kalkınma Hamlesi Teşvik Programı kapsamında TRB1 Bölgesi'nde yatırımcılara 301 milyon TL'ye kadar destek sağlanacak. Programda Bingöl için hayvancılık, arı ürünleri, su ürünleri ve termal turizm yatırımları öncelikli alanlar arasında yer aldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın