KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Kasım 2025 Çarşamba
°C

Kardeşleri Sevindiren Televizyon Hediyesi

Bingöl'de evlerinde televizyon olmadığı için komşularına giden ancak koronavirüs salgını nedeniyle bu imkânları da ortadan kalkan iki kardeşin uzaktan eğitim sorunu yaşadıklarından haberdar olan İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, televizyon hediyesiyle aileye büyük bir mutluluk yaşattı.

Kardeşleri Sevindiren Televizyon Hediyesi
07 NİSAN 2020 SALI 13:53
17
3546
9
AA aa

Bingöl'de evlerinde televizyon olmadığı için uzaktan eğitim için EBA TV'yi takip edemeyen iki kardeşten haberi olan İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, hemen bir televizyon temin edip ailenin evine götürüp kurdurttu.

Merkeze bağlı Bahçelievler Mahallesi Aşağı Çarşı mevkiinde müstakil bir evde ikamet eden Kule ailesinin evinde televizyon olmadığı için ilköğretim 4. sınıf öğrencisi 11 yaşındaki Musa ile 7 yaşındaki 1. sınıf öğrencisi Nehir, komşularına giderek EBA TV'yi takip etmeye başladı. Korona virüs tedbirleri kapsamında 20 yaş altının sokağa çıkmasının kısıtlanmasıyla 2 kardeş komşularına gidemez oldu. Bunun üzerine anne, çocukları için İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney'e ulaşarak, evlerinde televizyon bulunmadığı için çocuklarının eğitiminin eksik kaldığını iletti.

Durumdan haberdar olur olmaz harekete geçen İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, bir televizyon temin ederek aileye kendi ulaştırıp, kurulmasını sağladı. Çocuklar bu sayede kendi evlerinde televizyondan derslerini takip etmeye başlarken, mutluluklarını da dile getirdi.

Kurumda olduğu sırada bir velinin aradığını anımsatan İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney," Evinde televizyon olmadığını, çocuklarının bu nedenle EBA TV'ye erişemediğini ve derslerinden geri kaldığını söyledi. Biz de hemen harekete geçtik ve televizyon temin ettik. Eve televizyonu kurduk. Yavrularımız artık EBA TV'den ve diğer iletişim kanallarından uzak kalmayacaklar” dedi.
 

NOT: Haberin Videosunu Bingöl Online sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz. Takip etmeyi unutmayınız..

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_57219)
08 Nisan 2020 Çarşamba 13:38
Belediye armutmu topluyor. Bu devirde tv siz evmi var bu çocukların vebali belediyenin boynuna. Müdür bey i tebrik ederim
Misafir Kullanıcı (@Misafir_57209)
08 Nisan 2020 Çarşamba 02:42
Böyle kalmasın ama bir günlük yardımdan daha fazlasına ihtiyaçları var 3 çocuk hiç kolay değil. Bu yavrular en güzelini hak ediyorlar
Misafir Kullanıcı (@Misafir_57208)
08 Nisan 2020 Çarşamba 02:26
Bu çocukları böyle deşifre etmenizdeki mantık nedir ? Madem hayır işlemiş bu zat o zaman gizli olsun bu çevresinde gaztecilerle gidip show yapmak nedir yazıklar olsun.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_57199)
07 Nisan 2020 Salı 21:47
Rabbim sizin de yüzünüzü güldürsün ..çok güzel davranış ..o çocukların da bizim de yüreğimize dokundunuz..
Abdurrahman ç (@Misafir_57198)
07 Nisan 2020 Salı 21:35
Rahmi hoca gibi adam daha mem'e gelmedi
Misafir Kullanıcı (@Misafir_57194)
07 Nisan 2020 Salı 19:04
Helal olsun müdürüm o masum.coxuklarin yüzünü güldürdun allah seninde yüzünü güldürür insll h herkes e örnek olsun
Misafir Kullanıcı (@Misafir_57187)
07 Nisan 2020 Salı 14:36
Hiç bir makam veya maddiyat o çocukların gözündeki tebessümden ve mutluluktan daha değerli değildir Devletin böyle şefkatli yöneticilere her zamankinden daha çok ihtiyacı var tebrikler Müdürüm
Misafir Kullanıcı (@Misafir_57186)
07 Nisan 2020 Salı 14:28
Allah senden razı olsun değerli müdürüm.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_57185)
07 Nisan 2020 Salı 14:13
Duyarlılığı için Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü sayın Rahmi GÜNEY beyi tebrik ediyorum.
05.11.2025
16:15
Türkiye siber vatan programı 2026`da 81 ilde uygulanacak
Türkiye siber vatan programı 2026'da 81 ilde uygulanacak
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen Türkiye Siber Vatan Programı, 2026 döneminde Türkiye'nin 81 ilinde eş zamanlı olarak uygulanacak.
05.11.2025
14:57
Bingöl`ün 16. mahallesi belli oldu
Bingöl'ün 16. mahallesi belli oldu
Bingöl Belediyesi Meclisi, kent merkezinde yeni bir mahalle kurma kararı aldı. Yeni kararla birlikte merkezdeki mahalle sayısı 16'ya yükseldi. İşte yeni mahallenin adı ve sınırları…
05.11.2025
14:39
Bingöl`de Futbol Coşkusu: 9 Köy Takımı Sahaya İniyor
Bingöl'de Futbol Coşkusu: 9 Köy Takımı Sahaya İniyor
Toplam 36 maç sonunda grubu ilk dört sırada tamamlayan takımlar yarı finale yükselecek. Yarı finalin kazananları ise büyük finalde şampiyonluk için sahaya çıkacak.
05.11.2025
14:19
Bingöl`de zehir tacirlerine geçit yok
Bingöl'de zehir tacirlerine geçit yok
Bingöl'de jandarma tarafından yapılan çalışmada, 2 kilo 802 gram kubar esrar ele geçirilirken 1 şüpheli tutuklandı.
05.11.2025
14:17
Bingöl`de arıcılara 435 organik kovan dağıtıldı
Bingöl'de arıcılara 435 organik kovan dağıtıldı
Doğunun en çok bal üretilen ikinci ili olan Bingöl'de 'Bingöl Organik Bal Yesin Projesi' kapsamında 15 üreticiye 435 organik arı kovanı dağıtıldı.
05.11.2025
14:13
DEM Parti Meclis üyelerinden zam tepkisi
DEM Parti Meclis üyelerinden zam tepkisi
Bingöl Belediye Meclisi, 1 Aralık 2025'ten itibaren geçerli olmak üzere suya zam kararı aldı. Karara tepki gösteren DEM Parti Bingöl Belediye Meclis Grubu, hem artışın geri alınmasını hem de arıtmasız suyun şehir şebekesine verilmesine son verilmesini istedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın