KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Haziran 2026 Cumartesi
°C

Karlıova belediyesi araç filosunu genişletti

Karlıova Belediye, sıkıntıların giderilmesi için yeni araçlarla araç filosunu güçlendirdi.

Karlıova belediyesi araç filosunu genişletti
26 ŞUBAT 2015 PERŞEMBE 05:40
0
4787
0
AA aa

Karlıova Belediyesi eksik olan araçları tamamlayarak araç filosunu güçlendirdi. Kısa bir süre içinde araç filosunu güçlendirerek ilçe için hizmete tüm hızıyla devam ettiğini söyleyen Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl: “Göreve geldiğimde belediyemize ait 6 araç Şanlıurfa, Diyarbakır ve Batman BDP'li belediyeler tarafında geri alındı. Hoş olmayan bir durumdu çünkü onlar araçları belediyeye değil Karlıova halkına vermişti ama bizim gelmemizle geri aldılar. Biz de çabalayarak Karlıova Belediyesini borçlandırmayarak gerekli araçlarımızı tamamladık” dedi.

Belediyeye araç hibe edenlere teşekkür eden Bingöl: “3 Adet kamyon çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafında Belediyemize hibe edildi. Bir araç İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Toppaş bir verdi. Binek araç sıkıntımız çoktu sağ olsun Erzurum Belediyesi, Arnavut köy Belediyesi, Şanlıurfa Belediyesi, Sancaktepe Belediyesi, bize bu araçları tahsis etti. Ve bu araçları alırken de hiçbir borçlanmamız olmadı ve kardeş belediyeler tarafında hibe edildi." İfadelerine yer verdi.

Bingöl şimdilik bir itfaiye aracı sıkıntılarının olduğunu belirterek: “En kısa zamanda onu da halledeceğiz. Bu kısa süre zarfında araç filomuzu güçlendirdik, tabiî ki de hizmetlerimiz bununla sınırlı değildir. Karlıova için elimizden gelen bütün imkânları değerlendireceğiz. Kişiler arasında ayrım yapmadan hizmetimize devam edeceğiz. Daha önce Belediye faaliyet raporunu yayınlamıştı, sonradan ise Karlıova için yeni bir Öğretmen evi için girişimlerimiz oldu ve olumlu sonuç aldık. 7 milyonluk İlçe şebeke suyu projemiz kabul edildi. Allah'ın izniyle Karlıova'nın bütün sıkıntılarını gidermek için buradayız ve bunu başaracağımıza inanıyorum” ifadelerini kaydetti. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
12.06.2026
23:10
HSK Kararnamesi Yayımlandı! Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı değişti
HSK Kararnamesi Yayımlandı! Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı değişti
HSK'nın 2026 yılı Ana Kararnamesi ile Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Sert, Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanırken; Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığına Boyabat Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Akın getirildi.
12.06.2026
21:00
Bingöl`e 174 Milyon Liralık KÖYDES Ödeneği
Bingöl'e 174 Milyon Liralık KÖYDES Ödeneği
2026 yılı KÖYDES ödenekleri açıklandı. Bingöl ve ilçelerine toplam 174 milyon 355 bin 330 TL kaynak ayrılırken, ödeneklerin yüzde 25'inin İl Özel İdaresi ortak alım giderleri için kesileceği bildirildi.
12.06.2026
20:21
Bingöl Merkezli Dolandırıcılık Operasyonu: 2 Tutuklama
Bingöl Merkezli Dolandırıcılık Operasyonu: 2 Tutuklama
Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Bingöl, Diyarbakır ve İstanbul'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheliden 2'si tutuklandı.
12.06.2026
20:19
Açıkbaş`a vefa! Gözyaşlarıyla anıldı
Açıkbaş'a vefa! Gözyaşlarıyla anıldı
Bingöl'de uzun yıllar sivil toplum alanında aktif rol üstlenen, toplumsal uzlaşıya sunduğu katkılarla tanınan ve geçtiğimiz yıl kanser tedavisi görürken vefat ederek kenti yasa boğan eski Bingöl Kent Konseyi eski başkanı merhum Orhan Açıkbaş, düzenlenen anlamlı bir programla anıldı.
12.06.2026
19:35
Hünerleriyle başarılarını taçlandırdılar
Hünerleriyle başarılarını taçlandırdılar
Bingöl'de sosyal hizmetler kurumlarında koruma ve bakım altında bulunan öğrenciler arasında düzenlenen Hadis Ezberleme ve Şiir Okuma Yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı.
12.06.2026
19:34
Bingöl Balı Üreticileri Birliği`nden Solhan Belediyesi`ne Ziyaret
Bingöl Balı Üreticileri Birliği'nden Solhan Belediyesi'ne Ziyaret
Bingöl Balı Üreticileri Birliği yönetimi, Solhan Belediye Başkanı Abdülhakim Yıldız'ı ziyaret ederek Bingöl balının geleceği, üreticilerin talepleri ve sektörde yaşanan sorunları görüştü.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın