KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Kasım 2025 Pazar
°C

Karlıova belediyesi araç filosunu genişletti

Karlıova Belediye, sıkıntıların giderilmesi için yeni araçlarla araç filosunu güçlendirdi.

Karlıova belediyesi araç filosunu genişletti
26 ŞUBAT 2015 PERŞEMBE 05:40
0
4436
0
AA aa

Karlıova Belediyesi eksik olan araçları tamamlayarak araç filosunu güçlendirdi. Kısa bir süre içinde araç filosunu güçlendirerek ilçe için hizmete tüm hızıyla devam ettiğini söyleyen Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl: “Göreve geldiğimde belediyemize ait 6 araç Şanlıurfa, Diyarbakır ve Batman BDP'li belediyeler tarafında geri alındı. Hoş olmayan bir durumdu çünkü onlar araçları belediyeye değil Karlıova halkına vermişti ama bizim gelmemizle geri aldılar. Biz de çabalayarak Karlıova Belediyesini borçlandırmayarak gerekli araçlarımızı tamamladık” dedi.

Belediyeye araç hibe edenlere teşekkür eden Bingöl: “3 Adet kamyon çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafında Belediyemize hibe edildi. Bir araç İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Toppaş bir verdi. Binek araç sıkıntımız çoktu sağ olsun Erzurum Belediyesi, Arnavut köy Belediyesi, Şanlıurfa Belediyesi, Sancaktepe Belediyesi, bize bu araçları tahsis etti. Ve bu araçları alırken de hiçbir borçlanmamız olmadı ve kardeş belediyeler tarafında hibe edildi." İfadelerine yer verdi.

Bingöl şimdilik bir itfaiye aracı sıkıntılarının olduğunu belirterek: “En kısa zamanda onu da halledeceğiz. Bu kısa süre zarfında araç filomuzu güçlendirdik, tabiî ki de hizmetlerimiz bununla sınırlı değildir. Karlıova için elimizden gelen bütün imkânları değerlendireceğiz. Kişiler arasında ayrım yapmadan hizmetimize devam edeceğiz. Daha önce Belediye faaliyet raporunu yayınlamıştı, sonradan ise Karlıova için yeni bir Öğretmen evi için girişimlerimiz oldu ve olumlu sonuç aldık. 7 milyonluk İlçe şebeke suyu projemiz kabul edildi. Allah'ın izniyle Karlıova'nın bütün sıkıntılarını gidermek için buradayız ve bunu başaracağımıza inanıyorum” ifadelerini kaydetti. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.11.2025
17:39
ÜNİPERSEN`den Ankara`da
ÜNİPERSEN'den Ankara'da 'Memur Hakları' Çağrısı
Memurun alım gücünün eridiğini, verilen sözlerin tutulmadığını ve toplu sözleşmenin işlevsiz hale geldiğini vurgulayan ÜNİPERSEN, 'Artık seyirci değil, hak arayan tarafız' diyerek Meclis'e çağrı yaptı. Genel Başkan İbrahim Güzel: 'Memur geçinemiyor; çözüm artık ertelenemez.'
08.11.2025
14:26
Çocuk istismarından 33 yıl ceza almıştı! Bingöl polisi yakaladı
Çocuk istismarından 33 yıl ceza almıştı! Bingöl polisi yakaladı
İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
08.11.2025
14:20
12 Bingölspor`da hedef mutlak şampiyonluk!
12 Bingölspor'da hedef mutlak şampiyonluk!
Nesine 3. Lig'de mücadele eden 12 Bingölspor, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Takımın teknik direktörü Ulaş Ulusan; 'Bu yılki hedefimiz kesinlikle şampiyon olmaktır. Başkanımız Mehmet Engin Özturan önderliğinde ligin sonunu inşallah şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz.'
07.11.2025
14:11
Bingöl`de gençlik merkezlerinden rekor
Bingöl'de gençlik merkezlerinden rekor
Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı gençlik merkezleri, bir yılda 22 bin etkinlik düzenleyerek 292 bin gence ulaştı. Atölye, kurs ve kamplarla gençlere hem sosyal hem de kişisel gelişim imkânı sunuldu.
07.11.2025
14:10
FETÖ operasyonu! 178 şüpheli yakalandı
FETÖ operasyonu! 178 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bingöl dahil 45 ilde son iki haftada FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonlarda 178 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
06.11.2025
23:29
Üniversiteler arası iş birliği
Üniversiteler arası iş birliği
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, BÖGEP kapsamında Atatürk Üniversitesi gibi köklü bir kurumla yürütülecek iş birliğinin, üniversitenin araştırma kapasitesine ve bölgesel kalkınma hedeflerine önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın