KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Aralık 2025 Cumartesi
°C

Karlıova belediyesi araç filosunu genişletti

Karlıova Belediye, sıkıntıların giderilmesi için yeni araçlarla araç filosunu güçlendirdi.

Karlıova belediyesi araç filosunu genişletti
26 ŞUBAT 2015 PERŞEMBE 05:40
0
4507
0
AA aa

Karlıova Belediyesi eksik olan araçları tamamlayarak araç filosunu güçlendirdi. Kısa bir süre içinde araç filosunu güçlendirerek ilçe için hizmete tüm hızıyla devam ettiğini söyleyen Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl: “Göreve geldiğimde belediyemize ait 6 araç Şanlıurfa, Diyarbakır ve Batman BDP'li belediyeler tarafında geri alındı. Hoş olmayan bir durumdu çünkü onlar araçları belediyeye değil Karlıova halkına vermişti ama bizim gelmemizle geri aldılar. Biz de çabalayarak Karlıova Belediyesini borçlandırmayarak gerekli araçlarımızı tamamladık” dedi.

Belediyeye araç hibe edenlere teşekkür eden Bingöl: “3 Adet kamyon çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafında Belediyemize hibe edildi. Bir araç İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Toppaş bir verdi. Binek araç sıkıntımız çoktu sağ olsun Erzurum Belediyesi, Arnavut köy Belediyesi, Şanlıurfa Belediyesi, Sancaktepe Belediyesi, bize bu araçları tahsis etti. Ve bu araçları alırken de hiçbir borçlanmamız olmadı ve kardeş belediyeler tarafında hibe edildi." İfadelerine yer verdi.

Bingöl şimdilik bir itfaiye aracı sıkıntılarının olduğunu belirterek: “En kısa zamanda onu da halledeceğiz. Bu kısa süre zarfında araç filomuzu güçlendirdik, tabiî ki de hizmetlerimiz bununla sınırlı değildir. Karlıova için elimizden gelen bütün imkânları değerlendireceğiz. Kişiler arasında ayrım yapmadan hizmetimize devam edeceğiz. Daha önce Belediye faaliyet raporunu yayınlamıştı, sonradan ise Karlıova için yeni bir Öğretmen evi için girişimlerimiz oldu ve olumlu sonuç aldık. 7 milyonluk İlçe şebeke suyu projemiz kabul edildi. Allah'ın izniyle Karlıova'nın bütün sıkıntılarını gidermek için buradayız ve bunu başaracağımıza inanıyorum” ifadelerini kaydetti. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.12.2025
17:06
İlaç alacaklar aman dikkat! Fiyatlar artıyor
İlaç alacaklar aman dikkat! Fiyatlar artıyor
İlaç fiyatlandırmasında kullanılan euro kuru, Cumhurbaşkanı kararıyla yüzde 17 artırılarak 21,67 TL'den 25,33 TL'ye yükseltildi. Resmî Gazete'de yayımlanan kararla birlikte ilaç barem değerlerinde de güncellemeye gidildi.
19.12.2025
16:48
İRAP`ta Son Durum: Bingöl`de 40 Eylem Tamamlandı
İRAP'ta Son Durum: Bingöl'de 40 Eylem Tamamlandı
AFAD ev sahipliğinde düzenlenen İRAP Değerlendirme Toplantısı'nda, Bingöl'de afet risklerini azaltmaya yönelik yürütülen çalışmalar ele alındı; plan kapsamında belirlenen 99 eylemden 40'ının tamamlandığı açıklandı. 6 Şubat Depremleri Sonrası Bingöl'e yapılan acil yardım miktarı da açıklandı.
19.12.2025
16:28
Bingöl Umut Kervanı`ndan Benin`de Gönüllere Dokunan Yardım
Bingöl Umut Kervanı'ndan Benin'de Gönüllere Dokunan Yardım
Bingöl Umut Kervanı Derneği, hayırseverlerin bağışlarıyla Afrika'nın Benin ülkesinde yetim ve ihtiyaç sahibi onlarca aileye kalıcı ve acil yardımlar ulaştırdı.
19.12.2025
16:13
Atık malzemelerden kuluçka makinesi yaptı
Atık malzemelerden kuluçka makinesi yaptı
Bingöl'de civcivleri çok seven ancak temin edebilecek bir yer bulamayan elektrik mühendisi Enes Akgül, atık malzemelerden kuluçka makinesi yaparak kendi civcivlerini üretti.
19.12.2025
02:45
Bingöl`de Yeni Hastane İçin Sosyal Donatı Talebi
Bingöl'de Yeni Hastane İçin Sosyal Donatı Talebi
Bingöl'de yapımı süren yeni devlet hastanesinin, yalnızca sağlık hizmeti sunan bir yapı olmasının ötesinde; hasta ve hasta yakınlarını merkeze alan cami, refakatçi evi, kütüphane ve sosyal ikram alanlarını içeren sosyal donatılarla birlikte planlanması talep ediliyor.
19.12.2025
02:43
Bingöl Balında Verimliliği Artıracak Proje
Bingöl Balında Verimliliği Artıracak Proje
Fırat Kalkınma Ajansı'nın teknik desteği ve Bingöl Üniversitesi'nin akademik katkılarıyla yürütülecek çalışmada, arıcılıkta verimliliğin artırılması ve katma değerli üretimin güçlendirilmesi amaçlanıyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın