KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Temmuz 2025 Salı
°C

Karlıova kara gömüldü

Yoğun kar nedeniyle günlük yaşamın olumsuz etkilendiği Karlıova İlçesi'nde belirli bölgelerde kar kalınlığı 2 metreye ulaştı, bazı evlerin penceresi kayboldu.

Karlıova kara gömüldü
17 OCAK 2019 PERŞEMBE 20:52
2
2622
2
AA aa

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde kar yağışı 15 gündür aralıklarla devam ediyor. Geçmiş yıllara oranla bu kış mevsiminde yoğun kar yağışının yaşandığı ilçede yaşamda olumsuz etkileniyor. Kar kalınlı ilçenin yüksek noktalarında 2 metreyi aşarken, birçok evin penceresine kadar ulaştı. Çatılardaki karların belirli aralıklarla temizlenmesi ile çevrede oluşan karlar dağ gibi alanlar oluşturdu. İlçe merkezinde ise belediye ekipleri aralıksız çalışma yaparak ulaşımın sağlanması için mücadele veriyor.

Kent genelinde kar nedeniyle 281 köy yolu ulaşıma kapanırken, Karlıova'da tüm köy yolları kapandı. Meteorolojinin verdiği bilgiye göre Bingöl'de tipi saatte 39 kilometre hızla etkili oluyor. Tipi nedeniyle ekiplerin açtığı yollar ise tekrar ulaşıma kapanıyor. Karlıova-Erzurum arasında araçların geçişine izin verilmezken, tipinin durması ile kar temizleme çalışması yapılacağı bildirildi.

Kar yağışı nedeniyle zor anlar yaşayan Karlıovalılar ise uzun süredir böyle bir kar görmediklerini, pencereleri aştığını ifade etti. İlçede 3 hafta içerisinde ise sadece 2 gün eğitim öğretim yapılabildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37094)
18 Ocak 2019 Cuma 18:41
YİĞİTLER DİYARI KARLIOVA
Misafir Kullanıcı (@Misafir_37015)
17 Ocak 2019 Perşembe 21:38
Senin adın bile yeter ya Karli-ova Durusuna hayraniz Kanires mslh
14.07.2025
22:25
Serdest Burkay, Vakıfbank`tan İstifa Etti
Serdest Burkay, Vakıfbank'tan İstifa Etti
VakıfBank'ta önemli görevlerde bulunan ve son olarak Ankara Ticari Müdürü olarak görev yapan Serdest (Sabır) Burkay, görevinden istifa etti.
14.07.2025
22:06
Bingöl Jandarmaya ekipman desteği
Bingöl Jandarmaya ekipman desteği
Bingöl'de afetlere müdahale kapasitesini arttırma ve yaygınlaştırma çalışmaları çerçevesinde jandarma ekiplerine arama ve kurtarma ekipmanları teslim edildi.
14.07.2025
21:59
Seven:
Seven: 'Tarihte Yeni Bir Sayfa Açılmıştır'
AK Parti İl Başkanı Yılmaz Seven, 'Türkiye; uzun, acılı, sancılı, gözyaşlarıyla dolu bir sayfayı dün itibariyle kapatmaya başlamıştır. Bugün, yeni bir gündür. Bugün, tarihte yeni bir sayfa açılmıştır'
14.07.2025
21:40
`15 Temmuz bir gece değil, bir bilinçtir`
'15 Temmuz bir gece değil, bir bilinçtir'
15 Temmuz hain darbe girişiminde Genelkurmay Başkanlığı önünde vurulan Gazi Onur Asutay, o günü anlattı ve ekledi: 'Vatan sağ olsun, biz o gece sadece kendimizi değil, geleceğimizi savunduk.'
14.07.2025
21:21
Cam kırığı yangına neden oldu
Cam kırığı yangına neden oldu
Bingöl'ün Kığı ilçesinde çıkan örtü yangını ekiplerin müdahalesi ile söndürüldü. Yangına, can kırığının neden olduğu öğrenildi.
14.07.2025
12:07
Bingöllü sporcular masatenisinde finale yükseldiler
Bingöllü sporcular masatenisinde finale yükseldiler
Muş'ta düzenlenen ANALİG grup müsabakalarında rakiplerine şans tanımayarak birincilikleri elde eden Bingöllü sporcular, Çorum'da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandılar.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın