KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Kasım 2025 Çarşamba
°C

Karlıova mhp'de 2 istifa daha

Karlıova MHP İlçe teşkilatında geçtiğimiz hafta istifa eden bir Başkan yardımcısı ve 9 yönetim kurulu üyesinin ardından iki istifa daha geldi.

Karlıova mhp`de 2 istifa daha
23 ŞUBAT 2014 PAZAR 22:30
0
4009
0
AA aa

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bingöl'ün Karlıova ilçesinde Belediye Başkan Adayını Osman Akbaş göstermesiyle birlikte ilçe teşkilat yönetiminden istifa edenlerin sayısı 14'e yükseldi.

Yönetim kurulundan 10 kişinin istifa etmesinin ardından MHP Karlıova ilçe Başkanı Menderes Alan'ın ‘adayımızın arkasındayız' açıklaması yeni istifalara yol açtı.

İlçe yönetiminde bulunan Refik Örnek ve Abdurrahim Demircan MHP Karlıova ilçe Başkanı Menderes Alan'ın ‘adayımızın arkasındayız' açıklamasına tepki göstererek, yönetimden istifa ettiklerini açıkladılar.

Yeni istifalarından ardından bir açıklama yapan MHP eski İlçe Başkan yardımcısı Şevket Demir: ”Bizim tepkimiz partimize değil il Başkanlığının gösterdiği hayali başkanadır. Bizler bu ilçede büyük zorluklarla görev yaptığımızda MHP düşüncesi ve anlayışının gerektirdiği büyük fedakârlıkla görev yaptık. Bingöl'de hayali başkan adayları göstermekle ve bu adayın partimize ve bizlere zarar verdiği gerçeğini görmezden gelen teşkilatın bu davranışlarını anlamış değiliz. Ne yazık ki bugün Bingöl'de ayak ayaküstüne atarak ahkâm kesenler Karlıova'da bu görevin zorluklarını ne yazık ki bilmemektedir. Biz partimizde istifa ederek başka partilere geçecek kadar partimizi satmadık, partimizin İl Teşkilatı hayali adaylar göstererek burada hem partimizi alay konusu yapmış hem de başka partilerin ekmeğine yağ sürmektedir. Partimizden asla vazgeçmeyeceğiz ve bu şerefli davayı kimseye yedirmeyeceğimizi Karlıova'daki partililerin bilmesini istiyoruz” şeklinde konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.11.2025
15:56
DEM Parti`den Bingöl`de Halk Buluşması
DEM Parti'den Bingöl'de Halk Buluşması
DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören; 'Halkımız ve sivil toplum kuruluşlarını etkinliğe güçlü bir katılım göstermeye davet ediyoruz' dedi.
18.11.2025
12:50
Bingöl`ün yeni üretim üssü çamurdan kurtuluyor! Vali Usta, çalışmaları yerinde inceledi
Bingöl'ün yeni üretim üssü çamurdan kurtuluyor! Vali Usta, çalışmaları yerinde inceledi
Bingöl 3. Kısım Küçük Sanayi Sitesi'nde tamamlanan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek ilgililerden bilgi alan Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta; 'Bingöl'ün faydasına olan her işte elini taşın altına koyan bir anlayışla çalışmaya devam ediyoruz' dedi.
18.11.2025
12:28
Bingöl`de asayiş uygulamaları! Uyuşturucu ve silah ele geçirildi, aranan 27 şahıs yakalandı
Bingöl'de asayiş uygulamaları! Uyuşturucu ve silah ele geçirildi, aranan 27 şahıs yakalandı
Bingöl'de bir haftada yapılan asayiş uygulamalarında uyuşturucu maddeler, silahlar ele geçirildi; aranan 27 firari yakalandı. Vali Usta; 'Görevlerini kararlılıkla sürdüren Jandarma ve Emniyet mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum' dedi.
18.11.2025
10:06
Trafikte yeni dönem! Yaka kameraları törenle takıldı
Trafikte yeni dönem! Yaka kameraları törenle takıldı
İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen Yaka Kamerası Projesi kapsamında Bingöl'de trafik ekiplerine 90 yeni yaka kamerası tahsis edildi. Bingöl Valisi Usta; 'Vatandaşımızın devlete olan güvenini sağlamak, kolluk kuvvetlerimizin de şefkatini göstermek amacıyla çok önemli diye değerlendiriyorum' dedi.
18.11.2025
09:52
Üniversitede 3 yıllık eğitim dönemi başlıyor
Üniversitede 3 yıllık eğitim dönemi başlıyor
YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, isteyen ve başarılı olan öğrencilerin üniversiteyi 3 yılda bitirebilmesine ilişkin uygulamanın hayata geçirileceğini açıkladı.
16.11.2025
19:51
IBAN`a para transferinde yeni dönem!
IBAN'a para transferinde yeni dönem!
Artan banka dolandırıcılıklarının ardından IBAN transferleri ve çevrim içi ödemelerde yeni güvenlik adımları devreye giriyor. Meclis'e sunulan ve aralık ayı itibarıyla yasalaşması beklenen 11. Yargı Paketi kapsamında mobil bankacılığa biyometrik doğrulama eklenerek para transferlerinde ses, parmak izi, yüz ve göz taramasıyla onay süreci zorunlu hale gelecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın