KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Ocak 2026 Perşembe
°C

Karlıova'da 20 büyükbaş hayvan çalındı

Bingöl’ün Karlıova ilçesine bağlı bir köye dadanan hayvan hırsızları 3 aileye ait olduğunu belirtilen 20 büyükbaş hayvanı alarak kayıplara karıştı. Mağdur edilen aileler, hayvanların bulunmasını istiyor.

Karlıova`da 20 büyükbaş hayvan çalındı
23 HAZİRAN 2014 PAZARTESİ 00:09
0
4155
0
AA aa

Bingöl'ün Karlıova İlçesi'ne bağlı Boncukgöze Köyü'nde üç aileye ait 20 büyükbaş hayvan kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından çalındı. İlçeye 8 kilometre uzaklıkta bulunan Boncukgöze Köyü'nde hayvancılık yapan Fahrettin Tunç, havaların sıcak olması nedeniyle hayvanlarını ahır yerine bahçesine bağladı. Tunç, sabah baktığında bahçesindeki 15 büyükbaş hayvanın olmadığını görünce durumu köylülere bildirdi. Köyde yapılan araştırmada iki aileye ait 5 büyükbaş hayvanın daha çalındığı ortaya çıktı. Köylüler çalınan toplam 20 hayvanın bulunması ve hırsızların yakalanması için jandarmaya başvurdu.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlatırken geçen günlerde yine Karlıova'nın Kızılçubuk Köyü Hacı Fezli Mezras'ında 12 büyükbaş hayvan çalındığı öğrenildi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.01.2026
23:16
Karlıova`da eğitime 1 gün ara verildi
Karlıova'da eğitime 1 gün ara verildi
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle eğitim ve öğretime 1 gün ara verildi.
08.01.2026
23:02
Vali Usta`dan fedakâr öğretmene ve 4 öğrencisine ziyaret
Vali Usta'dan fedakâr öğretmene ve 4 öğrencisine ziyaret
Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta, sobanın başında köy okulunun sıcaklığını paylaştı, tek öğretmenli okulda 4 öğrenciye verilen özverili eğitime yakından tanıklık etti.
07.01.2026
10:59
Kuyumculardan Nakitle Altın Alma Dönemi Bitiyor
Kuyumculardan Nakitle Altın Alma Dönemi Bitiyor
Hazine ve Maliye Bakanlığı, kayıt dışı ile mücadelede altın satışlarına yeni kurallar getiriyor. Altın alım-satımlarında uygulanacak kurallarla takip daha sağlıklı hale gelecek. Sistemle birlikte hem kayıt dışı işlemlerin önlenmesi hem de sahte altınla mücadele hedefleniyor. Ödemeler yalnızca kredi kartı ve IBAN ile gerçekleştirilecek.
07.01.2026
10:17
12Bingölspor ikinci yarıya hazır! Hedef şampiyonluk
12Bingölspor ikinci yarıya hazır! Hedef şampiyonluk
3. Lig 2. Grup'ta ilk yarıyı 10 puan farkla lider tamamlayan 12 Bingölspor, transferlerle güçlenen kadrosu, verimli geçen kamp süreci ve Tahkim'den çıkan sevindirici kararların ardından ikinci yarıya Karaköprü deplasmanında 'devam' demeye hazırlanıyor.
07.01.2026
09:21
Bireysel emeklilikte yeni dönem
Bireysel emeklilikte yeni dönem
Bireysel Emeklilik Sistemi'nde katılımcılara sağlanan yüzde 30'luk devlet katkısının yüzde 20'ye düşürülmesine ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmî Gazete'de yayımlandı.
07.01.2026
08:59
Bingöl Valisi Değişti. Usta Yalova`ya, Çelik Bingöl`e atandı
Bingöl Valisi Değişti. Usta Yalova'ya, Çelik Bingöl'e atandı
Valiler Kararnamesi açıklandı. Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Yalova'nın yeni valisi oldu. Niğde Valisi Cahit Çelik ise Bingöl Valisi olarak atandı. 2006-2008 yılları arasında Genç Kaymakamlığı görevinde bulunan Çelik, Bingöl'ü yakından tanıyan bir isim…
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın