KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Haziran 2026 Pazartesi
°C

Karlıova'da hırsızlık vakaları artıyor

Son günlerde artan hırsızlık vakaları nedeniyle korku ve endişeleri artan Karlıova halkı, güvenlik birimlerinin bu konudaki çalışmalarına ağırlık vermesini istiyor.

Karlıova`da hırsızlık vakaları artıyor
24 OCAK 2014 CUMA 06:09
0
3396
0
AA aa

Karlıova ilçesi Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan iki ayrı işyeri, kimliği belirsiz kişi yâda kişilerce soyuldu. Soyulan işyerlerinden biri, 19 gün öncede yine soyulmuştu. İşyerlerine giren hırsızlar, çaldıkları sigara ve paralarla kayıplara karıştılar.

Daha önceden de yaşanılan hırsızlık olayı nedeniyle şüphelilerin bulunmamasına tepki gösteren market sahibi Ferhat Olgun, olayı duyup markete gelen polislere tepki göstererek, inceleme yapmasına izin vermedi. Marketten ayrıldıktan bir süre sonra tekrar geri gelen polisler, bu kez esnafın araya girmesiyle hırsızların tespit edilmesi için parmak izi aldı.

Olgun: “Ben yıllardır dişimle tırnağımla topladığımı hırsızlar götürüyor. 19 gün önce tekrar girip 42 bin TL değerinde sigaraları çaldılar, emniyet neden bunun önlemini almıyor?” diye sordu.

İşyeri sahibinin babası Ali Olgun ise “Karlıova'da hırsızlar artık çete haline gelmiş. Ne biz bunlarla baş edebiliyoruz nede polisler bunları yakalıyor. Üçüncü kezdir işyerimize giriyorlar daha öncede başka esnaflarında iş yerine giren hırsızlar aydınlanmadı, bunların bir an önce yakalanmasını istiyoruz.” dedi.

Polisler markette araştırma yaparken, aynı cadde üzerinde bulunan Murat Coşar'ın da marketine hırsız girdiği belirlendi. Murat Çoşar'ın marketine giren hırsızların kasadaki bozuk paraları aldıkları tespit edildi.

Karlıova ilçesinin giriş ve çıkışlarında, her sokak ve caddede MOBESE kameralarının olmasına rağmen yıllardır işyerlerine giren hırsızların yakalanmamasına ve bu tür vakaların olduğu zamanda MOBESE'lerin çalışmamasına isyan eden işyeri sahipleri, buna anlam veremediklerini söylediler. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
15.06.2026
01:39
Sırım Çayı`nda facia! İki kişiden biri suda kayboldu!
Sırım Çayı'nda facia! İki kişiden biri suda kayboldu!
Bingöl'ün Genç ilçesi ile Diyarbakır'ın Lice ilçesi arasında bulunan Sırım çay hattında yaşanan olayda, akıntıya kapılan iki kişiden biri kurtarıldı, kaybolan bir kişi için AFAD ve jandarma ekiplerinin arama kurtarma çalışmaları sürüyor.
15.06.2026
01:38
12Bingölspor`da Kongre Krizi! Gözler 21 Haziran`a Çevrildi
12Bingölspor'da Kongre Krizi! Gözler 21 Haziran'a Çevrildi
30 yıl sonra 2. Lig'e yükselerek tarihi bir başarıya imza atan 12Bingölspor'da, olağanüstü kongrenin ertelenmesiyle birlikte belirsizlik derinleşti. Aday çıkmaması ve yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle ertelenen kongre, kulübün geleceğini kritik bir haftaya taşıdı.
15.06.2026
01:36
Genç Muratspor BAL Biletini Kaptı
Genç Muratspor BAL Biletini Kaptı
BAL Play-Out maçında Solhan Futbol Kulübü'nü 3-1 mağlup eden Genç Muratspor, Bölgesel Amatör Lig'de yoluna devam etti. İlk yarıyı geride kapatan sarı-kırmızılı ekip, ikinci yarıdaki etkili oyunuyla geri dönüşe imza attı.
15.06.2026
01:33
Bingöl`de Jandarma Günü Coşkusu
Bingöl'de Jandarma Günü Coşkusu
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'nda düzenlenen programla Jandarma Teşkilatı'nın 187. kuruluş yıl dönümü kutlandı. Kutlama programında rehine kurtarma, komando ve köpek timi gösterileri beğeni topladı. Vali Cahit Çelik, jandarmanın milletin huzurunun teminatı olduğunu söyledi.
15.06.2026
01:32
Bingöl`de pedallar sağlık için döndü
Bingöl'de pedallar sağlık için döndü
Yeşilay'ın geleneksel bisiklet turunda Bingöllüler, bağımlılıkla mücadele ve sağlıklı yaşam için şehir merkezinde pedal çevirdi. Vali Cahit Çelik'in de katıldığı etkinlik yoğun ilgi gördü.
12.06.2026
23:10
HSK Kararnamesi Yayımlandı! Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı değişti
HSK Kararnamesi Yayımlandı! Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı değişti
HSK'nın 2026 yılı Ana Kararnamesi ile Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Sert, Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanırken; Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığına Boyabat Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Akın getirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın