KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Haziran 2025 Pazartesi
°C

Karlıova'da hırsızlık vakaları artıyor

Son günlerde artan hırsızlık vakaları nedeniyle korku ve endişeleri artan Karlıova halkı, güvenlik birimlerinin bu konudaki çalışmalarına ağırlık vermesini istiyor.

Karlıova`da hırsızlık vakaları artıyor
24 OCAK 2014 CUMA 06:09
0
2874
0
AA aa

Karlıova ilçesi Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan iki ayrı işyeri, kimliği belirsiz kişi yâda kişilerce soyuldu. Soyulan işyerlerinden biri, 19 gün öncede yine soyulmuştu. İşyerlerine giren hırsızlar, çaldıkları sigara ve paralarla kayıplara karıştılar.

Daha önceden de yaşanılan hırsızlık olayı nedeniyle şüphelilerin bulunmamasına tepki gösteren market sahibi Ferhat Olgun, olayı duyup markete gelen polislere tepki göstererek, inceleme yapmasına izin vermedi. Marketten ayrıldıktan bir süre sonra tekrar geri gelen polisler, bu kez esnafın araya girmesiyle hırsızların tespit edilmesi için parmak izi aldı.

Olgun: “Ben yıllardır dişimle tırnağımla topladığımı hırsızlar götürüyor. 19 gün önce tekrar girip 42 bin TL değerinde sigaraları çaldılar, emniyet neden bunun önlemini almıyor?” diye sordu.

İşyeri sahibinin babası Ali Olgun ise “Karlıova'da hırsızlar artık çete haline gelmiş. Ne biz bunlarla baş edebiliyoruz nede polisler bunları yakalıyor. Üçüncü kezdir işyerimize giriyorlar daha öncede başka esnaflarında iş yerine giren hırsızlar aydınlanmadı, bunların bir an önce yakalanmasını istiyoruz.” dedi.

Polisler markette araştırma yaparken, aynı cadde üzerinde bulunan Murat Coşar'ın da marketine hırsız girdiği belirlendi. Murat Çoşar'ın marketine giren hırsızların kasadaki bozuk paraları aldıkları tespit edildi.

Karlıova ilçesinin giriş ve çıkışlarında, her sokak ve caddede MOBESE kameralarının olmasına rağmen yıllardır işyerlerine giren hırsızların yakalanmamasına ve bu tür vakaların olduğu zamanda MOBESE'lerin çalışmamasına isyan eden işyeri sahipleri, buna anlam veremediklerini söylediler. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
30.06.2025
20:07
Şeyh Seyyid Muhammed Mübarek Bingöl`e geliyor
Şeyh Seyyid Muhammed Mübarek Bingöl'e geliyor
Çarşamba günü gerçekleştirilecek program, Bingöl Merkez İnönü Mahallesi, Maden Sokak'ta bulunan Semerkand Mescidi'nde düzenlenecek.
30.06.2025
19:47
Siz de koruyucu aile olabilirsiniz!
Siz de koruyucu aile olabilirsiniz!
Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, 2025 Aile Yılı kapsamında '30 Haziran Koruyucu Aile Günü' dolayısıyla bir dizi farkındalık etkinliği gerçekleştirdi, vatandaşları bilgilendirildi.
30.06.2025
18:16
Türkiye`yi temsil edecekler
Türkiye'yi temsil edecekler
Bocce Bowling ve Dart Milli Takıma seçilen Bingöllü sporcular Sayak ve Gezli, 1-6 Eylül 2025 tarihlerinde İsviçre'de olacak Avrupa Büyükler Raffa Şampiyonasında Türkiye'yi temsil edecekler.
30.06.2025
17:24
Zıkte Aşireti Hınıs`ta Buluştu
Zıkte Aşireti Hınıs'ta Buluştu
Bu buluşmayı sadece bir ziyaret değil, aynı zamanda bir toplumsal aidiyet ve gelecek nesillere bırakılacak güçlü bir miras olarak değerlendiren Ataoğlu: 'Elbette yollar uzun, şehirler uzak olabilir. Fakat bizler biliriz ki, mesafe sadece haritalarda vardır. Gönüllere sınır çizilemez. Ne zaman ki birbirimizi unutur, aramıza fitne düşmesine izin veririz; işte o zaman asıl kaybımız başlar' dedi.
30.06.2025
17:23
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'de üzerinde uyuşturucu ile yakalanan şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.
30.06.2025
17:22
Özel Güvenlikçilerin taleplerini paylaştı
Özel Güvenlikçilerin taleplerini paylaştı
Yıpranma hakkı, statü tanımı, taltif ve KİT'lerde çalışan özel güvenlik işçilerinin kadroya alınması taleplerini dile getiren Güvenlik-İş Sendikası Bingöl İl Başkanı Cahit Ateş; 'Ve biz, emeğimizin hakkını, can güvenliğimizin teminat altına alınmasını, saygı görmeyi talep ediyoruz' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın