KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Aralık 2025 Perşembe
°C

Karlıova'da karın kapattığı yollar açıldı

Bingöl'ün Karlıova İlçesi'nde etkili olan kar yağışı nedeniyle yolu yaklaşık 40 gün kapalı olan 35 köyden 33'ü yapılan çalışmalarla açıldı. İş makineleri, biriken ve yaklaşık 4 metreye ulaşan karda tünel açarak köy yollarını açtı. Yol açma çalışmalarına katılan Kaymakam Selim Çomaklı, köylülerle sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Karlıova`da karın kapattığı yollar açıldı
27 ŞUBAT 2012 PAZARTESİ 08:58
0
3368
0
AA aa

Karlıova ilçe merkezi ile çevresinde Yağan kar nedeniyle yolu kapalı olan 35 köyden 33'ünün yolu ulaşıma açıldı. Son olarak ilçe merkezine 20 kilometre uzaklıktaki Karabalçık, 15 kilometre uzaklıktaki Çilligöl, 20 kilometre uzaklıktaki Viranşehir ve 12 kilometre uzaklıkta bulunan Dörtyol Köy yolları da yapılan çalışma ile ulaşıma açıldı. 

İki dozer, 3 greyder ve 3 kepçenin tünel açarak bu köye giriş yapıldı. Bu köylerin yol açma çalışmalarına katılan Kaymakam Selim Çomaklı, girilen her köyde vatandaşlarla konuşarak, sıkıntıları hakkında bilgi aldı. 

Giriş yapılan köylerde hayvan yemi sıkıntısını çeken köylüler, yem bulmak için arayışlara başladı. Giriş yapılan köylerde hasta vatandaşları ziyaret eden Karlıova Kaymakamı Selim Çomaklı, "Devlet, her vatandaşın yanında olduğu gibi köylü vatandaşının da yanında ve hizmetindedir. Vatandaşlarımıza devletin sıcak yüzünü göstermek için buradayız. Bugün eğer buradaysak, devletin her vatandaşına eşit hizmet götürdüğünün göstergesidir. Köylü kardeşlerimizle yüz yüze görüştük. Hasta köylülerimiz ziyaret ettik, sıkıntılarını, sorunlarını dinledik. Onlar da bunları ilk ağızdan bizlere iletmenin mutluluğunu yaşadı. Bugün itibariyle yolu kapalı olan köy sayımız 2'dir. Bu 2 köyümüzün de yolunu açmak için yarın tekrar çalışmalara başlayacağız” dedi. 

 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.12.2025
22:38
LÖSEV`den Bingöl Üniversitesi`nde Anlamlı Etkinlik
LÖSEV'den Bingöl Üniversitesi'nde Anlamlı Etkinlik
LÖSEV'in 27. kuruluş yılı ve Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen etkinlikte, lösemiyle mücadelede farkındalık çağrısı yapıldı; kanser bilinci ve sağlıklı yaşam vurgusu öne çıktı.
24.12.2025
20:24
Meteoroloji`den Bingöl`e Yoğun Kar Uyarısı
Meteoroloji'den Bingöl'e Yoğun Kar Uyarısı
Sürücüler ve besiciler için kritik günler başlıyor! Bir diğer önemli uyarı ise sürücülere! Kış lastiği olmadan yola çıkılmaması istenirken, olası tipi ve buzlanma nedeniyle yollarda mahsur kalma riskine de dikkat çekildi.
24.12.2025
20:20
50 bin mahkûma tahliye yolu
50 bin mahkûma tahliye yolu
Kamuoyunda 'Covid-19 düzenlemesi' olarak anılan ve infaz indirimini içeren 27. madde kabul edildi. Deprem suçları ise pakete dahil edilmeyerek, deprem suçlularının infaz indiriminden faydalanılmasının önüne geçildi.
24.12.2025
16:57
12 Bingölspor Cephesinde Disiplin Gündemi
12 Bingölspor Cephesinde Disiplin Gündemi
Tartışmaların gölgesinde kalan Silifke Belediyespor–12 Bingölspor karşılaşmasının ardından disiplin süreci başladı; kulüp, başkan Özturan ve bir futbolcu PFDK'ya sevk edildi.
24.12.2025
16:36
Bingöl`deki silahlı saldırı olaylarıyla ilgili 2 şüpheli tutuklandı
Bingöl'deki silahlı saldırı olaylarıyla ilgili 2 şüpheli tutuklandı
Bingöl'de meydana gelen iki ayrı silahlı saldırı olayıyla ilgili gözaltına alınan ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
24.12.2025
16:34
Hayatını kaybeden Uzman Çavuş Arı, son yolculuğuna uğurlandı
Hayatını kaybeden Uzman Çavuş Arı, son yolculuğuna uğurlandı
Kuzey Irak harekât alanında görev yapan ve hayatını kaybeden Piyade Uzman Çavuş Taner Arı, memleketi Bingöl'de son yolcuğuna uğurlandı
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın