KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Aralık 2025 Cuma
°C

Karlıova'dan depremzedelere yardım

Bingöl'ün Karlıova ilçesindeki vatandaşlar, belediye öncülüğünde depremzedelere çeşitli yardımlar gönderdi.

Karlıova`dan depremzedelere yardım
27 OCAK 2020 PAZARTESİ 16:26
5
5176
2
AA aa

24 Ocak Cuma günü Elazığ'da meydana gelen 6,8 şiddetindeki depremin ardından tüm Türkiye'de olduğu gibi Bingöl'den de depremzedelere çeşitli yardımlar gönderildi.

Bu kapsamda bir yardım kampanyası başlatan Karlıova Belediye Başkanlığı, vatandaşların da desteğiyle kamyonet dolusu yardımı Elazığ'a gönderdi.

Yardımların devam edeceğini söyleyen Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl, yaşanan sıkıntıları çok iyi bildiklerini aktardı.

Bingöl, “Elazığlı kardeşlerimizin bugün yaşadığı sıkıntıları çok iyi biliyoruz. Sağ olsun duyarlı Karlıovalı vatandaşlarımız yardım kampanyamıza destek verdiler. Bugün yardımlarımızın bir kısmını gönderdik. Önümüzdeki günlerde yardımlarımızı göndermeye devam edeceğiz. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yaralılara da acil şifalar dileriz” diye konuştu.

Öte yandan Karlıova ilçesinde yaşayan Nadir ve Fadime Bingöl çifti, Elazığ'da yaşanan deprem sonrasında çeşitli yardım kuruluşlarından topladıkları kışlık giyim malzemelerini ihtiyaç sahiplerine kavuşturdu.

Depremzedelere 70 adet mont, 70 çift bot ve çizme, 100 adet atkı, 100 adet bere, 4 adet bataniye, 30 çift çorap, 15 adet pantolon ve 3 adet şişme yeleği teslim eden Bingöl çifti, desteğin devam etmesi gerektiğini vurguladı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_54927)
29 Ocak 2020 Çarşamba 08:21
helal be sana eniştem canına kurban olam ablam bitanesiniz ALLAH Razı olsun sizden
04.12.2025
23:59
Vergi Paketi Genişliyor! Kritik Maddeler Meclis`te Kabul Edildi
Vergi Paketi Genişliyor! Kritik Maddeler Meclis'te Kabul Edildi
TBMM'de kabul edilen düzenlemelerle tapu işlemlerinde ceza artırılıyor, noter ve ruhsat harçları genişletiliyor; kuyum, araç ve taşınmaz ticareti gibi alanlarda yıllık harç dönemi başlıyor. Teklifin kabul edilen maddeleri, milyonlarca vatandaş ve binlerce işletmeyi doğrudan etkileyecek.
04.12.2025
18:53
Başkan Adayı Alpay`dan Destek Çağrısı
Başkan Adayı Alpay'dan Destek Çağrısı
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Zülküf Alpay, Solhan, Kiğı ve Adaklı ilçelerinde esnafla bir araya gelerek sorunları dinledi, değişim ve yenilik çağrısında bulundu. Alpay, seçim bildirgesinde 'yenilikçi vizyon' ve 'şeffaf yönetim' vadettiklerini belirterek tüm esnaflardan destek ve dua istedi.
04.12.2025
17:56
Bingöl`de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü İçin Anlamlı Buluşma
Bingöl'de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü İçin Anlamlı Buluşma
Bingöl Kent Konseyi ve Belediye iş birliğiyle düzenlenen 'Birlik ve Dayanışma Gecesi', 9 engelli derneğini bir araya getirerek farkındalık dolu bir buluşmaya sahne oldu.
04.12.2025
16:58
Müjdeyi Vali Usta verdi! Genç`e 750 kişilik spor salonu!
Müjdeyi Vali Usta verdi! Genç'e 750 kişilik spor salonu!
Bingöl'ün Genç İlçesi'nin yıllardır beklediği müjdeyi Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta verdi. 750 kişilik kapalı spor salonu için Spor Toto Teşkilatı ile protokol imzalandı.
03.12.2025
14:58
Bingöl`den gidenler dikkat! Gürcistan`dan yeni şartlar!
Bingöl'den gidenler dikkat! Gürcistan'dan yeni şartlar!
Yeni yılla birlikte, ülkeye yapılacak tüm ziyaretlerde seyahat ve sağlık sigortası zorunlu hale gelecek. Belgeyi sunamayanlar, günübirlik giriş yapmak istese dahi ülkeye alınmayacak.
03.12.2025
14:18
'Ek Ödeme Adaletsizliği Çalışma Barışını Bozuyor'
'Tüm kamu görevlileri düzenlemeden eşit şekilde yararlanmalıdır' diyen Büro Memur-Sen Bingöl Şube Başkanı Murat Budunoğlu: 'Herhangi bir meslek grubuna verilen mali ve özlük haklarına karşı değiliz. Ancak verilen hakların kamu içerisinde eşitliği bozmaması, ayrıştırmaya yol açmaması ve çalışma barışını zedelememesi gerekir,' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın