KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Ağustos 2026 Pazartesi
°C

Karlıova'dan israil'e lanet yağdı

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına Karlıova belediye başkanının yanı sıra ilçedeki STK'lardan da tepki yağıyor.

Karlıova`dan israil`e lanet yağdı
20 TEMMUZ 2014 PAZAR 22:39
0
3450
0
AA aa

Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl, Esnaf Odası Başkanı Ali Bingöl, Türk Yerel Hizmet Sen temsilcisi Metin Bingöl ayrı ayrı İsrail'i kınayan mesajlar yayınladılar

Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl, İsrail'in Filistin'e başlattığı kara operasyonunu ve öncesinde havadan yaptığı bombardımanla yüzlerce sivil insanın öldürülmesini kınadı. Bingöl, akan kanın durdurulması gerektiğini belirterek İslam devletlerinin konuya olan sessizliği karşısında ise isyan etti.

İsrail'in temmuz ayının ikinci haftasından beri masum sivillerin yaşadığı Gazze'ye yönelik saldırılarını sürdürdüğünü ifade eden Başkan Bingöl: “Çoluk çocuk demeden yüzlerce insan o topraklarda dünyanın gözü önünde katledilmekte, binlercesi de yaralanmaktadır. Plajlarda oynayan masum çocuklar öldürülmektedir” dedi.

Yaşanan bu katliamlar, İsrail'in işlediği insanlık suçlarının ilki olmadığını iyi bildiklerini ifade eden Bingöl, artık tüm dünya ülkelerinin konuya sessiz kalmamaları gerektiğini söyledi.

Bingöl, açıklamasının devamında şunları ifade etti: “Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin 5 daimi üyesinin bu zalim saldırılar karşısında suskun kalması da geçmişte yaşanan trajedilere bir yenisinin eklenmesine neden olmaktadır. İsrail'in bu duyarsızlıktan aldığı güç ile masumların üstüne bomba yağdırmasını ve çocuk, kadın ve yaşlı demeden Müslümanları katletmesini kınıyor ve lanetliyorum. Açlık ve yoksulluğun yaşandığı Gazze'ye uygulanan İsrail ambargosu mutlaka kısa sürede kaldırılmalıdır. Filistinlilerin kendi yaşam haklarını kullanmasına ve bir devlet olarak tanınmasına dünya tarafından destek olunmalıdır”

STK'LARDA İSRAİL'İ KINADI

Karlıova Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bingöl'de İsrail devletinin Filistin'de yaptığı katliamları lanetlediklerini ifade etti. Bingöl, yaptığı açıklamada: “Ülkemizin dışında diğer ülkelerin sessizliğini anlamış değiliz, Filistinli kardeşlerimizin yanında olmasak da dualarımızla onların yanında olduğumuzu buradan belirtmek istiyorum” dedi.

Türkiye Yerel Hizmet Sen Karlıova temsilcisi Metin Bingöl'de bir açıklama yaparak İsrail'in yaptığının bir Devlet terörü olduğunu ifade etti.

Bingöl yaptığı basın açıklamasında: “Bu saldırıların amacı, Filistinli halkın bu topraklardan tamamen yok edilmesi, Mescid-i Aksa'nın yıkımına giden yolda önlerinde etten bir duvar olarak duran Hamas ve İslami Cihad'ın Müslüman savaşçıları bertaraf edip hedeflerine her gün biraz daha yaklaşmaktır. Fakat Müslüman Filistin halkı bu oyunun farkında ve bunu bozmaya çalışmaktadır. Bu yüzden Yahudi Siyonist devlet, faturayı; kadın, çocuk, yaşlı demeden bütün Gazze halkına kesmektedir. Ayrıca üç yerleşimci İsrailli gencin bahane edilmesi kanaatimizce tamamen bir oyundan ibarettir. Kim tarafından öldürüldüğü belli olmayan bu gençler Gazze'yi bombalamak için bahane edilmiştir. Mısırın ön plana çıkarılmak Türkiye'nin ise arka plana itildiği açıkça bilinmektedir yaşasın Filistin halkı, İsrail ve yandaşlarını lanetliyorum.” ifadelerini kullandı. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.08.2026
13:54
Bingöl`de 5 firari yakalandı
Bingöl'de 5 firari yakalandı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin 7-14 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirdiği çalışmalarda, çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 5 kişi yakalanarak tutuklandı. Operasyonlarda uyuşturucu maddeler, kaçak sigara ve kenevir/skunk bitkileri de ele geçirildi.
17.08.2026
13:49
Bingöl Otogarı`nda yenileme çalışması
Bingöl Otogarı'nda yenileme çalışması
Bingöl Belediyesi, Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde kapsamlı bakım, onarım ve yenileme çalışması gerçekleştirecek. WC'lerden güvenlik kameralarına, çatıdan sulama sistemlerine kadar birçok alanda yenileme yapılacak.
17.08.2026
01:23
Bingöl`de iki araç çarpıştı: 1 yaralı
Bingöl'de iki araç çarpıştı: 1 yaralı
Bingöl merkez Berti Kavşağı-Sancak yolu istikametinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Yaralı, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
17.08.2026
01:22
Çağlar, MHP İl Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Çağlar, MHP İl Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
MHP Bingöl Merkez İlçe Önceki Dönem Başkanlarından Niyazi Çağlar, MHP Bingöl İl Başkanlığı kongresinde aday olduğunu açıkladı. Çağlar, adaylığının herhangi bir kişiye karşı olmadığını belirterek, teşkilatın birlik ve beraberliğini güçlendirmeyi hedeflediklerini söyledi.
17.08.2026
01:20
Bingöl Üniversitesi`nde finans eğitimine yeni dönem: Sanal Borsa Laboratuvarı açıldı
Bingöl Üniversitesi'nde finans eğitimine yeni dönem: Sanal Borsa Laboratuvarı açıldı
Borsa İstanbul'un destekleriyle Bingöl Üniversitesi bünyesinde kurulan Sanal Borsa Laboratuvarı, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Laboratuvar, öğrenci ve sektör profesyonellerine gerçek piyasa koşullarına uygun uygulamalı eğitim ve simülasyon imkânı sunacak.
17.08.2026
01:19
Hazarşah yolu çöplüğe döndü!
Hazarşah yolu çöplüğe döndü!
Bingöl'ün Solhan ilçesine bağlı Hazarşah köyü yolunda yol kenarlarına ve uçurumlara bırakılan evsel atıklar, inşaat artıkları ve eski eşyalar tepki çekiyor. Vatandaşlar, çevre kirliliğine karşı temizlik ve etkin denetim istiyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın