KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Ocak 2026 Pazartesi
°C

Karlıova'dan israil'e lanet yağdı

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına Karlıova belediye başkanının yanı sıra ilçedeki STK'lardan da tepki yağıyor.

Karlıova`dan israil`e lanet yağdı
20 TEMMUZ 2014 PAZAR 22:39
0
3080
0
AA aa

Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl, Esnaf Odası Başkanı Ali Bingöl, Türk Yerel Hizmet Sen temsilcisi Metin Bingöl ayrı ayrı İsrail'i kınayan mesajlar yayınladılar

Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl, İsrail'in Filistin'e başlattığı kara operasyonunu ve öncesinde havadan yaptığı bombardımanla yüzlerce sivil insanın öldürülmesini kınadı. Bingöl, akan kanın durdurulması gerektiğini belirterek İslam devletlerinin konuya olan sessizliği karşısında ise isyan etti.

İsrail'in temmuz ayının ikinci haftasından beri masum sivillerin yaşadığı Gazze'ye yönelik saldırılarını sürdürdüğünü ifade eden Başkan Bingöl: “Çoluk çocuk demeden yüzlerce insan o topraklarda dünyanın gözü önünde katledilmekte, binlercesi de yaralanmaktadır. Plajlarda oynayan masum çocuklar öldürülmektedir” dedi.

Yaşanan bu katliamlar, İsrail'in işlediği insanlık suçlarının ilki olmadığını iyi bildiklerini ifade eden Bingöl, artık tüm dünya ülkelerinin konuya sessiz kalmamaları gerektiğini söyledi.

Bingöl, açıklamasının devamında şunları ifade etti: “Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin 5 daimi üyesinin bu zalim saldırılar karşısında suskun kalması da geçmişte yaşanan trajedilere bir yenisinin eklenmesine neden olmaktadır. İsrail'in bu duyarsızlıktan aldığı güç ile masumların üstüne bomba yağdırmasını ve çocuk, kadın ve yaşlı demeden Müslümanları katletmesini kınıyor ve lanetliyorum. Açlık ve yoksulluğun yaşandığı Gazze'ye uygulanan İsrail ambargosu mutlaka kısa sürede kaldırılmalıdır. Filistinlilerin kendi yaşam haklarını kullanmasına ve bir devlet olarak tanınmasına dünya tarafından destek olunmalıdır”

STK'LARDA İSRAİL'İ KINADI

Karlıova Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bingöl'de İsrail devletinin Filistin'de yaptığı katliamları lanetlediklerini ifade etti. Bingöl, yaptığı açıklamada: “Ülkemizin dışında diğer ülkelerin sessizliğini anlamış değiliz, Filistinli kardeşlerimizin yanında olmasak da dualarımızla onların yanında olduğumuzu buradan belirtmek istiyorum” dedi.

Türkiye Yerel Hizmet Sen Karlıova temsilcisi Metin Bingöl'de bir açıklama yaparak İsrail'in yaptığının bir Devlet terörü olduğunu ifade etti.

Bingöl yaptığı basın açıklamasında: “Bu saldırıların amacı, Filistinli halkın bu topraklardan tamamen yok edilmesi, Mescid-i Aksa'nın yıkımına giden yolda önlerinde etten bir duvar olarak duran Hamas ve İslami Cihad'ın Müslüman savaşçıları bertaraf edip hedeflerine her gün biraz daha yaklaşmaktır. Fakat Müslüman Filistin halkı bu oyunun farkında ve bunu bozmaya çalışmaktadır. Bu yüzden Yahudi Siyonist devlet, faturayı; kadın, çocuk, yaşlı demeden bütün Gazze halkına kesmektedir. Ayrıca üç yerleşimci İsrailli gencin bahane edilmesi kanaatimizce tamamen bir oyundan ibarettir. Kim tarafından öldürüldüğü belli olmayan bu gençler Gazze'yi bombalamak için bahane edilmiştir. Mısırın ön plana çıkarılmak Türkiye'nin ise arka plana itildiği açıkça bilinmektedir yaşasın Filistin halkı, İsrail ve yandaşlarını lanetliyorum.” ifadelerini kullandı. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.01.2026
17:44
Hatıran yeter! Vali Usta gözyaşlarıyla uğurlandı
Hatıran yeter! Vali Usta gözyaşlarıyla uğurlandı
Duygusal anların yaşanıp gözyaşlarının döküldüğü vedada helallik isteyen Vali Ahmet Hamdi Usta, görev süresi boyunca ayrım gözetmeden çalıştığını ve herkesin valisi olmaya gayret ettiğini belirtti. 'Kalbimde Bingöl'ü taşıyacağım' diyen Vali Usta, sevgi ve gözyaşlarıyla uğurladı.
19.01.2026
17:00
Bingöl Belediyesi`nden Çatılara Müdahale
Bingöl Belediyesi'nden Çatılara Müdahale
Çatıdan düşebilecek kar ve buzların olası kazalara yol açmasının önüne geçilmesi amacıyla yürütülen çalışmaların ihtiyaç duyulan alanlarda devam edeceği vurgulanırken, vatandaşların çatı altlarında yürürken dikkatli olmaları, sürücülerin ise araçlarını çatı diplerine park etmemesi istendi.
19.01.2026
16:53
Bingöl TSO, kalite ve memnuniyet denetimini başarıyla geçti!
Bingöl TSO, kalite ve memnuniyet denetimini başarıyla geçti!
Bingöl TSO Genel Sekreteri Muhammed Oya, denetimlerin sadece bir kontrol mekanizması olmadığını, aynı zamanda kurumsal gelişim için önemli bir rehber niteliği taşıdığını vurguladı.
19.01.2026
15:19
Bingöl`de kurt, lastikçi dükkanına girdi
Bingöl'de kurt, lastikçi dükkanına girdi
Yoğun kar yağışının etkili olduğu Bingöl'de aç kalan kurt, kent merkezine indi. Beşyol mevkiindeki bir lastikçiye giren kurt, Belediye ekiplerince yakalanarak doğal yaşam alanına götürüldü.
19.01.2026
11:14
Bingöl kara teslim oldu, tüm köylere ulaşım kesildi
Bingöl kara teslim oldu, tüm köylere ulaşım kesildi
Bingöl'de dün başlayan ve etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle 280 köy yolunun tamamına ulaşım kesildi.
19.01.2026
11:03
Bingöl`de kar fena bastırdı!
Bingöl'de kar fena bastırdı!
Meteoroloji'nin yoğun kar uyarısı yaptığı Bingöl'de dün itibariyle etkili olan kar, aralıksız devam ediyor. Cadde ve sokaklar karla kaplanırken, çok sayıda köy yolu ulaşıma kapandı, havayolu uçuşları da iptal edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın