KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Mayıs 2026 Cuma
°C

Karlıova'dan israil'e lanet yağdı

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına Karlıova belediye başkanının yanı sıra ilçedeki STK'lardan da tepki yağıyor.

Karlıova`dan israil`e lanet yağdı
20 TEMMUZ 2014 PAZAR 22:39
0
3300
0
AA aa

Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl, Esnaf Odası Başkanı Ali Bingöl, Türk Yerel Hizmet Sen temsilcisi Metin Bingöl ayrı ayrı İsrail'i kınayan mesajlar yayınladılar

Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl, İsrail'in Filistin'e başlattığı kara operasyonunu ve öncesinde havadan yaptığı bombardımanla yüzlerce sivil insanın öldürülmesini kınadı. Bingöl, akan kanın durdurulması gerektiğini belirterek İslam devletlerinin konuya olan sessizliği karşısında ise isyan etti.

İsrail'in temmuz ayının ikinci haftasından beri masum sivillerin yaşadığı Gazze'ye yönelik saldırılarını sürdürdüğünü ifade eden Başkan Bingöl: “Çoluk çocuk demeden yüzlerce insan o topraklarda dünyanın gözü önünde katledilmekte, binlercesi de yaralanmaktadır. Plajlarda oynayan masum çocuklar öldürülmektedir” dedi.

Yaşanan bu katliamlar, İsrail'in işlediği insanlık suçlarının ilki olmadığını iyi bildiklerini ifade eden Bingöl, artık tüm dünya ülkelerinin konuya sessiz kalmamaları gerektiğini söyledi.

Bingöl, açıklamasının devamında şunları ifade etti: “Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin 5 daimi üyesinin bu zalim saldırılar karşısında suskun kalması da geçmişte yaşanan trajedilere bir yenisinin eklenmesine neden olmaktadır. İsrail'in bu duyarsızlıktan aldığı güç ile masumların üstüne bomba yağdırmasını ve çocuk, kadın ve yaşlı demeden Müslümanları katletmesini kınıyor ve lanetliyorum. Açlık ve yoksulluğun yaşandığı Gazze'ye uygulanan İsrail ambargosu mutlaka kısa sürede kaldırılmalıdır. Filistinlilerin kendi yaşam haklarını kullanmasına ve bir devlet olarak tanınmasına dünya tarafından destek olunmalıdır”

STK'LARDA İSRAİL'İ KINADI

Karlıova Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bingöl'de İsrail devletinin Filistin'de yaptığı katliamları lanetlediklerini ifade etti. Bingöl, yaptığı açıklamada: “Ülkemizin dışında diğer ülkelerin sessizliğini anlamış değiliz, Filistinli kardeşlerimizin yanında olmasak da dualarımızla onların yanında olduğumuzu buradan belirtmek istiyorum” dedi.

Türkiye Yerel Hizmet Sen Karlıova temsilcisi Metin Bingöl'de bir açıklama yaparak İsrail'in yaptığının bir Devlet terörü olduğunu ifade etti.

Bingöl yaptığı basın açıklamasında: “Bu saldırıların amacı, Filistinli halkın bu topraklardan tamamen yok edilmesi, Mescid-i Aksa'nın yıkımına giden yolda önlerinde etten bir duvar olarak duran Hamas ve İslami Cihad'ın Müslüman savaşçıları bertaraf edip hedeflerine her gün biraz daha yaklaşmaktır. Fakat Müslüman Filistin halkı bu oyunun farkında ve bunu bozmaya çalışmaktadır. Bu yüzden Yahudi Siyonist devlet, faturayı; kadın, çocuk, yaşlı demeden bütün Gazze halkına kesmektedir. Ayrıca üç yerleşimci İsrailli gencin bahane edilmesi kanaatimizce tamamen bir oyundan ibarettir. Kim tarafından öldürüldüğü belli olmayan bu gençler Gazze'yi bombalamak için bahane edilmiştir. Mısırın ön plana çıkarılmak Türkiye'nin ise arka plana itildiği açıkça bilinmektedir yaşasın Filistin halkı, İsrail ve yandaşlarını lanetliyorum.” ifadelerini kullandı. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
21.05.2026
17:23
Bingöl Akıllı Şehir Dönüşüm Çalıştayı Başladı
Bingöl Akıllı Şehir Dönüşüm Çalıştayı Başladı
Bingöl Belediyesi ve Bingöl Üniversitesi ortaklığında başlayan çalıştayda; yapay zekâ destekli belediyecilikten dijital afet yönetimine kadar birçok kritik başlık ele alınıyor. İki gün sürecek organizasyonda Bingöl'ün geleceğine yön verecek stratejik yol haritasının oluşturulması hedefleniyor.
21.05.2026
17:08
Bingöl`de 570 Üreticiye 330 Bin Sebze Fidesi Dağıtıldı
Bingöl'de 570 Üreticiye 330 Bin Sebze Fidesi Dağıtıldı
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın TAKE Projesi kapsamında Bingöl'de çiftçilere yüzde 50 hibeli 330 bin sebze fidesi dağıtıldı. Projeyle 500 dekarlık alanda üretim yapılması hedefleniyor.
21.05.2026
17:01
Bingöl`de Uyuşturucu Operasyonu: 1 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de Uyuşturucu Operasyonu: 1 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de narkotik ekiplerince yürütülen uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklandı. Operasyonlarda çeşitli miktarda esrar maddesi ele geçirildi.
21.05.2026
16:53
Bingöl`de Mayıs Ayında Karla Mücadele Devam Ediyor
Bingöl'de Mayıs Ayında Karla Mücadele Devam Ediyor
Bingöl'ün Solhan ilçesinde mayıs ayına rağmen yüksek kesimlerde karla mücadele çalışmaları sürüyor. Yer yer 3 metreyi bulan kar kalınlığı nedeniyle ekipler zorlu şartlarda mesai yapıyor.
21.05.2026
16:25
Bingöl`de kurban kesim ve satış yerleri belli oldu
Bingöl'de kurban kesim ve satış yerleri belli oldu
Bingöl Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların kurban ibadetlerini düzenli, sağlıklı ve hijyenik koşullarda gerçekleştirebilmesi amacıyla belirlenen kurban satış ve kesim alanlarını duyurdu. Belirlenen alanlar dışında yapılacak satış ve kesimlere ilişkin yasal yaptırımlar konusunda da uyarıda bulunuldu.
20.05.2026
22:37
Genç Muratspor BAL`da Kaldı
Genç Muratspor BAL'da Kaldı
TFF'nin Şırnak Petrol Spor ve Kurtalanspor'u amatör kümeye düşürmesi sonucu Genç Muratspor'un Bölgesel Amatör Lig'de kalması kesinleşti. Gözler, Genç Muratspor ile Solhanspor arasında oynanacak kritik Play-Out karşılaşmasına çevrildi. 'Her ilden bir takım' kuralı nedeniyle kazanan BAL'da kalacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın