KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
03 Ekim 2026 Cumartesi

Karlıovalılardan depremzedelere anlamlı yardım

Karlıova Kaymakamı Eşref Yonsuz ve Karlıova İlçesi Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Bingöl'ün girişimleriyle deprem sonrası Karakoçan, Kovancılar ve Palu ilçelerine bağlı köy ve mezralarda yaşayan vatandaşlar için yardım kampanyası başlatıldı. Kampanyaya ilçe halkı yoğun ilgi göstererek, büyük bir duyarlılık gösterdiler.

Karlıovalılardan depremzedelere anlamlı yardım
25 MART 2010 PERŞEMBE 08:34
0
1677
0
AA aa
İlçe esnafı gıda ve nakdi yardımlarda bulunurken ilçede görevli kamu çalışanları da kampanyaya nakdi destekte bulundular.
Kampanya kapsamında ilçe halkının katkılarıyla toplanan 7 bin 773 TL nakit para ile gıda, ilaç ve giysi gibi diğer malzemelerden oluşan paketler İlçe Kaymakamı Eşref Yonsuz, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Bingöl, İlçe Müftüsü Muammer Özkalaycı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Emin Çakan tarafından Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde kurulan kriz merkezi başkanlığına teslim edildi. Toplanan nakit para ve yardım paketleri makbuz karşılığında Kovancılar İlçe Kaymakamı'na teslim edildikten sonra Kaymakam Eşref Yonsuz ve beraberindeki heyet depremde en çok hasarın meydana geldiği Okçular ve Yukarı Kanatlı köylerini gezerek depremzedelerin sorunlarını dinledi.
Kovancılar ve Palu ilçelerine bağlı köy ve mezralarda yaşayan vatandaşların can ve mal kaybına uğramaları, evlerini ve yaşamlarını idame ettirecekleri tüm eşyalarını, geçimlerini sağladıkları hayvanları kaybetmeleri sebebiyle bu vatandaşların bir nebze de olsa acılarının sarılması için bir yardım kampanyası başlattıklarını aktaran Karlıova Kaymakamı Eşref Yonsuz, "Kampanyaya 2005 yılında sık sık depremler yaşayan ilçe halkımız büyük ilgi gösterdi. İlçe esnafı gıda ve nakdi yardımlarda bulunurken, ilçede görevli kamu çalışanları da kampanyaya nakdi destekte bulundular. Ayrıca ilçemiz Kargapazar Köyü İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileri de yardım kampanyası düzenleyerek toplanan yardımları bizim kampanya ile birleştirdi" dedi.
Depremin acılarını yaşamış bir bölge olarak Karlıova ilçe halkının kendisine yakışanı yaparak kampanyaya her türlü desteği verdiğini söyleyen Karlıova Kaymakamı Yonsuz, "Kampanyamıza destek veren tüm ilçe halkımıza teşekkür ederiz. Bu vesile ile Elazığ depreminde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralanan ve maddi manevi zarar gören vatandaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimizi sunarız" şeklinde konuştu.
 
Bingölonline Haber Servisi
 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
02.10.2026
15:55
Çelik:
Çelik: 'Yeni Nesil Üniversite' vizyonu sürecek
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, basın mensuplarıyla buluşmasında üniversitenin son iki yıllık çalışmalarını ve yeni dönem hedeflerini anlattı. Çelik; 30 milyon TL destekle kurulan Milli Teknoloji Atölyesi'nden Dijital Diş Hekimliği Hastanesi'ne, Teknopark'tan öğrencilere yönelik yeni merkezlere kadar hayata geçirilen çalışmaları aktarırken, 'Yeni Nesil Üniversite' vizyonunun önümüzdeki dönemde de sürdürüleceğini söyledi.
02.10.2026
15:33
12Bingölspor`da Adana 01 mesaisi: Hedef 3 puan
12Bingölspor'da Adana 01 mesaisi: Hedef 3 puan
Nesine 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden 12Bingölspor, KCT 1461 Trabzon FK karşısında aldığı mağlubiyeti Adana 01 deplasmanında telafi etmek istiyor. Yeşil-beyazlı ekip, zorlu mücadele öncesi hazırlıklarını yoğun tempoda tamamladı.
02.10.2026
15:15
Genç Umut Kervanı`ndan 113 aileye destek
Genç Umut Kervanı'ndan 113 aileye destek
İhtiyaç sahibi ailelerin yalnız olmadığını hissettirmeyi ve temel ihtiyaçlarına katkı sunmayı amaçladıklarını ifade eden Kalabalık, çalışmalara katkı sunan hayırseverlere teşekkür etti.
02.10.2026
14:45
Bingöl İHH`dan ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim desteği
Bingöl İHH'dan ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim desteği
Bingöl İHH, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde yetim ve ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kırtasiye desteğinde bulundu. Öğrencilere okul çantası, beslenme çantası ve çeşitli kırtasiye malzemelerinden oluşan eğitim setleri ulaştırıldı.
02.10.2026
14:32
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Bingöl'de polis ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 76,12 gram skunk ele geçirildi. Gözaltına alınan 1 şüpheli, 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan tutuklandı.
02.10.2026
13:29
BİNTSO seçimi için geri sayım! Bingöl`de gözler yarın sandıkta
BİNTSO seçimi için geri sayım! Bingöl'de gözler yarın sandıkta
Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası'nın 2026 yılı olağan organ seçimleri yarın gerçekleştirilecek. 10 meslek grubunda yapılacak seçimlerde 27 asıl meclis üyesi belirlenecek. BİNTSO'nun yeni Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri ise 7 Ekim Çarşamba günü yapılacak seçimle belli olacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın