KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Mart 2026 Pazar
°C

Karlıova'ya termik santral

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu (TKİ), Karlıova'daki kömür madeni sahasını termik santral kurulması şartı ile rödövansla işletmeye verecek.

Karlıova`ya termik santral
11 MART 2013 PAZARTESİ 08:21
0
24101
0
AA aa

Konuya ilişkin duyuru, Resmi Gazetede yayımlandı. Buna göre, TKİ, Bingöl Karlıova'daki ''S.12561/S.62715'' ruhsat numaralı kömür madeni sahasını termik santral kurulma şartı ile rödövansla işletilmek üzere, 30 Mayıs 2013 tarihinde uluslararası ihale yapacak.

Konuya ilişkin şartname, bedeli TKİ Kurumu Genel Müdürlüğü Muhasebe Daire Başkanlığı'nın vereceği banka hesap numarasına yatırıldıktan sonra, Satın Alma Daire Başkanlığı'nın 1108 no'lu odasına müracaat ederek temin edilebilecek.

İstekliler, tekliflerini gerekli belgeleriyle birlikte 30 Mayıs 2013 tarihinde saat 14.00'a kadar Genel Müdürlük Genel Evrak ve Arşiv Şefliği'ne teslim edecek. Teklif zarfları, aynı gün saat 14.00'da İhale Komisyonu'nda açılacak.

Geçici teminat bedeli 3 milyon lira, dosya bedeli de 2 bin lira olarak belirlenen ihalede, istekliler ihale ile ilgili şartname ve bilgi notunu Kurumun www.tki.gov.tr adresli internet sitesinde görebilecek. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
29.03.2026
13:25
Tiryaki:
Tiryaki: 'Yatırıma Değil, Talana Karşıyız'
Saadet Partisi Bingöl İl Başkanı Muhammed Fatih Tiryaki, Solhan'da yapılması planlanan GES projesine tepki gösterdi. Tiryaki, projenin mera alanlarını olumsuz etkileyeceğini belirterek kamuoyunu duyarlılığa çağırdı.
29.03.2026
13:11
Bingöl`de siber suçlara karşı bilgilendirme çalışması yapıldı
Bingöl'de siber suçlara karşı bilgilendirme çalışması yapıldı
Bingöl'de Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince vatandaşlara yönelik bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirildi.
29.03.2026
12:55
Bingöl`ün doğa harikası Çır Şelalesi misafirlerini ağırlıyor
Bingöl'ün doğa harikası Çır Şelalesi misafirlerini ağırlıyor
Bingöl'de bulunan ve karların erimeye başlamasıyla birlikte coşan Çır Şelalesi, ziyaretçilerini ağırlıyor. Bölgeyi ziyaret eden Vali Cahit Çelik; 'Tüm doğa severleri bu şelaleyi görmeye davet ediyorum' dedi.
27.03.2026
19:42
Bingöl`de Trafik Güvenliği İçin Kritik Toplantı
Bingöl'de Trafik Güvenliği İçin Kritik Toplantı
Bingöl'de Vali Cahit Çelik başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda yeni trafik düzenlemeleri ele alındı. Artan kaza ve yaralanma sayıları dikkat çekerken, denetimlerin sıkılaştırılması ve sürücü hatalarının azaltılması hedefleniyor.
27.03.2026
17:17
Genç Devlet Hastanesi`ne BT Cihazı
Genç Devlet Hastanesi'ne BT Cihazı
Bingöl'ün Genç ilçesinde sağlık altyapısını güçlendirecek önemli bir adım atıldı. Genç Devlet Hastanesi'ne kurulan Bilgisayarlı Tomografi (BT) cihazı hizmete alınırken, il merkezine yapılan sevklerin azalması bekleniyor.
27.03.2026
17:05
Bingöl`de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 şüpheli yakalandı
Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 şüpheli yakalandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 şüpheli yakalandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın