KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Mart 2026 Perşembe
°C

Karlıova'ya termik santral

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu (TKİ), Karlıova'daki kömür madeni sahasını termik santral kurulması şartı ile rödövansla işletmeye verecek.

Karlıova`ya termik santral
11 MART 2013 PAZARTESİ 08:21
0
24036
0
AA aa

Konuya ilişkin duyuru, Resmi Gazetede yayımlandı. Buna göre, TKİ, Bingöl Karlıova'daki ''S.12561/S.62715'' ruhsat numaralı kömür madeni sahasını termik santral kurulma şartı ile rödövansla işletilmek üzere, 30 Mayıs 2013 tarihinde uluslararası ihale yapacak.

Konuya ilişkin şartname, bedeli TKİ Kurumu Genel Müdürlüğü Muhasebe Daire Başkanlığı'nın vereceği banka hesap numarasına yatırıldıktan sonra, Satın Alma Daire Başkanlığı'nın 1108 no'lu odasına müracaat ederek temin edilebilecek.

İstekliler, tekliflerini gerekli belgeleriyle birlikte 30 Mayıs 2013 tarihinde saat 14.00'a kadar Genel Müdürlük Genel Evrak ve Arşiv Şefliği'ne teslim edecek. Teklif zarfları, aynı gün saat 14.00'da İhale Komisyonu'nda açılacak.

Geçici teminat bedeli 3 milyon lira, dosya bedeli de 2 bin lira olarak belirlenen ihalede, istekliler ihale ile ilgili şartname ve bilgi notunu Kurumun www.tki.gov.tr adresli internet sitesinde görebilecek. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.03.2026
02:36
Yapıcıoğlu:
Yapıcıoğlu: 'Siyonistlerin hedefinde Türkiye de var'
Bingöl'de HAKSİAD'ın iftar programında konuşan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Siyonist saldırganlığın Filistin'le sınırlı kalmayacağını belirterek, 'Vadedilmiş topraklar hedefinde Türkiye de var' dedi. Yapıcıoğlu, bölge ülkelerine 'birlik ve dikkat' çağrısı yaptı.
18.03.2026
02:35
Bingöl`de 100 bin liralık kolye hırsızlığı: Şüpheli tutuklandı
Bingöl'de 100 bin liralık kolye hırsızlığı: Şüpheli tutuklandı
Bingöl'de bir evden 100 bin lira değerinde kolye çalınması üzerine başlatılan çalışmada şüpheli kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
18.03.2026
02:34
Vali Çelik:
Vali Çelik: 'Çanakkale ruhu milli birlik ve beraberliğimizin teminatıdır'
Bingöl Valisi Cahit Çelik, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 111. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Çanakkale'nin istiklal ve istikbal uğruna verilen eşsiz bir mücadele olduğunu vurguladı.
18.03.2026
02:33
Bingöl-Diyarbakır yolunda kaza: 1 Kişi Yaralandı
Bingöl-Diyarbakır yolunda kaza: 1 Kişi Yaralandı
Bingöl'de meydana gelen tek taraflı trafik kazasında kontrolden çıkan otomobil yoldan çıktı. Kazada 1 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
18.03.2026
02:32
Saadet Partisi Genç İlçe Başkanlığı`nda görev değişimi
Saadet Partisi Genç İlçe Başkanlığı'nda görev değişimi
Saadet Partisi Bingöl'ün Genç ilçesinde ilçe başkanlığı görevine Nihat Turhan getirildi. Uzun yıllardır görev yapan Suat İşcan, görevi Turhan'a devretti.
18.03.2026
02:30
Kebude:
Kebude: 'Çanakkale ruhu asla sönmeyecektir'
Şehit Gazi Sendikası Bingöl İl Başkanı Cihat Kebude, 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla yayımladığı mesajda, Çanakkale ruhunun birlik, direniş ve bağımsızlığın simgesi olduğunu vurguladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın