KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Mayıs 2024 Çarşamba
°C

Kartal ilk yarıda kanatlandı: 2-1

Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş, Sivasspor'u ilk yarıda bulduğu gollerle mağlup etmeyi başardı.

Kartal ilk yarıda kanatlandı: 2-1
31 EKİM 2010 PAZAR 21:52
0
1839
0
AA aa

Son haftalarda istediği sonuçları alamayan Beşiktaş, alt sıralarda bulunan Sivasspor'u Fi-Yapı İnönü Stadında konuk etti. Her iki takımında net pozisyonlar bulduğu maçta Beşiktaş sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu. 

Tıklım tıklım dolu tribünler önünde oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan Beşiktaş, 5.dakikada İbrahim Üzülmez'in asistinde Brezilyalı golcüsü Bobo ile golü buldu. İlk yarıdaki Beşiktaş fırtınası bu golle dinmedi. Sivasspor kalesini abluka altına alan kara kartal ikinci golü 23. dakikada Necip Uysal'ın füzesiyle buldu. Genç Necip ceza sahası içinde önünde bulduğu topa çok sert vurarak İnönü'de tribünleri bir kez daha ayağa kaldıran isim oldu. İlk yarının kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Beşiktaş soyunma odasına 2-0'lık üstünlükle gitti.

İkinci yarıda daha derli toplu bir görüntü çizen Sivasspor, 67. dakikada Ricardo Pedriel Suarez'in golüyle aradaki farkı bire indirmeyi başardı. Bu dakikadan tempo kazanan maçta ev sahibi Beşiktaş, rakip kalede etkili pozisyonlar bulurken konuk ekip Sivasspor ise geliştirdiği kontra ataklarla etkili olmaya çalıştı. Karşılaşmanın son dakikalarında sertleşen oyunda sarı kartlar havada uçuştu. Son dakikalarda her iki takımda gol bulamadı ve Beşiktaş ligdeki kötü gidişine 2-1'lik Sivasspor galibiyeti ile son verdi.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın