KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Mayıs 2024 Pazar
°C

Kartal'a paşa'lık sökmedi

Zürih yorgunu Beşiktaş, Kasımpaşa'yı ikinci yarıda attığı gollerle mağlup etti

Kartal`a paşa`lık sökmedi
20 AĞUSTOS 2007 PAZARTESİ 00:36
0
555
0
AA aa

Beşiktaş, zor anlar yaşadığı Kasımpaşa karşısında zorda olsa kazanmayı bildi.

Siyah-Beyazlı ekip, sonuca ikinci yarıda oynadığı etkili futbol ile giderken, son sözü Ricardinho 86. dakikada attığı şık golle söyledi.

Hakemler: Hüseyin Göçek, Alpaslan Dedeş, Murat Şahin

Kasımpaşa: Khalid, Özgür, Cihat, Yasin, Ömer, Kahne, Mustafa, Merthan, Berthel, Alpaslan, Erhan
    
Beşiktaş: Rüştü, Serdar Kurtuluş, Gökhan Zan, İbrahim Toraman, Tello, Serdar Özkan, Cisse, Ricardinho, Aydın, Burak, Nobre

KASIMPAŞA: 1-2 :BEŞİKTAŞ

3. dakika. Maçın ilk dakikaları orta saha mücadelesi şeklinde geçti.

7. dakika. Karşılaşmada 0-0 eşitlik devam ediyor. Top orta sahada iki ekip arasında gidip geliyor. Henüz kale önü pozisyonu yaşanmadı.

10. dakika. Kasımpaşa atağı sol kanattan gelişti. Erhan, ceza sahasının çarprazından kaleyi denedi. Meşin yuvarlak kalenin üzerinden auta çıktı.

11. dakika. Kasımpaşa yarı sahasından uzun topla çıktı. Beşiktaş ceza sahasına inen topu Rüştü bir an elinden kaçırdı. Kasımpaşa ileri ucunda Berthel'in kafasına çarpan top tekrar Rüştü'nün ellerinde kaldı.

15. dakika. Beşiktaş sağ kanattan Serdar Özkan ile etkili bir atak geliştirdi. Serdar Özkan, rakibinden şık bir çalım ile sıyrıldı. Bu futbolcunun ceza sahasına gönderdiği topu Nobre'nin önünde son anda ayak koyan Cihat uzaklaştırdı.

17. dakika. Beşiktaş oyunda ağırlığını hissetirmeye başladı. Topla oynama oranlarında % 65'e % 35 üstünlük kuran Siyah-Beyazlı Kasımpaşa kalesinde etkili olmaya başladı.

20. dakika. Beşiktaş, Kasımpaşa yarı sahasının ortasında kazandığı serbest vuruşu Tello ile kullandı. Bu futbolcunun ceza sahasına gönderdiği topa kale sahasında Gökhan Zan ayak uzattı. Yerden seken topa kimse dokunamayınca meşin yuvarlak kaleci Khalid'in ellerinde kaldı.

24. dakika. Karşılaşmada 0-0 eşitlik devam ediyor. Beşiktaş atağı bu dakikada sol kanattan Cisse ile etkili gelişti. Burak'ın pasıyla Kasımpaşa savunmasının arkasına sarkan Cisse, ceza sahası içinde pozisyon alan Nobre'ye topu atamadı.

25. dakika. Beşiktaş maçın başından beri en etkili atağını sağ kanattan Serdar Özkan ile geliştirdi. Genç oyuncu ceza sahasına sağdan şık çalımlarla girdikten sonra kaleye sert bir şut çıkarttı. Ağlara doğru giden meşin yuvarlağı kaleci Khalid soluna uzanarak çıkarttı. Boşta kalen topu Kasımpaşa savunması uzaklaştırdı.

27. dakika. Beşiktaş'ın gol için baskısı yoğunlaştı. Sol kanattan Ricardinho'nun ceza sahasına gönderdiği orta bir anda kaleye yöneldi. Kaleci Khalid'in müdahele edemediği meşin yuvarlak yan direğin dibinden auta çıktı.

29. dakika. Beşiktaş gole bir kez daha çok yaklaştı. Sağ kanattan kullanılan köşe atışında Ricardinho topu önündeki Serdar Özkan'a pas olarak kullandı. Serdar Özkan'ın arka direğe kestiği topa Nobre yükseldi. Brezilyalı golcünün kafa şutunda ağlara gitmekte olan topu gol çizgisi üzerinden Özgür son anda ayaklarıyla yatarak çıkarttı.

35. dakika. Beşiktaş'ın gol için baskısı bu ana kadar sonuç vermedi.

37. dakika. Beşiktaş bir kez daha Kasımpaşa kalesine etkili geldi. Tello'nun ceza sahasına hareketlenen Burak'a gönderdiği akıl dolu pası genç oyuncu kafa ile kaleye gönderdi. Kaleci Khalid, üzerine gelen topu yükselerek kontrol etti.

 40. dakika. Kasımpaşa golü Berthel ile buldu. Soldan gelişen ani atakta Erhan ceza sahasına etkili bir orta kesti.

Arka direkte savunmanın arasından iyi yükselen Berthel kafayı köşeye vurdu. Rüştü'nün çıkartamadığı meşin yuvarlak Beşiktaş ağlarıyla buluştu.

Kasımpaşa, Berthel'in golüyle Beşiktaş karşısında 1-0 üstünlük yakaladı.

43. dakika. Beşiktaş beraberlik golüne Cisse ile yaklaştı. Ceza sahasına gönderilen topu Kasımpaşa savunması uzaklaştıramadı. Cisse'nin önünde kalan topa son anda Berthel ayak koyarak taça gönderdi.

45. dakika. Maçın ilk yarısında başka gol olmadı. Kasımpaşa, Beşiktaş karşısında geliştirdiği tek etkili atakta Berthel ile golü buldu.

Kasımpaşa, ilk yarıyı Beşiktaş karşısında 1-0 önde kapattı.

MAÇIN İKİNCİ YARISI

 46. dakika. Beşiktaş'ta ikinci yarıda Batuhan oyuna dahil oldu. Çıkan isim Burak.

 49. dakika. Kasımpaşa'da, Merthan, Serdar Özkan'a yaptığı sert faul sonrası maçın ilk sarı kartını gören isim oldu.

50. dakika. Kasımpaşaspor 2. gole Kahne ile çok yaklaştı. Sağ kanattan Beşiktaş ceza sahasına gönderilen uzun topta Kahne, savunmanın arkasında topla buluştu. Kasımpaşalı futbolcu, ceza sahası önünde topu kontrol etse kaleci Rüştü ile karşı karşıya kalacağı pozisyonda kafa ile topu kaleye göndermeyi denedi. Etkisiz giden kafa şutu Rüştü'nün ellerinde kaldı. Bu pozisyonda Beşiktaşlı futbolcular yan hakeme ofsayt olduğu yönünde tepki gösterdi.

52. dakika. Beşiktaş, Kasımpaşa ceza sahası önünde serbest vuruş kazandı. Ricardinho'nun ortasında kale sahasında Nobre kafayı vurdu. Üst direği yalıyan meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

 53. dakika. Beşiktaş'ta Aydın yerini İbrahim Akın'a bıraktı.

57. dakika. Beşiktaş beraberlik golüne Nobre ile çok yaklaştı. Sağdan İbrahim Akın atağı  geliştiren isim oldu. Bu futbolcunun ön direğe kestiği topa Nobre ayak koydu. Kaleci Khalid'i geçen meşin yuvarlak direğin içine vurarak gol çizgisine pralel gidip oyun alanına geri döndü. Kasımpaşa savunması bu topu gelişi güzel bir şekilde uzaklaştırdı.

60. dakika. Beşiktaş gol arıyor. Siyaha-Beyazlı ekip sağlı sollu ataklarla Kasımpaşaspor kalesinde beraberlik golünü arıyor.

62. dakika. Karşılaşmada Kasımpaşa'nın 1-0'lık üstünlüğü devam ediyor. Beşiktaş bu dakikada sol kanattan Cisse ile rakip kaleye yüklendi. Çarprazdan ceza sahasına giren Fransız futbolcunun yerden ortasına savunma ayak koyarak kornere çeldi. Köşe atışında Nobre'nin kafa vuruşundan sonuç gelmedi.

 63. dakika. Beşiktaş beraberlik golünü İbrahim Toraman ile buldu. Sağ kanattan kazanılan serbest vuruşu Tello kullandı. Şilili futbolcunun ön direğe kestiği harika ortaya İbrahim Toraman hareketlendi. Bu futbolucunun yakın mesafeden ayak koyduğu top Kasımpaşa ağlarıyla buluştu.

Beşiktaş, İbrahim Toraman'ın attığı golle Kasımpaşa karşısında skoru 1-1 yaptı.

 64. dakika. Kasımpaşa'da Yasin Sülün yerin Moritz'e bıraktı.

72. dakika. Karşılaşmada artık son bölümlere girildi. Beşiktaş tüm hatlarıyla gol arıyor.

74. dakika. Beşiktaş atağında Ricardinho sol kanattan Kasımpaşa ceza sahasına girdi.

Topu rakiplerinden kurtaran Brezilyalı futbolcu bir anda yerde kaldı.
Hakem bu kritik pozisyonda devam kararı verdi.

78. dakika. Maçta 1-1'lik eşitlik sürüyor. Beşiktaş'ın gol için baskısına Kasımpaşa direniyor. Soldan gelişen atakta Ricardinho'nun ceza sahasına gönderdiği ortaya Nobre'den önce savunma araya girerek kafayı vurdu.

 80. dakika. Beşiktaş'ta Cisse yerini Koray Avcı'ya bıraktı.

 83. dakika. Kasımpaşa'da Kahne oyundan alındı. Yerine dahil olan isim Gökhan oldu.

 86. dakika. Beşiktaş üstünlük sayısını Ricardinho ile buldu. Sağdan Serdar Kurtuluş, topu rakibinden kurtardıktan sonra kale sahasında bekleyen Ricardinho'ya yerden pasını çıkarttı.

Ricardinho, plase bir vuruş ile topu Kasımpaşa ağlarına bıraktı.

Beşiktaş, Ricardinho'nun golüyle Kasımpaşa karşısında skoru 2-1 yaptı.

88. dakika. Beşiktaş 3. gole Nobre ile yaklaştı. Sağdan Serdar Özkan, rakip ceza sahasına sokulduğu anda arka direğe ortasını yaptı. Nobre boş pozisyonda yükselip kafayı vurdu. Top ters taraftan direğin yanından auta çıktı.

 89. dakika. Kasımpaşa'da Serdar oyuna girerken Mustafa Marangoz kenara alındı.

90. dakika. Maçın normal süresi sona erdi. Hakem uzatma süresi olarak 3 dakika gösterdi.

 90+2. Beşiktaş'ta Batuhan sarı kart gördü.

Maçın uzatma dakikalarında başka gol olmadı. Beşiktaş, son dakikaları nefes kesen karşılaşmada geriden gelerek ligin yeni ekibi Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etmeyi başardı.

changeTarget(document.getElementById('news_content'))

internethaber
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.05.2024
01:15
Bingöl`de 342 araca far cezası!
Bingöl'de 342 araca far cezası!
Bingöl Emniyet Müdürlüğü, sürücüleri rahatsız eden xenon far ve usulsüz ışık kullanımına yönelik il geneli yapılan denetimlerde 2024 yılının ilk 4,5 aylık sürecinde 342 araç sahibi ve sürücüsüne idari cezai işlem uygulandığını duyurdu.
18.05.2024
23:21
Bingöl`de çalıntı araçlar ele geçirildi
Bingöl'de çalıntı araçlar ele geçirildi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce 7 çalıntı araç ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı.
18.05.2024
23:20
Bingöl, vergi tahsilatında geride kaldı!
Bingöl, vergi tahsilatında geride kaldı!
Bingöl, Nisan ayı düzeyinde vergi tahsilatının tahakkuka oranı bakımından yüzde 62,50 olan Türkiye ortalamasının altında kaldı. Bölgede en yüksek tahsilat oranı Erzurum'da olurken, bölgenin ekonomisi en gelişmiş illeri arasında bulunan Malatya yine tahsilat oranı bazında son sırada kaldı.
18.05.2024
23:18
Genç ilçesinde doğa yürüyüşü etkinliği
Genç ilçesinde doğa yürüyüşü etkinliği
Bingöl'ün Genç ilçesinde kaymakamlık ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde doğa yürüyüşü etkinliği yapıldı.
17.05.2024
16:57
Bingöl`de TYP Kapsamında işçi alınacak
Bingöl'de TYP Kapsamında işçi alınacak
Alınacak işçilerin İl Özel İdaresi bünyesinde köylerdeki çöplerin toplanması işinde çalıştırılacağı bilgisine yer verilen açıklamada, başvuruların 20-24 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacağı kaydedildi.
17.05.2024
14:09
Bingöl`de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de kursa giden öğrencilerin hazırladığı el emeği göz nuru ürünler sergilendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın