KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Ağustos 2026 Pazar
°C

Kartal'a şok yasak

Beşiktaş'a 100 bin TL için transfer yasağı geldi. Futbol Federasyonu, genç futbolcu Onur'alisans çıkarmak için başvuran siyah-beyazlılara, Manisaspor'a ödenmeyen Uğur İnceman'ın bonservis taksidi yüzünden olumsuz yanıt verdi...

Kartal`a şok yasak
19 AĞUSTOS 2009 ÇARŞAMBA 09:05
0
1332
0
AA aa
Nihat Kahveci, İsmail Köybaşı ve Ferrari'yi kadrosuna katarken milyonlarca euro harcayan Beşiktaş, sadece 100 bin liralık borcu yüzünden transfer yasağıyla karşılaştı. Şok gelişme, siyah-beyazlı kulübün, Bozüyükspor'dan aldığı genç Onur'a lisans çıkarmak için Futbol Federasyonu'na yaptığı başvurunun, “Futbol ailesine borcunuz var. Transfer yapamazsınız” diye geri çevrilmesiyle ortaya çıktı.
Manisaspor önceki gün federasyona başvurarak geçen yılki Uğur İnceman transferinden dolayı Beşiktaş'ın 100 bin liralık borcunu ödemediğini bildirdi.
Bu paranın siyah-beyazlı kulüpten tahsil edilmesini talep eden Manisaspor, bu şikayetiyle, Beşiktaş'a transfer yasağı gelmesine yol açtı.
Manisaspor'a borcunu unuttuğu belirlenen Beşiktaş'ın böyle bir gerekçeyle yasaklı kulüpler listesine girmesi şaşkınlık yarattı. Siyah-beyazlıların, Ege temsilcisine olan borcunu bugün ödeyerek serbest transfer hakkına kavuşacağı bildirildi.
Federasyon yetkilileri ise olayı doğrularken, “Bu konuda tüm kulüplere eşit davranmak zorundayız. Başka kulüplere, teknik adamlara veya futbolculara borcu olan kulüpler otomatikman transferden yasaklanıyor. Manisaspor'un başvurusu yeni olduğu için Beşiktaş bu kapsama henüz girdi. Önemli bir miktar değil ama, tek kuruş borç dahi olsa, ödenmesi gerekiyor” şeklinde konuştular.

Erzurum da yanmıştı
Futbol Federasyonu geçen yıl başlattığı uygulamayla, “futbol ailesine” tek kuruş dahi borcu bulunan kulüplere transfer yasağı getirmişti. 2008-2009 sezonu öncesi Erzurumspor 340 bin liralık borcu nedeniyle ilk hafta maçına çıkamamış ve olay kentte büyük yankı uyandırmıştı.

milliyet

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.08.2026
02:27
Yeni hastaneye 617 metrelik altyapı
Yeni hastaneye 617 metrelik altyapı
Bingöl Belediyesi, 500 yataklı yeni devlet hastanesinin kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarını tamamladı. Hastane yerleşkesine toplam 617 metrelik altyapı hattı döşendi.
14.08.2026
02:26
Bingöl`de yerel basına İŞKUR`dan 9 aya kadar istihdam desteği
Bingöl'de yerel basına İŞKUR'dan 9 aya kadar istihdam desteği
Bingöl'de basın sektörüne İŞKUR'dan 9 aya kadar destek sağlanırken, program sonrasında en az 9 ay da istihdam şartı getirildi.
14.08.2026
02:25
Kadim Aşiretler Federasyonu`ndan çerçeve yasasına destek açıklaması
Kadim Aşiretler Federasyonu'ndan çerçeve yasasına destek açıklaması
Kadim Aşiretler Federasyonu Bingöl İl Temsilcisi Erkan İŞERİ 'Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun Teklifi'ni olumlu, stratejik ve hayırlı bir adım olarak gördüklerini açıkladılar.
13.08.2026
10:43
Bingöl`de nesli tehlike altındaki su samurları görüntülendi
Bingöl'de nesli tehlike altındaki su samurları görüntülendi
Göynük Çayı'nda görülen iki su samuru, dron kamerasına yansıdı. IUCN'nin 'nesli tükenme tehlikesine yakın' kategorisinde yer alan türün görüntülenmesi, bölgedeki doğal yaşam açısından dikkat çekici bir gelişme olarak değerlendirildi.
13.08.2026
10:17
Motorinde ÖTV sıfırlandı: Akaryakıtta indirim beklentisi
Motorinde ÖTV sıfırlandı: Akaryakıtta indirim beklentisi
Resmî Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile motorinden alınan ÖTV ağustos ayının kalan dönemi için sıfırlandı. Düzenlemenin pompaya yansıması halinde litre fiyatında yaklaşık 9,25-9,30 lira arasında indirim oluşabileceği belirtiliyor. Sonraki aylarda ise yıl sonuna kadar her ay 3'er lira artırılarak belirlenecek.
13.08.2026
10:01
Yedisu hattı için dikkat çeken araştırma: Fayın altında iki magma sistemi
Yedisu hattı için dikkat çeken araştırma: Fayın altında iki magma sistemi
Uluslararası bilim insanlarının yürüttüğü araştırmada, Erzincan Havzası ile Bingöl'ün Yedisu ilçesini kapsayan Karlıova Üçlü Eklem bölgesinin altında iki ayrı sığ magma rezervuarı tespit edildi. Çalışma, deprem ve volkanik risklere ilişkin önemli veriler ortaya koydu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın