KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Ağustos 2025 Pazartesi
°C

Kartallar bodrum'u salladı

Bingöl Gençlik Merkezi Halkoyunları Ekibi, 05–06 Haziran 2009 tarihlerinde Muğla İli Bodrum İlçesi'nde gerçekleştirilen Türkiye Finalinde de birinci oldu...

Kartallar bodrum`u salladı
08 HAZİRAN 2009 PAZARTESİ 08:10
0
1630
0
AA aa


bingolmedya02–03 Mayıs 2009 tarihlerinde Malatya'da yapılan Gençlik Merkezleri Arası Halkoyunları Grup yarışmasında büyükler kategorisi geleneksel dalda birinci olan Bingöl Gençlik Merkezi Halkoyunları Ekibi, 05–06 Haziran 2009 tarihlerinde Muğla İli Bodrum İlçesi'nde gerçekleştirilen Türkiye Finalinde de birinci oldu.

5 ayrı kategoride gerçekleştirilen final yarışmasının Halay bölgesi kategorisinde 10 ekip arasında ‘en iyi performans ödülünü' alan Bingöl Gençlik Merkezi birinci, Bitlis Gençlik Merkezi ikinci, Diyarbakır Gençlik Merkezi üçüncü oldu.

Bingöl Genç Merkezi Müdürlüğü'nün kısıtlı imkanları dahilinde final yarışmasına katıldıklarını belirten Halkoyunları Eğitmeni Emre Aydın, zor şartlarda Bingöl'ü birinciliğe taşıyan gençlerin ödüllendirilmesini istedi.

Her defasında gençlerin madde bağımlılığından uzak tutulması için sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerden söz edildiğini ancak yapılan yarışmalarda gençliğin yalnız bırakıldığını vurgulayan Aydın, temennilerin sözde kalmasının üzüntü verici olduğunu, bunun da gençlerin sosyal faaliyetlerden uzak kalmasına neden olduğunun altını çizdi.

Tüm ekiplerin kendi illerinden yoğun desteklerle Türkiye final yarışmasına katıldığını ancak Bingöl ekibi olarak yalnızları oynadıklarını kaydeden Aydın, 21–22 Haziran 2009 tarihlerinde Antalya'da yapılacak Gençler Türkiye Finali yarışması için destek talebinde bulundu.

Aydın: “Geçmiş yıllarda başarısızlıklardan yakınan ve bu nedenle destek vermeyen bürokrasi ve siyasilerin, elde edilen başarıları görmelerini ve katkı sunmalarını bekliyoruz. Bu gençlerin ödüllendirilmesiyle faaliyetlerin daha da hız kazanacağına ve böylece moral bulan gençlerin çok daha büyük başarılara imza atacağına yürekten inanıyoruz” dedi.

Aydın, 02–03 Mayıs 2009 tarihlerinde Malatya'da yapılan grup yarışmasında büyükler kategorisinde de birinci olduklarını, 21–22 Haziran 2009 tarihlerinde Antalya'da gerçekleştirilen Türkiye final yarışmasına katılacaklarını ve bunun için destek beklediklerini sözlerine ekledi.

bingolmedya

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.08.2025
02:56
Bingöl`de trafik kazası: 11 yaralı
Bingöl'de trafik kazası: 11 yaralı
Bingöl'de iki hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 11 kişi yaralandı.
18.08.2025
02:55
Dilektepelilerin en büyük dileği sağlıklı su!
Dilektepelilerin en büyük dileği sağlıklı su!
Dilektepe Köyü'nde İçme Suyu Çilesi: Çeşmeden Çamurlu ve Köpüklü Su Akıyor
18.08.2025
02:54
Üniversiteye ‘Sorumluluk` Çağrısı!
Üniversiteye 'Sorumluluk' Çağrısı!
Bingöl Üniversitesi Termal Tesislerinde yaşanan boğulma vakası üzerine açıklamada bulunan Bingöl Kent Konseyi Başkanı Kuyuldar; 'Önlemler, kâğıt üzerinde değil, fiilen ve eksiksiz olarak hayata geçirilmelidir' dedi.
18.08.2025
02:53
Askeri helikopter onlar için havalandı!
Askeri helikopter onlar için havalandı!
Bingöl'de ulaşımın güçlükle sağlandığı bölgede zehirlenen 4 vatandaş, askeri helikopterle alınarak hastaneye ulaştırıldı.
18.08.2025
02:52
Bu yöntemle yama olur mu?
Bu yöntemle yama olur mu?
Karlıova İlçesi Bağlıisa grup köy yolunda toprak üzerine zift serpiştirilerek yama çalışması yapıldığını iddia eden DEM Partili Meclis Üyeleri; 'Yapılan bu asfalt çalışması bırakın bir kışı, sonbahar yağmurlarını bile çıkaramaz' dediler.
18.08.2025
02:50
Dünya Dinlerine
Dünya Dinlerine 'Kuraklığa Karşı Tek Ses Olma' Çağrısı!
Almanya'daki camilere mektup bıraktıklarını, Diyanet İşleri Başkanlığı, Vatikan ve diğer din merkezlerine de mektup göndereceklerini belirten Hungo bungo Hareketi Başkanı Bilal Salcı, gelecek kuşaklara savaşsız, açlık olmayan, yoksulluğun, hastalıkların ve göçün bittiği bir yeni dünya bırakılabileceğinin altını çizdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın