KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Ekim 2026 Pazar

KASİSLER ARAÇLARA ZARAR VERİYOR!

Solhan'da güvenlik gerekçesiyle iki yıl önce trafiğe kapatılan Şehit Recep Battal Caddesi'ndeki kasislerin standardın üzerinde yüksek oluşundan dolayı araçların zarar gördüğünü belirten sürücüler, kasislerin uygun hale getirilmesini talep ettiler.

KASİSLER ARAÇLARA ZARAR VERİYOR!
05 EKİM 2018 CUMA 20:04
5
5305
6
AA aa

Solhan'da güvenlik gerekçesi ile 2 yıl önce trafiğe kapatılan Şehit Recep Battal Caddesi, beton bariyerler ile güvenlik önlemleri alındıktan sonra trafiğe açılmıştı.

2016 yılında güvenlik gerekçesi ile Solhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Şehit Recep Battal Polis Karakolu ile Trafik Bölge Amirliği dolaylarında yolda beton bariyer ve boklar ile önlem alınmış ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün bulunduğu Şehit Recep Battal Caddesi'nin bir kısmı bariyerler ile trafiğe kapatılmıştı.

Vatandaşların yoğun taleplerini değerlendiren İlçe Trafik Komisyonu'nun yolun trafiğe açılması yönündeki kararda güvenli ve kontrollü geçişlerden dolayı kasislerin de yapılması yönünde karar alındığı öğrenildi.

Yolun trafiğe açılmasından sonra okul geçişi olmasından dolayı kasis yapıldı. Yolda güvenli ve kontrollü geçişin yapılması için Şehit Kaymakam Ersin Ateş İlköğretim Kurumu yanında yapılan kasislerin gerekliliğine dikkat çeken sürücüler, kasislerin yüksekliğinden dert yandılar.

Öğrencilerin yoğun kullandığı yol olmasından dolayı kasislerin gerekliliğine dikkat çeken ve önemli bir uygulama olduğunu söyleyen sürücüler, “Öğrencilerin geçiş yolu olmasından dolayı yolda kasis yapılması çocuklarımızın güvenliği için önemlidir. Yapılan kasisler standardın üzerinde yüksek oluşundan dolayı araç geçişleri sıkıntılı olduğu gibi araçların tabanında çarpmalara neden olmaktadır. Önemli olan uygulamanın araçlara zarar vermesini önlemek için kasislerin gözden geçirilerek uygun bir yükseklikte yapılmasını istiyoruz.” şeklinde talepte bulundular.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31733)
08 Ekim 2018 Pazartesi 08:18
Gördüğüm kadarıyla ilk hali çok kötüydü ama şu anki hali çok iyi. Araçlar hız yapmazlarsa altları da zarar görmüyor. Çocuklarımızın güvenliği için yapılan bir uygulama olmuş. Çokta kötü değil.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31730)
08 Ekim 2018 Pazartesi 08:09
hele şükür ya diye diye dilimizde tüy kamadı vallahi diz boyu kadar kasisler var zaten yol zamanla çöküyor yada doğalgaz çalışması nedeniyle köşe kapmaca oynuyoruz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31716)
07 Ekim 2018 Pazar 00:25
Yav ALLAH askina bu da kasis mi...yurt disinda yasiyorum, yav biz hala gelismede cok geriyiz...gelisi guzel serilmis parke taslarinin uzerine, sicak asfalt'la engel yapilmis...yav memleketin haline gulunur mu aglanilirmi bilinmez..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31715)
06 Ekim 2018 Cumartesi 22:02
Baska yolmu yok yuzlerce ogrencinin okudugu yoldan gecmek zorundamisiniz. Emniyet istedigi yolu kapatabiliyor sorun olmuyorda cocuk guvenligi icin yapilan kasislermi sorun oluyor. Ayrica kendi cocugunu almak icin cikista sorun yaratan aracli velilerdende boylelikle kurtulmus olacagiz. Kasisin yapilmasini saglayanlara tesekkurler cocuk guvenligi icin elinizden geleni yapin sessiz cogunluk hep sizinle olacaktir. Bu haberi yapanlar ve yaptiranlar hep azinliktadir.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31713)
06 Ekim 2018 Cumartesi 17:43
Bingöl seküler farklı mı? Arabanın altını vurmaktan bıktık. Yol yapanlara kim bir bardak çay ikram etmişse evinin önüne kasis yapmış . 50 m de 3 tane kasis olur mu?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31705)
06 Ekim 2018 Cumartesi 02:38
Kasis değil bu bildiğin burdan geçmeyin anlamına geliyor arabam üstünde takılı kaldı siz düşünün gerisini
02.10.2026
15:55
Çelik:
Çelik: 'Yeni Nesil Üniversite' vizyonu sürecek
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, basın mensuplarıyla buluşmasında üniversitenin son iki yıllık çalışmalarını ve yeni dönem hedeflerini anlattı. Çelik; 30 milyon TL destekle kurulan Milli Teknoloji Atölyesi'nden Dijital Diş Hekimliği Hastanesi'ne, Teknopark'tan öğrencilere yönelik yeni merkezlere kadar hayata geçirilen çalışmaları aktarırken, 'Yeni Nesil Üniversite' vizyonunun önümüzdeki dönemde de sürdürüleceğini söyledi.
02.10.2026
15:33
12Bingölspor`da Adana 01 mesaisi: Hedef 3 puan
12Bingölspor'da Adana 01 mesaisi: Hedef 3 puan
Nesine 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden 12Bingölspor, KCT 1461 Trabzon FK karşısında aldığı mağlubiyeti Adana 01 deplasmanında telafi etmek istiyor. Yeşil-beyazlı ekip, zorlu mücadele öncesi hazırlıklarını yoğun tempoda tamamladı.
02.10.2026
15:15
Genç Umut Kervanı`ndan 113 aileye destek
Genç Umut Kervanı'ndan 113 aileye destek
İhtiyaç sahibi ailelerin yalnız olmadığını hissettirmeyi ve temel ihtiyaçlarına katkı sunmayı amaçladıklarını ifade eden Kalabalık, çalışmalara katkı sunan hayırseverlere teşekkür etti.
02.10.2026
14:45
Bingöl İHH`dan ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim desteği
Bingöl İHH'dan ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim desteği
Bingöl İHH, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde yetim ve ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kırtasiye desteğinde bulundu. Öğrencilere okul çantası, beslenme çantası ve çeşitli kırtasiye malzemelerinden oluşan eğitim setleri ulaştırıldı.
02.10.2026
14:32
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Bingöl'de polis ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 76,12 gram skunk ele geçirildi. Gözaltına alınan 1 şüpheli, 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan tutuklandı.
02.10.2026
13:29
BİNTSO seçimi için geri sayım! Bingöl`de gözler yarın sandıkta
BİNTSO seçimi için geri sayım! Bingöl'de gözler yarın sandıkta
Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası'nın 2026 yılı olağan organ seçimleri yarın gerçekleştirilecek. 10 meslek grubunda yapılacak seçimlerde 27 asıl meclis üyesi belirlenecek. BİNTSO'nun yeni Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri ise 7 Ekim Çarşamba günü yapılacak seçimle belli olacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın