KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Mayıs 2026 Pazartesi
°C

Kastamonu'dan bingöle sevgi eli

Kastamonu İhsangazi İlçe Devlet Hastanesi personelleriyle Ömeran Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin ortak çalışması sonucu Bingöl’ün Solhan İlçesinde Sükyan Köy Okuluna “Minik ayaklar üşümesin” sloganıyla yardım kampanyası düzenlendi.

Kastamonu`dan bingöle sevgi eli
28 ARALIK 2013 CUMARTESİ 01:06
0
2547
0
AA aa

Kampanya kapsamında hazırlanan ayakkabı hediyeleri, Ömeran Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu ve üyeleri tarafından Sükyan İlköğretim Okulu öğrencilerine dağıtıldı. Hediyeleri alan öğrenciler ile gösterilen duyarlılıktan ötürü öğretmen ve öğrenciler, bu anlamlı girişimlerinden ötgürü dernek yönetimi ve Kastamonu İhsangazi İlçe Devlet Hastanesi çalışanlarına teşekkür ettiler.

Kışlık bot hediyesiyle öğrencileri sevindirip daha rahat bir kış geçirmelerine vesile olan Ömeran-Der Yönetim Kurulu da, Kastamonu İhsangazi İlçe Devlet Hastanesi çalışanlarına ve kampanyada emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Dernek Yönetim Kurulu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Ömeran-Der olarak ufacık yardımlarla ne denli büyük sevinç yaratıldığına şahit olduk. Tüm kalbimizle bu çocuklarımıza maddî-manevî gerekli her türlü yardımı yapmayı ve yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızı en iyi şekilde yetişmesi için Ömeran-Der olarak elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Bu nedenle, çok daha kapsamlı ihtiyaçlara yanıt verebilmek, yardım yapılmamış köy okulu bırakmamak için yardım kampanyasını devam ettirmeyi düşünüyoruz. Okulların tamamında hummalı bir yardım kampanyası gerçekleştireceğiz” 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.05.2026
15:56
Kiğı`da siyanürlü maden tepkisi:
Kiğı'da siyanürlü maden tepkisi: 'Peri Vadisi talana teslim edilmesin'
Kiğı Peri Vadisi'nde planlanan siyanürlü maden arama faaliyetlerine karşı bir araya gelen platform ve dernekler, doğa, su kaynakları ve yaşam alanlarının tehdit altında olduğunu belirterek madencilik projelerine tepki gösterdi.
11.05.2026
15:40
Bingöl`de rafting heyecanı sona erdi!
Bingöl'de rafting heyecanı sona erdi!
Bingöl'ün Genç ilçesinde ilk kez düzenlenen Okul Sporları Rafting Türkiye Şampiyonası, üç gün süren heyecan dolu yarışların ardından tamamlandı. Yarışlar boyunca sporcuların performansı izleyenlerden alkış alırken, organizasyon renkli görüntülere sahne oldu.
10.05.2026
18:49
Vali Çelik, yeni saha alanını yerinde inceledi!
Vali Çelik, yeni saha alanını yerinde inceledi!
Bingöl Şehir Stadyumu'nun yeniden yapılacak olması nedeniyle, 2. Lig'e yükselen 12 Bingölspor'un iç saha maçlarını Aşağı Çarşı'da oynayabilmesi için yeni proje hazırlanıyor. Bingöl Valisi Cahit Çelik, saha alnında incelemelerde bulunarak çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.
10.05.2026
16:54
‘Milyonluk usulsüzlük
'Milyonluk usulsüzlük' iddiası!
Bingöl 3. Kısım Sanayi Sitesi Denetim Kurulu Başkanı Faruk Başaran, 2024 yılı hesaplarına ilişkin bağımsız denetim raporlarında milyonlarca liralık usulsüzlük tespit edildiğini iddia ederek, genel kurul sürecine ilişkin kamuoyuna açıklamada bulundu.
10.05.2026
16:52
Bingöl`de eğitim yatırımları sürüyor
Bingöl'de eğitim yatırımları sürüyor
Bingöl'de eğitim altyapısını güçlendirmeye yönelik yatırımlar devam ederken, kent genelinde yapımı süren okul ve sosyal tesis projelerinde incelemelerde bulunuldu. Projelerde sosyal alanlar, teknolojik altyapı, erişilebilirlik standartları ve güvenli eğitim ortamlarının ön planda tutulduğu ifade edildi.
10.05.2026
16:51
Bingöl yaylalarına göç başladı
Bingöl yaylalarına göç başladı
Diyarbakır'ın Çermik ilçesinden yola çıkan göçerler, havaların ısınmasıyla birlikte Bingöl yaylalarına doğru uzun ve meşakkatli yolculuğa başladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın