KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Haziran 2025 Pazar
°C

Kastamonu'dan bingöle sevgi eli

Kastamonu İhsangazi İlçe Devlet Hastanesi personelleriyle Ömeran Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin ortak çalışması sonucu Bingöl’ün Solhan İlçesinde Sükyan Köy Okuluna “Minik ayaklar üşümesin” sloganıyla yardım kampanyası düzenlendi.

Kastamonu`dan bingöle sevgi eli
28 ARALIK 2013 CUMARTESİ 01:06
0
2366
0
AA aa

Kampanya kapsamında hazırlanan ayakkabı hediyeleri, Ömeran Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu ve üyeleri tarafından Sükyan İlköğretim Okulu öğrencilerine dağıtıldı. Hediyeleri alan öğrenciler ile gösterilen duyarlılıktan ötürü öğretmen ve öğrenciler, bu anlamlı girişimlerinden ötgürü dernek yönetimi ve Kastamonu İhsangazi İlçe Devlet Hastanesi çalışanlarına teşekkür ettiler.

Kışlık bot hediyesiyle öğrencileri sevindirip daha rahat bir kış geçirmelerine vesile olan Ömeran-Der Yönetim Kurulu da, Kastamonu İhsangazi İlçe Devlet Hastanesi çalışanlarına ve kampanyada emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Dernek Yönetim Kurulu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Ömeran-Der olarak ufacık yardımlarla ne denli büyük sevinç yaratıldığına şahit olduk. Tüm kalbimizle bu çocuklarımıza maddî-manevî gerekli her türlü yardımı yapmayı ve yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızı en iyi şekilde yetişmesi için Ömeran-Der olarak elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Bu nedenle, çok daha kapsamlı ihtiyaçlara yanıt verebilmek, yardım yapılmamış köy okulu bırakmamak için yardım kampanyasını devam ettirmeyi düşünüyoruz. Okulların tamamında hummalı bir yardım kampanyası gerçekleştireceğiz” 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.06.2025
21:59
Binler Çaytepe`de buluştu!
Binler Çaytepe'de buluştu!
Zıkte Aşireti'nin merhum lideri Eski Milletvekili Kazım Ataoğlu, Çaytepe Köyü'nde düzenlenen Mevlid-i Şerif programıyla anıldı. 2 bini aşkın kişinin katıldığı anlamlı buluşmada Aşiretin yeni lideri olarak ilan edilen İbrahim Ataoğlu, Zikte Aşireti'nin yüzyıllardır süregelen bir gönül bağı olduğunu vurguladı: 'Toprağa, mala, menfaate değil; sevgiye, sadakate, saygıya ve gönül birliğine dayanan bir yapımız var. En büyük gücümüz birbirimize olan bağlılığımızdır. Bu bayramla birlikte geleceğe daha umutla bakmak, bu birlikteliği kalıcı bir bayrama dönüştürmek istiyoruz.'
07.06.2025
21:58
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu! Takibe alınan otobüste yakalandı!
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu! Takibe alınan otobüste yakalandı!
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 156 gram kokain ile yakalanan şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
07.06.2025
21:57
Kazayı telefon uygulaması 112`ye bildirdi
Kazayı telefon uygulaması 112'ye bildirdi
Bingöl-Diyarbakır karayolunda yoldan çıkan bir araç, takla attı. Araçta bulunan bir cep telefonunun kaza algılama programından 112'ye ihbar düşmesi sonucu bölgeye giden ekipler, ilk müdahalelerin ardından yaralıları hastanelere sevk etti.
07.06.2025
21:55
Bingöl-Elâzığ yolunda kaza! 2`si ağır 4 yaralı
Bingöl-Elâzığ yolunda kaza! 2'si ağır 4 yaralı
Kazayı gören diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.
06.06.2025
00:45
Bingöl Basın Konseyi kuruldu
Bingöl Basın Konseyi kuruldu
Bingöl'de gazetecilerin öncülüğünde 'Bingöl Basın Konseyi' kuruldu. Basının birleştirici gücünü ortaya koymayı hedefleyen konsey, yerel ve ulusal basın temsilcileriyle iş birliği içinde çalışarak kentin sosyal, kültürel ve ekonomik dinamiklerine katkı sunmayı planlıyor.
06.06.2025
00:43
Kazım Ataoğlu için Mevlid okutulacak
Kazım Ataoğlu için Mevlid okutulacak
Bingöl siyasetinde iz bırakanlar arasında yer alan Zıkte Aşireti Merhum Lideri Bingöl Eski Milletvekili Kazım Ataoğlu için 7 Haziran 2025 Cumartesi günü Çaytepe Köyü'nde Mevlid-i Şerif okutulacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın