KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Ağustos 2026 Pazar
°C

Kavga ortamının son bulmasını istiyoruz

Bingöl Üniversitesi öğrencilerince başlatılan açlık grevine yönelik yazılı basın açıklaması yapan Eğitim Bir-Sen Bingöl Üniversitesi Şubesi Başkanı Yardımcı Doçent Doktor Hüseyin Çaldak, eğitim öğretimin daha sağlıklı yürütülmesi ve kardeşlik ortamının hâkim olması için çaba gösterilmesini, siyasi çekişmelerin; tehdit, hakaret ve kavga ortamının son bulmasını gerektiğini söyledi.

Kavga ortamının son bulmasını istiyoruz
07 MART 2015 CUMARTESİ 05:52
0
1498
0
AA aa

Çeşitli çevrelerin kışkırtma girişimlerini, sosyal medya veya basın yoluyla kişilerin tehdit edilmesini kınadıklarını kaydeden Çaldak, şunları kaydetti: “Üniversitemizde şimdiye kadar herhangi tatsız bir olayın yaşanmamış olması bazı art niyetli kişileri rahatsız ettiği için, fitne odaklarıyla huzur ortamını bozmaya yönelik beyan ve tutumları öğrencilerimizi kendi emellerine alet etme gayretleridir. Öğrencilerimizi bu oyunlara gelmemesi için kardeşçe yaşamanın bize yakıştığını, hep birlikte oyun bozucuların oyununu bozmaya davet ediyoruz. Herhangi bir öğrencimizin en ufak bir sıkıntı yaşaması bizleri üzeceği için, yerlerinin okul ve eğitim olduğunu hatırlatır, bir an evvel bu gerginliğin sona erdirilmesini arzu ediyoruz. Herkesin yanlış gördüğü bir haksızlığa karşı tepki göstermesi demokratik bir hak olduğu halde, bu tepkiyi gösterirken başkasının canına ve malına zarar verilirse bu, demokratik bir tepki olmaktan çıkıp hak ihlali olur. Tabi ki varsa suç işleyen ve huzuru bozan kişiler onların da yargı önünde hesap vereceklerini belirtmek isteriz. Konuyla ilgili olarak 5 Mart 2015 tarihinde Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı bir basın açıklaması yaparak bazı çevrelerce art niyetli olarak işlenmesine cevap vermiştir.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
29.08.2026
04:09
Bingöl`de 647 kişiye iş fırsatı! Başvurular 31 Ağustos`ta
Bingöl'de 647 kişiye iş fırsatı! Başvurular 31 Ağustos'ta
İŞKUR ile Milli Eğitim Müdürlükleri iş birliğinde düzenlenecek Toplum Yararına Programlar kapsamında Bingöl genelinde 457 temizlik personeli ve 190 bahçe görevlisi olmak üzere toplam 647 kişi istihdam edilecek. Başvurular 31 Ağustos-4 Eylül 2026 tarihleri arasında alınacak.
29.08.2026
04:07
Ulya-Der, Bingöl`de görkemli törenle açıldı
Ulya-Der, Bingöl'de görkemli törenle açıldı
Bingöl'de yardımlaşma, dayanışma ve sosyal destek alanlarında faaliyet göstermek amacıyla kurulan Ulya-Der, yoğun katılımla hizmete açıldı. Açılışta dernek üyelerince SMA hastası Efrayim bebeğin tedavisi için toplanan 161 bin TL'lik bağış da kampanya yürütme kuruluna teslim edildi.
29.08.2026
04:05
Bingöl Balı Türkiye yollarında tanıtılıyor
Bingöl Balı Türkiye yollarında tanıtılıyor
Bingöl Balı Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı'nın çağrısına seyahat firmaları ve düğün salonlarından destek geldi. Has Bingöl ve Cesur Bingöl otobüslerinde dijital ekran ve anonslarla Bingöl Balı tanıtılacak.
29.08.2026
04:05
Korlaelçi: `Eşit ve özgür eğitim için sözümüzü büyütüyoruz`
Korlaelçi: 'Eşit ve özgür eğitim için sözümüzü büyütüyoruz'
Ankara'da düzenlenen 6. Demokratik Eğitim Kurultayı'na katılan Eğitim Sen Bingöl Şube Başkanı Murat Korlaelçi, eşit, özgür, laik, bilimsel, anadilinde ve demokratik eğitim mücadelesinin önemine dikkat çekti.
29.08.2026
04:03
Bingöl`de zincirleme kaza!
Bingöl'de zincirleme kaza!
Solhan'da otomobil, traktör ve 2 minibüsün karıştığı kazada yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.
29.08.2026
04:02
Düğünden ölüme… Dört can toprağa verildi
Düğünden ölüme… Dört can toprağa verildi
Genç'te düğünden dönen hafif ticari aracın uçuruma yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden 2'si çocuk 4 kişi, gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı. Kazada yaralanan 5 kişinin hastanelerdeki tedavisi sürüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın