KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Mayıs 2025 Pazartesi
°C

Kavganın sebebi 'Başlık Parası' çıktı

Bingöl-Muş Karayolunda iki grup arasında çıkan kavganın başlık parası yüzünden olduğu öğrenilirken, 1 kişinin yaralandığı 7 kişinin ise yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi.

Kavganın sebebi `Başlık Parası` çıktı
28 MAYIS 2021 CUMA 15:09
4
4343
3
AA aa

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, “26.05.2021 günü saat 14.00 sıralarında Bingöl-Muş Karayolu üzeri Bingöl Otogarı yanında meydana gelen Kasten Adam Öldürmeye Teşebbüs-Tehdit Ve Hakaret olayı ile ilgili olarak yapılan araştırmalar da kavga eden şahısların iki grup olduğu, 1.grubun (İ.M.), (A.M.), (A.M.) ve (A.E.) isimli, 2.grubun (F.M.), (T.M.), (K.M.), (Z.M.), (N.M.), (B.M.) ve (S.M.) isimli şahıslardan oluşan iki aile olduğu, şahısların akraba oldukları, başlık parası yüzünden Muş ilinden gelerek birbirlerini darp ettikleri, olayda 1.grupta bulunan (A.E.) isimli şahsın kafasından yaralanarak tedavisi için Bingöl Devlet Hastanesine kaldırıldığı ve şahsın hayati tehlikesinin devam etmekte olduğu tespit edilmiştir” denildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet-Ahlak Büro Amirliğince yapılan çalışmalar neticesinde şüpheli 7 şahsın açık kimlikleri tespit edilmiş, daha sonra Muş İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlileri ile yapılan ortak çalışmada 7 şüpheli şahıs aynı gün Muş il Merkezinde yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_83482)
31 Mayıs 2021 Pazartesi 13:02
Ya gidin memleketinizde kavga edin kardeşim memleketimizi rencide etmeyin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_83440)
28 Mayıs 2021 Cuma 21:04
niye bulabula taaa muşdan kevga için bingolemi gelmişler.....
Misafir Kullanıcı (@Misafir_83439)
28 Mayıs 2021 Cuma 17:06
Tebrik ediyorum hepsini
Ta muştan buraya
Way beeee
04.05.2025
15:08
Genç Muratspor yarıfinalde
Genç Muratspor yarıfinalde
Play-Off Çeyrek Final maçında Solhanspor'u penaltılarda eleyen Ayral Grup Genç Muratspor, yarı finale yükseldi. Gözler, finalde….
04.05.2025
14:48
Yılmaz`dan ‘Terörsüz Türkiye` vurgusu
Yılmaz'dan 'Terörsüz Türkiye' vurgusu
KİSİAD yeni dernek binası açılışındaki konuşmasında terör örgütlerinin silahlarını bırakmasını ve illegal faaliyetlerini durdurmasını beklediklerini belirten Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: 'Bu sürecin tamamlanmasıyla birlikte köklü bir şekilde bu sorun ülkemizin gündeminden kalkacak. Terörsüz Türkiye'de hem demokrasi hem kalkınma yeni bir atmosfere kavuşacak. Çok daha hızlı ve çok daha etkili bir şekilde standartlarımızı yükseltmiş olacağız' dedi.
04.05.2025
14:47
Bingöl`de şehit çocuğu jandarmada unutulmaz bir gün geçirdi
Bingöl'de şehit çocuğu jandarmada unutulmaz bir gün geçirdi
Diyarbakır'ın Lice ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada 9 yıl önce şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Kadir Karaman'ın oğlu, Bingöl İl Jandarma Komutanlığında unutulmaz bir gün geçirdi.
03.05.2025
16:41
Sırrı Süreyya Önder hayatını kaybetti
Sırrı Süreyya Önder hayatını kaybetti
TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'den acı haber geldi. 18 gündür yoğun bakımda tedavi gören Önder, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Yapılan açıklamada, vefat sebebi olarak çoklu organ yetmezliği gösterildi.
02.05.2025
18:30
Zerginur`dan gururlandıran başarı!
Zerginur'dan gururlandıran başarı!
Bingöl Merkez Sarayiçi İlkokulu Öğrencisi Zerginur Bükey, Singapur ve Asya Okulları Matematik Olimpiyatında bronz madalya alarak Singapur'da yapılacak matematik olimpiyatlarına katılma hakkı elde etti.
02.05.2025
18:13
'Basın özgürlüğü yoksa, adaletin kalan yolu kapalıdır'
Saadet Partisi Bingöl İl Başkanı Tiryaki, 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü açıklamasında; 'Fikir özgürlüğüne kelepçe vurmak isteyenler, bu milletin ufkunu karartmak isteyenlerdir. Farklı düşünceler bu ülkenin zenginliğidir. Her eleştiri bir tehdit değil, bir uyarıdır. Özgür bir toplum, ancak özgür fikirlerle var olabilir. Basın bu özgürlüğün taşıyıcısıdır' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın