KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Temmuz 2025 Çarşamba
°C

Kavşakta eksiklik yok!

Yapıldığı günden beri yaşanan kazalarla gündeme gelen Bingöl Havalimanı Kavşağıyla ilgili Karayolları 8. Bölge Müdürü Ahmet Gülşen, işaretleme ve yol anlamında bir eksikliğin olmadığını söyleyip, sürücülerin dikkatli davranıp kural ihlalinden kaçınması gerektiğine işaret etti.

Kavşakta eksiklik yok!
17 TEMMUZ 2018 SALI 21:27
11
2979
4
AA aa

Bingöl Valiliği İl Koordinasyon Kurulu 3. Dönem Toplantısı, Vali Ali Mantı başkanlığında gerçekleştirildi.

Vali Mantı, valilikte düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Bingöl'deki yatırımların hızlı bir şekilde devam ettiğini söyledi.

Vali Mantı; “Bu samimiyet ve gayretle hukuki sınırlar içerisinde görevlerimizi en verimli şekilde yapmaya devam edeceğiz. Önemli olan devletin temeli hukuk, hukukun temeli de güvendir. Hepimiz bu devletin bir parçasıyız. Devlete, millete çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Vali Mantı'nın ardından Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü faaliyetlerini açıklayan Bölge Müdürü Ahmet Gülşen, havalimanı kavşağında meydana gelen kazalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

“HAVALİMANI KAVŞAĞI'NDA EKSİĞİMİZ YOK”

İl Koordinasyon Kurulu toplantısında, basın mensuplarının havalimanı kavşağında sık sık yaşanan kazalara karşı Karayollarının alınan veya alınması planlanan bir önlem var mı sorusuna, Karayolları 8. Bölge Müdürü Ahmet Gülşen: “Bizim kavşak anlamında trafik işaretlemesi anlamında ve işaretlemeyle ilgili yol itibariyle bir eksikliğimizin olduğunu düşünmüyoruz. Fakat ilave, yani kazaların davetiye çıkartmamak anlamında ilave tedbirlerimizde var ise bunları da terfik güvenliğinde ki arkadaşlarla notumuzu alıyoruz” cevabını verdi.

Gülşen'e, Bingöl-Genç karayolundaki sürücüler için görüş mesafelerinin darlığı hatırlatılarak, bu konuda kurum olarak yapacakları herhangi bir çalışma olup olmadığı soruldu. Karayolları 8. Bölge Müdürü Ahmet Gülşen, yol projelerinde sadece sürücü davranışlarının gözetilmediğini belirterek; “Bingöl-Genç yolunda ki çalışmalarla ilgili, açıkçası şöyle bir projelendirme yapılırken sadece sürücü davranışı gözetilmez. Burada bir hız standardı anlamında değerlendirilir” şeklinde konuştu.

Bingöl-Genç arasında ki BSK asfalt çalışmalarıyla ilgili Gülşen: ‘‘BSK çalışmasıyla birlikte sizin o hata dediğiniz kusur dediğiniz, bizce teknik anlamda kusur addedilmeyen sürücü davranışından kaynaklı sıkıntılı olan yerlere de bertaraf edeceğiz” diye konuştu.

AŞINMA KATI ONAYA SUNULDU

Gülşen'e, Kervansaray ve mezarlık arasında arasındaki karayoluna aşınma katının atılacağının söylendiği hatırlatılarak, Karayolları 84. Şube Müdürlüğünün karşı tarafında bulunan aşınmış ve bozuk yollar örnek gösterildi. Aşınma katının ne zaman atılacağı sorusuna Karayolları 8. Bölge Müdürü Ahmet Gülşen, sorulan kısmın projelendirildiğini ve onayda olduğunu söyledi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_30071)
18 Temmuz 2018 Çarşamba 11:43
Bingöl'de kavşak ,köprü ve alt geçit eksik,bu nedenle trafik yoğun.Mevcut durum Bingöl trafiğini kaldırmıyor,araçlar artmış;bu sebeple kazalar yaşanmaktadır.Yetkililerin trafiği rahatlamak adına yeni çözümler bulması gerekiyor.Bingöl halkı da en iyi hizmeti almayı hak ediyor.Yetkililer çözüm üretsin, iş yapsın.Cumhurbaşkanımızı da Bingöl'e davet ediyoruz.Bingöl halkı Reisi seviyor,Reisten isteğim iş yapmayan ve hizmet üretmeyenlere kadro vermemesi.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_30067)
18 Temmuz 2018 Çarşamba 09:48
bat çık yapılsın genç yolu kavşaktan çıkarılsın esisi gibi direk yol olsun
Misafir Kullanıcı (@Misafir_30060)
18 Temmuz 2018 Çarşamba 09:08
hava alanı kavşağında gördüğüm en büyük eksikliğin trafik ışıklarının tam sıfırda olması yani trafik ışıkları sağdan ve soldan gelen yol birleşmesinin tam sıfırında olması bu ışıklar 5-10 metre geride olursa bu kazalar azalır seyirhalinde giderken yeşilin yanıp söndüğünü gören sürücü gaza basıp hemen ışığı geçmek istiyor ve diyer yolada mesafe az oldugu ıçın geciyorda ışıklar 5 -10 metre geri alınsa suruculer bunu yapmaz ve bu kazalarda olmaz diye düşünüyorum
Misafir Kullanıcı (@Misafir_30054)
17 Temmuz 2018 Salı 22:22
Havalimanı Kavşağının KÖPRÜLÜ KAVŞAK olarak revize edilmesi gerekiyor. Karayolları Bölge Müdürü alınacak önlem veya yapılabilecek bir şeyden konuşması gerekirken, Sürücülerin dikkatsizliğinden dem vuruyor. Eyy Müdür sen yapılabilecek en iyi hizmeti vermekle yükümlüsün, o bölgede kaza yapılıyorsa, birdaha o kazaların yaşanmaması için ne gerekiyorsa! Köprülü kavşakmı veya başka birseymi onu yap.. Bu bölge müğdürlerinden biri gitti diğeri geldi, vel-hasıl hiçbirinin eleştiri yapmadan bingöl için sevindirici birşey söylediklerine şahit olmadım.
01.07.2025
14:59
Hayvan pazarları acil koduyla kapatıldı!
Hayvan pazarları acil koduyla kapatıldı!
Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü, 81 ildeki müdürlüklere 'acil' ibareli bir yazı gönderdi. Şap hastalığında yaşanan artış nedeniyle, ülke genelindeki tüm hayvan pazarlarının ikinci bir emre kadar kapatılması talimatı verildi.
01.07.2025
13:10
Bingöl Basın Konseyi`nden karikatür tepkisi!
Bingöl Basın Konseyi'nden karikatür tepkisi!
Açıklamada; 'İnançlara hakaret eden, toplumsal barışı zedeleyen ve vicdanları yaralayan bu tarz yayınları en güçlü şekilde kınıyor, hem hukuki hem ahlaki sorumluluğun takipçisi olacağımızı kamuoyuna ilan ediyoruz' vurgusunun altı çizildi.
01.07.2025
11:28
Bingöl`de aranan suç makinesi yakalandı
Bingöl'de aranan suç makinesi yakalandı
Polislerin şok baskınıyla çembere alınan şahıs kıskıvrak yalandı. Şahıs, işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
01.07.2025
11:18
Türkiye yanarken Bingöl`de montlar giyildi, sobalar yakıldı
Türkiye yanarken Bingöl'de montlar giyildi, sobalar yakıldı
Türkiye'nin birçok ili sıcaktan kavrulurken 1940 rakımlı Karlıova'da kış yeniden geldi. Soğuklar nedeniyle ilçedeki kahvehaneler sobaları tekrar kurup yakmaya başladı.
01.07.2025
11:08
Bingöl`de ruhsatsız silah operasyonu
Bingöl'de ruhsatsız silah operasyonu
Bingöl'de silah kaçakçılığı yaptığı belirlenen 2 kişi yakalandı.
01.07.2025
11:02
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'ün Genç ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 5 bin 990 kök kenevir ele geçirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın