KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Şubat 2026 Pazar
°C

Kaya, Bingöl'e atandı

Bingöl'de atletizm branşında önemli başarılara imza atan, bu alanda birçok sporcu yetiştiren ve Mardin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne şube müdürü olarak görev yapan Nihat Kaya, memleketi Bingöl'e şube müdürü olarak atandı.

Kaya, Bingöl`e atandı
02 EYLÜL 2022 CUMA 01:33
4
3794
3
AA aa

2021 yılı şubat ayında Mardin'de şube müdürü olarak göreve başlayan Kaya, 1,5 yıllık görev süresinin ardından Bingöl'e atandı.

1985 yılında Bingöl Merkez Gökdere Köyünde dünyaya gelen Nihat Kaya, İlkokulu Gökdere Köyünde, ortaokulu Genç YİBO'da, ortaöğretimi Malatya'nın Arapgir ilçesinde Devlet Parasız Yatılı olarak Endüstri Meslek Lisesinde tamamladı.  Kaya, spor hayatına, 2001 yılında Atletizm orta ve uzun mesafeler branşında başladı. Spora başladıktan kısa bir süre sonra milli takıma seçilmeye hak kazandı. 2001-2007 yılları arasında aktif sporcu olarak birden çok ulusal ve uluslararası arenada yarışmalara katıldı. Katıldığı bu yarışmalarda Türkiye Şampiyonluğu ve ilk 3'e girme başarısı elde etti. Balkanlar Atletizm Gençler Şampiyonasında 5000 metre dalında Balkan 3'üncülüğü, Dünya Atletizm Dağ Koşuları Şampiyonasında ferdi dünya 8'inciliği elde etti, Dünya ikincisi olan takımın birinci sporcusu olarak yer aldı. Dünya Atletizm Büyükler Dağ Koşuları Şampiyonasında, dünya üçüncüsü olan takımda yer aldı. Toplamda 8 kez milli takıma seçildi. 2008 yılında Dicle Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunda eğitimini tamamladı. 2010 yılından 2021 yılına kadar Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Atletizm Antrenörü olarak çalıştı. Bu süre zarfında birçok başarılı sporcu yetiştirdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2020 yılında düzenlenen Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavına Şube Müdürü Unvanında sınava girerek başarılı olup atanmaya hak kazandı. 2021 yılı şubat ayında Mardin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak göreve başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından temmuz ayında Yaz Dönemi Kurum içi atama, yer değiştirme ve nakil talepleri doğrultusunda başvuruda bulunarak, Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Şube müdürü olarak tayin talebi Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından onaylandı. 29 Ağustos tarihinde Mardin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğündeki görevine son verdi.

Kaya, 12 Eylül itibariyle Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü görevine başlayacak.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95221)
03 Eylül 2022 Cumartesi 08:24
Nihat kardeşimizi tebrik ediyorum. Yeni görev yeri hem kendisine hem de memleketimize hayırlı olsun. Müdürümüz görevinin hakkını veren dürüst ve liyakat sahibi bir kardeşimizdir. Rabbim muvaffak etsin.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95205)
02 Eylül 2022 Cuma 12:59
Boyle gorevlerde 30 40 bin kazaniyorlar akil alir gibi degildir yaw
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95185)
02 Eylül 2022 Cuma 08:24
her atanandan beklediğimiz,beklenen icraat faaliyet çalışma yenilik
08.02.2026
17:54
Kamu bankalarından şans oyunları ödemeleri kaldırıldı
Kamu bankalarından şans oyunları ödemeleri kaldırıldı
Kamu bankalarının 'şans oyunları' sekmesi 3 kamu bankasının mobil bankacılık sisteminden kaldırıldı. Böylece kamu bankaları siteminden şans oyunlarına yönlendirme yapılamayacak.
08.02.2026
17:45
Lider 12Bingölspor, deplasmandan 1 puanla döndü!
Lider 12Bingölspor, deplasmandan 1 puanla döndü!
3. Lig 2. Grup lideri 12 Bingölspor, Kırıkkalespor deplasmanında 1-0 öne geçtiği mücadelede sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı. Maçın ardından Kulüp Başkanı Mehmet Engin Özturan, hakem kararlarına tepki gösterirken takıma ve hedeflere olan inancın tam olduğunu vurguladı.
08.02.2026
17:22
Bingöl`de kahreden kaza! Baba ve oğul hayatını kaybetti
Bingöl'de kahreden kaza! Baba ve oğul hayatını kaybetti
Bingöl-Genç yolunda meydana gelen feci kazada baba ve oğul hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. Kahreden kazada hayatını kaybeden baba ve oğlunun taziyesi Dik Köyü'nde kurulacak.
07.02.2026
21:54
Zikte SÜRKAP`tan 5. Yıl Buluşması
Zikte SÜRKAP'tan 5. Yıl Buluşması
Birlik ve dayanışma mesajlarının verildiği programda eğitim çalışmaları kapsamında hayata geçirilen 'Murat Etüt Merkezi'ne dikkat çeken Platform Başkanı Mehmet Atalay, bir toplumun gelişmişlik düzeyinin en önemli göstergelerinden birinin eğitim olduğunu vurguladı ve bu anlayışla hayata geçirilen Murat Etüt Merkezi'nin kendileri için en anlamlı çalışmaların başında geldiğini söyledi.
07.02.2026
21:39
Bingöl`de göçmen kaçakçılığı operasyonu
Bingöl'de göçmen kaçakçılığı operasyonu
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince göçmen kaçakçılığına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında 12 düzensiz göçmen yakalandı.
07.02.2026
21:30
Öztürk;
Öztürk; 'Bingöl halkı artık bu hastalıklar için başka illere gitmeyecek'
Bingöl Devlet Hastanesi'nde göreve başlayan Hematoloji Uzmanı Dr. Osman Can Öztürk, hasta kabulüne başlayan hematoloji kliniğiyle birlikte kemik iliği ve kan hastalıklarının tanı, tedavi ve düzenli takibinin artık Bingöl'de yapılabileceğini belirterek, yeni hizmetin önemli bir ihtiyacı karşılayacağını ve hastaların çevre illere gitmesine gerek kalmayacağını söyledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın