KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
03 Temmuz 2026 Cuma
°C

Kaya, Bingöl'e atandı

Bingöl'de atletizm branşında önemli başarılara imza atan, bu alanda birçok sporcu yetiştiren ve Mardin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne şube müdürü olarak görev yapan Nihat Kaya, memleketi Bingöl'e şube müdürü olarak atandı.

Kaya, Bingöl`e atandı
02 EYLÜL 2022 CUMA 01:33
4
4048
3
AA aa

2021 yılı şubat ayında Mardin'de şube müdürü olarak göreve başlayan Kaya, 1,5 yıllık görev süresinin ardından Bingöl'e atandı.

1985 yılında Bingöl Merkez Gökdere Köyünde dünyaya gelen Nihat Kaya, İlkokulu Gökdere Köyünde, ortaokulu Genç YİBO'da, ortaöğretimi Malatya'nın Arapgir ilçesinde Devlet Parasız Yatılı olarak Endüstri Meslek Lisesinde tamamladı.  Kaya, spor hayatına, 2001 yılında Atletizm orta ve uzun mesafeler branşında başladı. Spora başladıktan kısa bir süre sonra milli takıma seçilmeye hak kazandı. 2001-2007 yılları arasında aktif sporcu olarak birden çok ulusal ve uluslararası arenada yarışmalara katıldı. Katıldığı bu yarışmalarda Türkiye Şampiyonluğu ve ilk 3'e girme başarısı elde etti. Balkanlar Atletizm Gençler Şampiyonasında 5000 metre dalında Balkan 3'üncülüğü, Dünya Atletizm Dağ Koşuları Şampiyonasında ferdi dünya 8'inciliği elde etti, Dünya ikincisi olan takımın birinci sporcusu olarak yer aldı. Dünya Atletizm Büyükler Dağ Koşuları Şampiyonasında, dünya üçüncüsü olan takımda yer aldı. Toplamda 8 kez milli takıma seçildi. 2008 yılında Dicle Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunda eğitimini tamamladı. 2010 yılından 2021 yılına kadar Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Atletizm Antrenörü olarak çalıştı. Bu süre zarfında birçok başarılı sporcu yetiştirdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2020 yılında düzenlenen Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavına Şube Müdürü Unvanında sınava girerek başarılı olup atanmaya hak kazandı. 2021 yılı şubat ayında Mardin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak göreve başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından temmuz ayında Yaz Dönemi Kurum içi atama, yer değiştirme ve nakil talepleri doğrultusunda başvuruda bulunarak, Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Şube müdürü olarak tayin talebi Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından onaylandı. 29 Ağustos tarihinde Mardin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğündeki görevine son verdi.

Kaya, 12 Eylül itibariyle Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü görevine başlayacak.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95221)
03 Eylül 2022 Cumartesi 08:24
Nihat kardeşimizi tebrik ediyorum. Yeni görev yeri hem kendisine hem de memleketimize hayırlı olsun. Müdürümüz görevinin hakkını veren dürüst ve liyakat sahibi bir kardeşimizdir. Rabbim muvaffak etsin.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95205)
02 Eylül 2022 Cuma 12:59
Boyle gorevlerde 30 40 bin kazaniyorlar akil alir gibi degildir yaw
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95185)
02 Eylül 2022 Cuma 08:24
her atanandan beklediğimiz,beklenen icraat faaliyet çalışma yenilik
03.07.2026
14:49
Bingöl`de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl'de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl Belediyesi, kent genelinde güvenlik riski oluşturan ve görüntü kirliliğine neden olan metruk yapıların yıkımını sürdürüyor. Son olarak Yeşilyurt Mahallesi'nde tehlike arz eden 2 metruk bina kontrollü şekilde yıkıldı.
03.07.2026
13:40
Bingöl`de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl'de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde hayata geçirilecek İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 24 kişi istihdam edilecek. Başvurular 7 Temmuz'a kadar devam edecek.
03.07.2026
13:30
Bingöl Valiliği`nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl Valiliği'nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl'de Dallıtepe (Cafran) köyünde başlayan ve il genelindeki bazı bölgelerde sürdüğü belirtilen planlı orman kesimlerine ilişkin kamuoyunda oluşan tartışmalar üzerine Bingöl Valiliği yazılı bir açıklama yayımladı. Valilik, kesim çalışmalarının bilimsel esaslara göre hazırlanan amenajman planları kapsamında yürütüldüğünü bildirdi.
03.07.2026
13:09
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeyle Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde önemli değişikliklere gidildi. Yeni kurallarla telefon tutucuları, araç kameraları, dikiz aynası aksesuarları ve ses sistemlerinin kullanımına ilişkin esaslar netleştirildi.
03.07.2026
12:46
Bingöl`de refüje çarpan otomobil hurdaya döndü! 1`i ağır 2 yaralı
Bingöl'de refüje çarpan otomobil hurdaya döndü! 1'i ağır 2 yaralı
Bingöl-Erzurum karayolunda meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkarak refüje çarpan otomobil kullanılamaz hale geldi. Kazada yaralanan 2 kişiden birinin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.
03.07.2026
12:08
Memur ve emekli zammı belli oldu
Memur ve emekli zammı belli oldu
TÜİK'in haziran ayı enflasyon verilerini açıklamasıyla birlikte memur ve memur emeklilerinin 2026 yılının ikinci yarısında alacağı maaş zammı netleşti. Temmuz ayından itibaren geçerli olacak artış oranı yüzde 13,52 olarak belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın