KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Ekim 2026 Cuma

Kaya, Bingöl'e atandı

Bingöl'de atletizm branşında önemli başarılara imza atan, bu alanda birçok sporcu yetiştiren ve Mardin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne şube müdürü olarak görev yapan Nihat Kaya, memleketi Bingöl'e şube müdürü olarak atandı.

Kaya, Bingöl`e atandı
02 EYLÜL 2022 CUMA 01:33
4
4168
3
AA aa

2021 yılı şubat ayında Mardin'de şube müdürü olarak göreve başlayan Kaya, 1,5 yıllık görev süresinin ardından Bingöl'e atandı.

1985 yılında Bingöl Merkez Gökdere Köyünde dünyaya gelen Nihat Kaya, İlkokulu Gökdere Köyünde, ortaokulu Genç YİBO'da, ortaöğretimi Malatya'nın Arapgir ilçesinde Devlet Parasız Yatılı olarak Endüstri Meslek Lisesinde tamamladı.  Kaya, spor hayatına, 2001 yılında Atletizm orta ve uzun mesafeler branşında başladı. Spora başladıktan kısa bir süre sonra milli takıma seçilmeye hak kazandı. 2001-2007 yılları arasında aktif sporcu olarak birden çok ulusal ve uluslararası arenada yarışmalara katıldı. Katıldığı bu yarışmalarda Türkiye Şampiyonluğu ve ilk 3'e girme başarısı elde etti. Balkanlar Atletizm Gençler Şampiyonasında 5000 metre dalında Balkan 3'üncülüğü, Dünya Atletizm Dağ Koşuları Şampiyonasında ferdi dünya 8'inciliği elde etti, Dünya ikincisi olan takımın birinci sporcusu olarak yer aldı. Dünya Atletizm Büyükler Dağ Koşuları Şampiyonasında, dünya üçüncüsü olan takımda yer aldı. Toplamda 8 kez milli takıma seçildi. 2008 yılında Dicle Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunda eğitimini tamamladı. 2010 yılından 2021 yılına kadar Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Atletizm Antrenörü olarak çalıştı. Bu süre zarfında birçok başarılı sporcu yetiştirdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2020 yılında düzenlenen Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavına Şube Müdürü Unvanında sınava girerek başarılı olup atanmaya hak kazandı. 2021 yılı şubat ayında Mardin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak göreve başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından temmuz ayında Yaz Dönemi Kurum içi atama, yer değiştirme ve nakil talepleri doğrultusunda başvuruda bulunarak, Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Şube müdürü olarak tayin talebi Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından onaylandı. 29 Ağustos tarihinde Mardin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğündeki görevine son verdi.

Kaya, 12 Eylül itibariyle Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü görevine başlayacak.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95221)
03 Eylül 2022 Cumartesi 08:24
Nihat kardeşimizi tebrik ediyorum. Yeni görev yeri hem kendisine hem de memleketimize hayırlı olsun. Müdürümüz görevinin hakkını veren dürüst ve liyakat sahibi bir kardeşimizdir. Rabbim muvaffak etsin.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95205)
02 Eylül 2022 Cuma 12:59
Boyle gorevlerde 30 40 bin kazaniyorlar akil alir gibi degildir yaw
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95185)
02 Eylül 2022 Cuma 08:24
her atanandan beklediğimiz,beklenen icraat faaliyet çalışma yenilik
02.10.2026
13:29
BİNTSO seçimi için geri sayım! Bingöl`de gözler yarın sandıkta
BİNTSO seçimi için geri sayım! Bingöl'de gözler yarın sandıkta
Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası'nın 2026 yılı olağan organ seçimleri yarın gerçekleştirilecek. 10 meslek grubunda yapılacak seçimlerde 27 asıl meclis üyesi belirlenecek. BİNTSO'nun yeni Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri ise 7 Ekim Çarşamba günü yapılacak seçimle belli olacak.
01.10.2026
23:03
Genç`e 84 milyon TL`lik modern spor tesisi
Genç'e 84 milyon TL'lik modern spor tesisi
3 bin 906 metrekare kapalı alana sahip olacak spor salonunda 818 seyirci kapasitesi, 5 antrenman salonu ve basketbol, voleybol ile hentbol müsabakalarına uygun ana saha bulunacak. Tesisin Eylül 2027'den önce tamamlanması hedefleniyor. Vali Çelik, spor yatırımlarının ilçenin altyapısını güçlendireceğini ifade etti.
01.10.2026
23:03
Bingöl`de asırlık cami yeniden cemaatine kavuşuyor
Bingöl'de asırlık cami yeniden cemaatine kavuşuyor
6 Şubat depremlerinde ağır hasar gören Kiğı'daki Akkoyunlu mirası Balaban Bey Camii'nde restorasyon tamamlandı. Tarihi cami, Bingöl'ün de aralarında bulunduğu 6 mabedin toplu açılış programıyla 2 Ekim Cuma günü yeniden ibadete açılacak.
01.10.2026
23:01
LPG`ye çifte zam! Tüplü araç sahipleri üzülecek!
LPG'ye çifte zam! Tüplü araç sahipleri üzülecek!
Bingöl'de 1 Ekim itibarıyla 37,54 TL seviyesinde bulunan otogazın litre fiyatına gece yarısından itibaren yaklaşık 4,63 TL'lik yeni zam bekleniyor. Artışın pompaya yansımasıyla LPG'nin litre fiyatının 42 TL'yi aşması bekleniyor.
01.10.2026
23:00
Bingöl`de sağanak etkisi: Yüksekler beyaza büründü
Bingöl'de sağanak etkisi: Yüksekler beyaza büründü
Bingöl'de gün içerisinde etkili olan sağanak yağışın ardından gökyüzünde oluşan gökkuşağı güzel görüntüler oluştururken, yüksek kesimlerde etkili olan dolu nedeniyle bazı yollar ve çevresi beyaza büründü.
01.10.2026
22:59
Hacılar Camii`nde kadın ve engelli erişimi için düzenleme çağrısı
Hacılar Camii'nde kadın ve engelli erişimi için düzenleme çağrısı
Bingöl'ün merkezdeki büyük camilerinden Hacılar Camii'nde kadınların ibadet alanlarına erişimi ve engelli vatandaşların camiye ulaşımı konusunda düzenleme yapılması talep ediliyor. Vatandaşlar, mevcut uygulamanın nedenini sorgularken, caminin kadın ve engelli vatandaşların da rahatça ibadet edebileceği şekilde düzenlenmesini istiyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın