KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Ocak 2026 Pazar
°C

Kaya, Bingöl'e atandı

Bingöl'de atletizm branşında önemli başarılara imza atan, bu alanda birçok sporcu yetiştiren ve Mardin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne şube müdürü olarak görev yapan Nihat Kaya, memleketi Bingöl'e şube müdürü olarak atandı.

Kaya, Bingöl`e atandı
02 EYLÜL 2022 CUMA 01:33
4
3754
3
AA aa

2021 yılı şubat ayında Mardin'de şube müdürü olarak göreve başlayan Kaya, 1,5 yıllık görev süresinin ardından Bingöl'e atandı.

1985 yılında Bingöl Merkez Gökdere Köyünde dünyaya gelen Nihat Kaya, İlkokulu Gökdere Köyünde, ortaokulu Genç YİBO'da, ortaöğretimi Malatya'nın Arapgir ilçesinde Devlet Parasız Yatılı olarak Endüstri Meslek Lisesinde tamamladı.  Kaya, spor hayatına, 2001 yılında Atletizm orta ve uzun mesafeler branşında başladı. Spora başladıktan kısa bir süre sonra milli takıma seçilmeye hak kazandı. 2001-2007 yılları arasında aktif sporcu olarak birden çok ulusal ve uluslararası arenada yarışmalara katıldı. Katıldığı bu yarışmalarda Türkiye Şampiyonluğu ve ilk 3'e girme başarısı elde etti. Balkanlar Atletizm Gençler Şampiyonasında 5000 metre dalında Balkan 3'üncülüğü, Dünya Atletizm Dağ Koşuları Şampiyonasında ferdi dünya 8'inciliği elde etti, Dünya ikincisi olan takımın birinci sporcusu olarak yer aldı. Dünya Atletizm Büyükler Dağ Koşuları Şampiyonasında, dünya üçüncüsü olan takımda yer aldı. Toplamda 8 kez milli takıma seçildi. 2008 yılında Dicle Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunda eğitimini tamamladı. 2010 yılından 2021 yılına kadar Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Atletizm Antrenörü olarak çalıştı. Bu süre zarfında birçok başarılı sporcu yetiştirdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2020 yılında düzenlenen Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavına Şube Müdürü Unvanında sınava girerek başarılı olup atanmaya hak kazandı. 2021 yılı şubat ayında Mardin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak göreve başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından temmuz ayında Yaz Dönemi Kurum içi atama, yer değiştirme ve nakil talepleri doğrultusunda başvuruda bulunarak, Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Şube müdürü olarak tayin talebi Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından onaylandı. 29 Ağustos tarihinde Mardin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğündeki görevine son verdi.

Kaya, 12 Eylül itibariyle Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü görevine başlayacak.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95221)
03 Eylül 2022 Cumartesi 08:24
Nihat kardeşimizi tebrik ediyorum. Yeni görev yeri hem kendisine hem de memleketimize hayırlı olsun. Müdürümüz görevinin hakkını veren dürüst ve liyakat sahibi bir kardeşimizdir. Rabbim muvaffak etsin.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95205)
02 Eylül 2022 Cuma 12:59
Boyle gorevlerde 30 40 bin kazaniyorlar akil alir gibi degildir yaw
Misafir Kullanıcı (@Misafir_95185)
02 Eylül 2022 Cuma 08:24
her atanandan beklediğimiz,beklenen icraat faaliyet çalışma yenilik
17.01.2026
21:32
Bingöl`de otomobil domuz sürüsüne çarptı: 3 yaralı
Bingöl'de otomobil domuz sürüsüne çarptı: 3 yaralı
Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Güvenlik güçleri kazayla ilgili inceleme yaptı.
17.01.2026
21:23
Bingöl`de 14 aranan şahıs yakalandı
Bingöl'de 14 aranan şahıs yakalandı
Bingöl'de bir hafta içerisinde, hakkında arama kaydı bulunan 14 şüpheli yakalandı.
17.01.2026
21:11
Bingöl`de UMKE`den zorlu kış şartlarında hayat kurtaran müdahale
Bingöl'de UMKE'den zorlu kış şartlarında hayat kurtaran müdahale
Bingöl'de etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle kara yolu ulaşımının sağlanamadığı bölgede, UMKE ekipleri zorlu kış şartlarında bir hastaya ulaşarak sağlık ekiplerine teslim etti.
17.01.2026
20:52
Bingöl Hacılar`da Otobüs ile Tır Çarpıştı: 3 Yaralı
Bingöl Hacılar'da Otobüs ile Tır Çarpıştı: 3 Yaralı
Bingöl–Erzurum karayolu Hacılar Köyü mevkiinde otobüs ile tırın çarpışması sonucu yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Jandarma ekipleri olay yerinde inceleme yaparken yetkililer sürücüleri buzlanmaya karşı uyardı.
16.01.2026
16:16
İki Yıl Sonra Yeniden Yürüyor
İki Yıl Sonra Yeniden Yürüyor
Bingöl'de otoimmün miyelit hastalığına yakalanan 14 yaşındaki Aziz Enül, Elâzığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde 2 yıl süren yoğun tedavi ve rehabilitasyonun ardından destekli şekilde yürümeye başladı. Türkiye'de sadece birkaç vakada görülen bu nadir hastalık için gerçekleştirilen tedavi süreci başarıyla sonuçlandı.
16.01.2026
15:23
Rojava`ya Yönelik Saldırılara Tepki:
Rojava'ya Yönelik Saldırılara Tepki: 'Sessizlik Bu Suça Ortak Olmaktır'
Demokratik Kurumlar Platformu, Halep'in Şêxmeqsûd ve Eşrefiyê mahallelerine yönelik saldırıları 'insanlık suçu' olarak nitelendirerek uluslararası topluma sorumluluk çağrısı yaptı. Açıklamada, saldırıların hem Suriye'de hem de bölgede barış arayışlarını sabote ettiği vurgulandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın