KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Mayıs 2025 Cumartesi
°C

Kaya'dan proje, yapım ve kontrol vurgusu

İl Genel Meclisi HDP Grup Başkanı Aydın Kaya, Meclis Başkanı Yaşar Demir'in açıklamalarını değerlendirdi ve yolun proje, yapım ile kontrol konularına dikkat çekti.

Kaya`dan proje, yapım ve kontrol vurgusu
24 ARALIK 2018 PAZARTESİ 21:33
11
2414
4
AA aa

İl Genel Meclisi Halkların Demokratik Partisi (HDP) Gurup Başkanı Aydın Kaya, Havalimanı yanından SÜTAŞ tesislerine uzanan ve yaklaşık 4 milyon TL ihale bedeliyle yaptırılan ancak yağışla birlikte çöküp bozulan yolla ilgili açıklaması üzerine açıklamada bulunan İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Demir'in beyanlarını değerlendirdi.

Basın üzerinden polemiğe girmek gibi bir amaçlarının olmadığını vurgulayan Kaya; Sütaş-Havalimanı yolu için HDP olarak yaptığımız açıklamaya, İl Genel Meclis Başkanı Sayın Yaşar Demir Bey'in cevaben yaptığı açıklamasını kamuoyunun taktirine bırakıyoruz. Bahse konu Sütaş-Havalimanı yolu çok uzak değil. Herkes gidip görebilir, cevaben yapılan açıklama zaten açıklamamızı teyit ediliyor. Kısaca yapılan açıklamada kamuoyunun dikkatini bir iki çelişkiye çekmek istiyoruz. Yolun bu hale gelmesinin nedeni yağış ve ağır tonajlı araçlardan kaynaklı ise demek ki, yol bu yoğunluğu kaldıracak standartta ihale edilmemiş. Bu durumda neden yüklenici firmaya yaptırılıyor?  Yoldaki oluşan hasar yüklenici firmaya yaptırılıyor ise yapım hatasıdır, bu da kontrol boyutunda bir ihmal var demek. Kaldı ki, Bingöl kış memleketidir, yağış hep olacak ve Sütaş faaliyete girdiğinde ağır tonajlı ve uzun araçlar bu yolu kullanacak. Yol bu yoğunluğu kaldırmayacaksa ne için yapılmıştır?” dedi.

“Hizmetin ideolojisi olmaz”

İkinci bir açıklama yapma sebeplerine de değinen Kaya, şöyle devam etti; “Açıklamamızın sebebi, hizmetlere ilişkin art niyetli bir yaklaşım sergilediğimiz beyanıdır. Bunun doğru olmadığını bütün meclis üyesi arkadaşlarımız biliyor. Çünkü daha önce Çapakçur köprüsü, özel idare binasının yeşil alan olarak belediyeye devredilmesi ve köylere ilişkin bazı hizmetlere ait yine yerel basında teşekkür beyanatlarımız vardır. Bunları nereye koymalı? Seçildiğimiz günden bugüne kadar İl Genel Meclisi'ne gelen hizmete ilişkin bütün gündem maddelerine evet demişiz. Hizmetin ideolojisi olmaz. Bizim hizmet anlayışımız insan odaklıdır. Her birey ve topluluk ayrımcılık yapılmadan hakkaniyetli bir şekilde hizmete layıktır. Bingöl halkının bilgisine saygılarımızla.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_35725)
26 Aralık 2018 Çarşamba 13:17
yav he he memleketi düşünseydiniz dağda 1 tane pkk lı kalmazdı silahlarını bırakırlardı
Misafir Kullanıcı (@Misafir_35724)
26 Aralık 2018 Çarşamba 12:28
Aydın bey iyi de onun çevresi kayalar son zamanlarda akp diyor başka bi şey demiyor çünkü hepsi kendini akpnin torpiline dayamış yazık
Misafir Kullanıcı (@Misafir_35680)
25 Aralık 2018 Salı 12:56
Bu memlekete temiz siyaset yapan calip cirpmayan tek parti hdp dir
Misafir Kullanıcı (@Misafir_35653)
25 Aralık 2018 Salı 01:54
Aydın bey tam bir beyfendi hdp belediye başkan adayliği yakışır çünkü temiz ve ilkeli siyaset yapıyur
09.05.2025
17:21
Vali Usta:
Vali Usta: 'Bu tabiat atalarımızın değil, geleceğimizin emanetidir'
'Orman Benim' faaliyeti kapsamında Yeni mahalle Çamlık alanında yapılan çevre temizliği etkinliğine katılan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta: ' Çocuklarımızla, gençlerimizle, velilerimizle Çamlık mevkiini yanıcı maddelerden, çöplerden arındırıyoruz ve Bingöl'de bir farkındalık oluşturmak istiyoruz. Bu ormanlar, bu tabiat, bu çevre atalarımızın bizlere mirası değil, bizden sonraki nesillerin bizlere emanetidir' dedi.
09.05.2025
15:06
AK Gençlik`ten 3. Geleneksel Liseler Arası Futbol Turnuvası
AK Gençlik'ten 3. Geleneksel Liseler Arası Futbol Turnuvası
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Başkanı Enes Aslan, gençlerin sosyal ve sportif faaliyetlerde daha aktif yer almasını önemsediklerini belirtti.
09.05.2025
14:51
B.Ü Kurumsal İletişimle etkinliğini arttıracak
B.Ü Kurumsal İletişimle etkinliğini arttıracak
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen 'Kurumsal İletişim Sürecinde İletişim Temsilcilerinin Rolü' seminerde, kurumsal şablon ve formatların standart hale getirileceğini belirten Korkmazcan, atılacak yeni adımlarla hem kurum içi iletişimin güçlendirileceğini hem de kurumsal kimliğin kamuoyundaki etkisinin arttırılacağını vurguladı.
09.05.2025
13:42
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, 57,29 gram kokain, 20,16 gram metamfetamin ve para ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı.
08.05.2025
17:07
YKS-LGS`ye hazırlanan adaylara öneri!
YKS-LGS'ye hazırlanan adaylara öneri!
YKS ve LGS için geri sayım başladı. Yoğun hazırlık içindeki adaylara bu süreçteki stresle baş etmeye yönelik tavsiyelerde bulunan Öğrenci Koçu ve Eğitim Danışmanı Hamza Ayan, uygulanmasını tavsiye ettiği yöntemler sayesinde sürecin daha sakin ve kontrollü geçirilmesine yardımcı olacağını vurguladı.
08.05.2025
16:37
Bingöl`de okullar arası münazara yarışması
Bingöl'de okullar arası münazara yarışması
İl Finalinde toplam 8 öğrenci, temsil ettikleri eğitim bölgeleri adına bilgi ve hitabet yeteneklerini ortaya koydu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın