KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Nisan 2026 Salı
°C

Kayak kulübü destekçilerine plaket

Kayak Kulübü Başkanı Bayram Anşin, malzeme desteğinde bulunan bazı kurum müdürleri ile işadamlarına teşekkür plaketi takdim etti.

Kayak kulübü destekçilerine plaket
26 OCAK 2012 PERŞEMBE 11:46
0
2349
0
AA aa

Solhan Belediye Başkanı Niyazi Çavuşoğlu, Bingöl Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Tunç, Bingöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdal Arıkan ile işadamları Celal Ayrancı, Ahmet Kalkan, Musa Anşin, Ömer Savaş, Raif Demir ve Turan Seven'in Bingöl'de 2005 yılında kurulan ve bünyesinde 56 sporcusu bulunan Bingöl Kayak Kulübüne yaptığı malzeme yardımları plaketle karşılık buldu.

Yapılan yardımların ardından Kayak Kulübü Başkanı Bayram Anşin, kulübü adına teşekkür etmek amacıyla kurum amirleri ve işadamlarına birer adet plaket verdi.

7 yıl önce Bingöl'de kurulan ve aktif olarak faaliyetlerini sürdüren Bingöl Kayak Kulübü bünyesinde bulunan sporcuların Türkiye genelinde gerçekleştirilen yarışmalarda Bingöl'ü en iyi şekilde temsil ettiklerini söyleyen Anşin, kurum ve iş adamlarının zaman zaman kulübe destek verdiğini hatırlattı.

İmkânı ve zamanı olan gençleri Kayak Kulübüne davet eden Anşin, her hafta sonu Yolçatı Kayak Tesisinde çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.04.2026
10:14
Bingöl`de Üniversitelilere Siber Suç Uyarısı
Bingöl'de Üniversitelilere Siber Suç Uyarısı
Başsavcı Abdullah Sert ve Savcı İrem Zeynep Evran, Bingöl'de üniversite öğrencileriyle bir araya gelerek siber suçlar, sosyal medya güvenliği ve dijital dolandırıcılık konularında önemli uyarılarda bulundu.
14.04.2026
09:35
Bingöl dahil 12 İlde FETÖ Operasyonu: 17 Gözaltı
Bingöl dahil 12 İlde FETÖ Operasyonu: 17 Gözaltı
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında İstanbul merkezli 12 ilde operasyon düzenlendi. Bingöl'ün de aralarında bulunduğu illerde 15'i aktif kamu görevlisi 17 şüpheli gözaltına alındı.
14.04.2026
09:15
Bingöl`de Jandarmadan Huzur Operasyonu
Bingöl'de Jandarmadan Huzur Operasyonu
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'nın 3-10 Nisan tarihleri arasında yürüttüğü çalışmalarda hapis cezası bulunan 3 kişi yakalanarak tutuklandı. Farklı olaylarda uyuşturucu maddeler ele geçirilirken 15 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
14.04.2026
08:01
12Bingölspor`dan Stadyum Mesajı:
12Bingölspor'dan Stadyum Mesajı: 'Koşu Pisti Olmamalı'
12 Bingölspor Kulübü, yeni statta kros/koşu pistinin yer almaması gerektiğini vurgularken, projenin Bingöl'e yakışır ve futbolun ruhuna uygun halde şekillenmesini istedi.
14.04.2026
07:59
Bingöl-Elâzığ yolunda kaza: 4 yaralı
Bingöl-Elâzığ yolunda kaza: 4 yaralı
Yaralılar, olay yerine yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla Karakoçan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
14.04.2026
07:59
Başkan Tartar rüşvet iddialarına sert çıktı!
Başkan Tartar rüşvet iddialarına sert çıktı! 'Vicdanım Rahat
Bingöl'ün Genç ilçesi Şehit Ahmet Boz Caddesi kentsel dönüşüm projesi üzerinden ortaya atılan rüşvet iddialarına Belediye Başkanı Kemal Tartar'dan ve hak sahiplerinden sert tepki geldi. Başkan Tartar, 'Hayatım ortadadır ne birikmiş malım var ne de başka bir hesabım. Vicdanım rahat' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın