KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Şubat 2026 Çarşamba
°C

Kaybeden bingöl halkı olacaktır

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mesut Kayaoğlu, “Eğer Bingöl'de bu vurdumduymazlığın artık son bulmasını istiyorsak; halkı için mücadele eden yürekli insanlara sahip çıkmalıyız. Bu insanlara sahip çıkmadığımız sürece yine kaybeden Bingöl halkı olacaktır” dedi.

Kaybeden bingöl halkı olacaktır
01 TEMMUZ 2008 SALI 10:07
0
1520
0
AA aa
CHP İl Başkanı Mesut Kayaoğlu, yapılan son İl Koordinasyon Kurulu'nda ilçesinin haklarını savunan Kiğı ilçe Kaymakamı'nın hakkını savunmak için, Karayolları Bölge Müdürü'nün yakasına yapıştığını belirterek; Karlıova Kaymakamı'nın da kontrol ettiği müteahhide söz geçirmekten aciz bir durumda olduğunu söyledi.

Yaptığı açıklamada, İdari yapımız gereği mülki ve idari amirler büyük önem taşırlar diyen Kayaoğlu, “Onların tutum ve davranışları diğer bürokratları, memurları yönlendirir şekillendirir. Kığı Kaymakamı ilçesinin yollarının yapımı için Karayolları Bölge müdürünün yakasına yapışırken Karlıova kaymakamı bir yıl önce yaptırdığı iki köprüyü müteahhide yaptıramadığından Pınar ve Hasanova köylüleri köprüleri kullanamıyorlar. Devecik-Yiğitler yoluna yapılan köprüde kalitesiz malzeme kullanıldığından ilk yılda çökmüş. İkisi de bürokrat ikisi de amir, birisi bölge müdüründen yapılmayan yollar nedeniyle halkı adına hesap sorma cesaretini göstermiştir. Diğeri ise kontrol ettiği müteahhide söz geçirmekten aciz bir durumdadır. Eğer Bingöl'de bu vurdumduymazlığın artık son bulmasını istiyorsak; halkı için mücadele eden yürekli insanlara sahip çıkmalıyız. Bu insanlara sahip çıkmadığımız sürece yine kaybeden Bingöl halkı olacaktır” diye konuştu.

Bingöl, hizmetlerde geri kalmış bir il olduğunu ifade eden Kayaoğlu, sözlerine şöyle devam etti: “Artık beceriksiz tembel bürokratlara tahammülümüz yok. Çağımız iletişim ve bilgi çağıdır, olup bitenleri herkes izliyor ve görüyor.

Yedisu Güzgölü köyünde bir kız çocuğu beş yıldır mezralarında giderilemeyen elektrik arızalarına dayanamayıp girdiği bunalımı aşamayarak intihar etmiştir. Artık bu tür acı olayların yaşanmaması için herkes üzerine düşeni yerine getirmelidir.”




Bingöl Olay Gazetesi

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.02.2026
18:38
Bingöl DHA`da Yeni Dönem: Ahmet Sayılır Bingöl Temsilcisi Oldu
Bingöl DHA'da Yeni Dönem: Ahmet Sayılır Bingöl Temsilcisi Oldu
Gazetecilikte 20 yıllık mesleki bilgi birikimi ve saha tecrübesiyle tanınan Ahmet Sayılır, Demirören Haber Ajansı (DHA) Bingöl Temsilcisi olarak görevine başladı. Aziz Önal ve Ahmet Sayılır, bu görevi birlikte yürütecekler.
11.02.2026
17:02
Hizmetler ve Koordinasyon Süreçleri Değerlendirildi
Hizmetler ve Koordinasyon Süreçleri Değerlendirildi
Vali Cahit Çelik, 112 Acil Çağrı Hizmetlerinin vatandaşların can ve mal güvenliği açısından hayati önem taşıdığını vurgulayarak, hizmetlerin etkin, koordineli ve kesintisiz şekilde yürütülmesinin önemine dikkat çekti.
11.02.2026
16:47
Bingöl`deki barajlarda su seviyesi ne kadar?
Bingöl'deki barajlarda su seviyesi ne kadar?
Soruyu yanıtlayan DSİ 94 Şube Müdürlüğü yetkilileri, günlük otomatik ölçüm sonuçlarını paylaşarak gelecek yaz için öngörülerini aktardılar. İşte barajlardaki son durum…
11.02.2026
15:36
Bingöl`de halkoyunları il yarışması düzenlenecek
Bingöl'de halkoyunları il yarışması düzenlenecek
Okul Sporları ve Kulüpler arası il yarışmalarında dereceye girenler grup yarışmasında Bingöl'ü temsil edecekler. Bayram: 'Gelin, kültürümüzün renklerini birlikte yaşayalım, gençlerimizin emeğine ve heyecanına birlikte tanıklık edelim.'
11.02.2026
15:09
7 yıllık gönüllülük mücadelesi ilgisizliğe yenildi! Verilen sözler tutulmadı!
7 yıllık gönüllülük mücadelesi ilgisizliğe yenildi! Verilen sözler tutulmadı!
Bingöl'ü yaklaşık 7 yıldır sosyal sorumluluk alanında gönüllülük esasıyla temsil eden Genç İçin Bir Saat Derneği, yaşadığı maddi zorluklar ve verilen destek sözlerinin tutulmaması nedeniyle dernek ofisini kapatma kararı aldı. Dernek yönetimi, faaliyetlerin sona ermediğini ancak artık kira yükü olmadan konteyner alanında sürdürüleceğini duyurdu.
11.02.2026
14:45
Bingöl`de kar günlük yaşamı olumsuz etkiledi!
Bingöl'de kar günlük yaşamı olumsuz etkiledi!
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde yaklaşık 40 gündür aralıklarla devam eden yoğun kar yağışı günlük yaşamı olumsuz etkilerken, eğitime 1 gün ara verildi. Bingöl-Muş kara yolunda ise tipi nedeniyle mahsur kalan yaklaşık 80 kişi ekiplerin çalışmasıyla kurtarıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın