KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Haziran 2025 Cuma
°C

Kaybolan gencin cesedi bulundu

Genç İlçesi Yoldaşan Mahallesi ile Palmerg köyü arasında su yüzeyine çıkan 17 yaşındaki lise öğrencisi Şerif Zoroğlan’ın cesedi, bölgede arama faaliyetlerinde bulunan balıkçılar tarafından fark edildi.

Kaybolan gencin cesedi bulundu
24 EKİM 2012 ÇARŞAMBA 17:54
0
5455
2
AA aa

BİNGÖL ONLİNE - 18 Ekim 2012 Perşembe günü babası Mehmet Zoroğlan ile balık avlamak için Genç İlçesi Yoldaşan Mahallesi yakınlarından geçen Murat Nehri kenarına giderek bir süre burada balık avlayan ve daha sonra hayvanlarına bakmak üzere eve dönen baba Mehmet Zoroğlan'ın, aradan uzun süre geçmesi üzerine cep telefonundan aradığı ancak ulaşamadığı oğlu Genç Lisesi son sınıf öğrencisi Şerif Zoroğlan'ın nehre girip boğulduğu ihtimali üzerine günlerdir devam eden arama çalışmaları bugün sona erdi.

3 KİLOMETRE AŞAĞIDA BALIKÇILAR TARAFINDAN BULUNDU

Çarşamba günü (bugün) saat 15.00 sıralarında Genç İlçesi Yoldaşan Mahallesi ile Palmerg köyü arasında su yüzeyine çıkan 17 yaşındaki lise öğrencisi Şerif Zoroğlan'ın cesedi, bölgede arama faaliyetlerinde bulunan balıkçılar tarafından fark edildi.

Bir başka bölgede arama faaliyeti gösteren İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü kurtarma ekiplerine haber verilmesi üzerine kaybolduğu bölgeden yaklaşık 3 kilometre aşağıda sudan çıkartılan Şerif Zoroğlan'ın cenazesinin, olay yerine giden Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan incelenin ardından otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği bildirildi.

Lise öğrencisinin cansız bedeninin bulunduğunu kaydeden İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Emin Boğatekin: “18 Ekim günü kaybolan Şerif Zoroğlan adlı gencimizin boğulduğu ihtimali yüksekti. Çünkü elbiseleri nehir kenarındaydı ve kendisi ortalıkta yoktu. Haber alır almaz bölgeye intikal eden kurtarma ekiplerimiz günlerdir aralıksız çalışıyorlardı. Köylüler, o bölgede balıkçılık yapanlar, aile ve yakınları da çalışmalara büyük katkılar sundular. Özellikle balıkçıların kullandığı ağlardan büyük istifademiz oldu. Ceset, suya girilen noktadan yaklaşık 3 kilometre aşağıda su üzerine çıkmıştı. Balıkçılar fark etmişler. Ekiplerimiz botlarla su üzerinde arama yaparken haber veriliyor. Sudan çıkarılan ceset, savcının incelemesi için bekletildi. Savcının incelemesinin ardından otopsi için Malatya'ya gönderilecek. Çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür ediyor, acılı aileye başsağlığı diliyorum” dedi.

Öte yandan 18 Ekim gününden beri bölgede arama kurtarma çalışmalarını sürdüren AKUT ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerinin, cesedin bulunmasının ardından Bingöl'e döndüğü öğrenildi.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Şahin GAZİOĞLU (@Misafir_10033)
26 Ekim 2012 Cuma 17:20
Allah rahmet eylesin.
Ahmet Kaçmaz (@Misafir_10029)
25 Ekim 2012 Perşembe 21:25
Allah ailesine sabırlar versin.Cesedin bulunması çok iyi oldu.Yoksa o aile her gün ölümle yaşardı.Acılarını paylaşır,taziyelerimi sunarım.
27.06.2025
18:26
Meclis tatile girmiyor: Çalışma süresi 1 ay uzatıldı
Meclis tatile girmiyor: Çalışma süresi 1 ay uzatıldı
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin çalışma süresinin 31 Temmuz'a uzatılmasına ilişkin karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.
27.06.2025
18:06
Bingöl`de araçta ruhsatsız silah ele geçirildi
Bingöl'de araçta ruhsatsız silah ele geçirildi
Bingöl'de polis ekiplerince bir araçta yapılan aramada ruhsatsız silah ele geçirildi.
27.06.2025
17:58
Bingöl`de üst araması yapan bekçiler ele geçirdi
Bingöl'de üst araması yapan bekçiler ele geçirdi
Bingöl'de üzerinde yapılan aramada 3,4 gram esrar ele geçirilen şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.
26.06.2025
17:44
Bingöl`ün içme suyu kapasitesi iki katına çıkıyor
Bingöl'ün içme suyu kapasitesi iki katına çıkıyor
Bingöl Belediye Başkanı Arıkan, 'Yıllardır verilen bu büyük emeğin adım adım sonuna yaklaşıyoruz. Mevcut su debisi saniyede 300 litre iken, kapasite neredeyse iki katına çıkarılmış olacak. Bu hat tamamlandığında, Allah'ın izniyle Bingöl'de içme suyu sorunu tamamen gündemden çıkacak'
26.06.2025
17:43
Üniversitelerde yeni dönem!
Üniversitelerde yeni dönem!
Yükseköğretim Kurulu, üniversitelerde yapay zekâ, tarım ve sağlıkta dijitalleşmeyi önceleyen yeni programlar için harekete geçti. Yeni modelle birlikte; İş dünyasındaki tecrübeli isimler meslek yüksekokullarında dersler verecek.
26.06.2025
17:42
Bingöl Artık Cebinde
Bingöl Artık Cebinde
Bingöl Belediyesi, şehri cebinize sığdıran son teknoloji hizmeti 'Bingöl Ulusal Kent Rehberi'ni kullanıma açtı. Uygulamaya; app store ve google play üzerinden 'Türkiye Kent Rehberi' ismiyle arama yapılınca ulaşılabiliyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın