KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Nisan 2026 Salı
°C

Kaygalak: ak parti, verilen sözleri yerine getirmedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bingöl İl Başkanı Sema Kaygalak, AK
Parti'nin Bingöl'de en çok oy almasına rağmen verilen sözlerin yerine
getirilmediğini söyledi.

Kaygalak: ak parti, verilen sözleri yerine getirmedi
05 HAZİRAN 2010 CUMARTESİ 01:00
0
2103
0
AA aa
CHP Bingöl İl Başkanı Kaygalak, yaptığı yazılı açıklamada AK Parti iktidarının Bingöl'de en çok almasına rağmen Bingöl'ün bölgede çok sorunları olan iller arasında yerini aldığını ileri sürdü.

Ak Parti'nin çeşitli edebiyatlarla halkın oylarını aldığını iddia eden Kaygalak, 2011 yılında da yapılan seçimde AK Parti iktidarının Hamas'ın ipine sarıldığını ve bu seçimi Hamas'la kurtulamayacağını ifade ederek, “Sayın Başbakan eğer Filistin davasında samimi ise önce ABD'de Yahudi lobilesinden icazet alırken aldığı plaketleri iade etsin. İsrail Devleti ile yapılan anlaşmaları bozsun. Yoksa hamasi nutuklarla icraata dönüşmeyen nakaratlarla artık durumu idare edemez” dedi.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın Bingöl Havaalanı'nın açılış törenine katılmak üzere Bingöl'e geleceğine değinen Kaygalak, temeli atılacak olan havaalanının temelinin 8 yıl önce atıldığını belirterek, Bingöl'e hizmet geldiği takdirde defalarca temel atmaya razı olduklarını belirtti.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın 4 yıl önce kuzey-güney bağlantını sağlayan Erzincan, Yedisu ve Karlıova karayolunun yapım sözünü Bingöl meydanında Bingöllülere verdiğini söyleyen Kaygalak, Bakan Yıldırım verdiği söze rağmen buralarda kayda değer bir çalışmanın yapılmadığını kaydederek, “Sayın Bakan Bingöl' tekrar gelmişken kendilerini hatırlıyoruz: AKP iktidarı en çok oyu Bingöl'den oy aldı. Aradan yıllar geçti. Türkiye'de en çok telefonsuz köy, en çok asfaltsız köy yolu, en çok ebesiz sağlık evi, doktorsuz sağlık ocağı, en çok öğretmen eksikliği ve taşımalı eğitimin yapılmadığı tek il Bingöl'dür. Bunları her Bingöllü biliyor ve ben sadece Sayın Bakanlara hatırlatıyorum” diye konuştu.


Bingöl Online Haber Servisi



YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.04.2026
00:23
Bingöl Devlet Hastanesi`ne Yeni Endoskopi ve Kolonoskopi Cihazı
Bingöl Devlet Hastanesi'ne Yeni Endoskopi ve Kolonoskopi Cihazı
Bingöl Devlet Hastanesi'ne kazandırılan yeni nesil endoskopi ve kolonoskopi cihazı hizmete alındı. İkinci cihazla birlikte tanı süreçlerinin hızlanması ve sağlık hizmetlerinde kapasitenin artırılması hedefleniyor.
07.04.2026
00:22
Sumud Filosu`nda İki Bingöllü İsim
Sumud Filosu'nda İki Bingöllü İsim
Gazze'ye insani yardım ulaştırmak amacıyla yola çıkacak Özgürlük ve Sumud Filosu'nda Bingöllü sendikacılar Nevzat Öylek ve Yunus Kava da yer alacak. Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, filonun Gazze'nin özgürlüğü ve insani yardımlar için büyük önem taşıdığını söyledi.
07.04.2026
00:21
Motosiklet kazasında yaralanan genç hayatını kaybetti
Motosiklet kazasında yaralanan genç hayatını kaybetti
Bingöl'de motosiklet kazasında yaralanan 24 yaşındaki Furkan Görgülü, tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.
07.04.2026
00:20
Bingöl için zirai don uyarısı: Üreticilere 4 günlük kritik süre
Bingöl için zirai don uyarısı: Üreticilere 4 günlük kritik süre
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 8 Nisan Çarşamba akşamından 12 Nisan Pazar sabahına kadar zirai don beklendiğini duyurdu. Yetkililer, özellikle yüksek kesimlerde kuvvetli don riskine karşı üreticileri tedbirli olmaya çağırdı.
07.04.2026
00:19
Bingöl`de 146 Proje Masaya Yatırıldı
Bingöl'de 146 Proje Masaya Yatırıldı
Bingöl'de 2026 yılı kamu yatırımlarının değerlendirildiği İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda kurumlar arası eşgüdüm vurgusu öne çıktı. Vali Cahit Çelik, tıkanan noktalarda hızlı karar ve sahada uyumlu çalışma çağrısı yaptı.
07.04.2026
00:18
Bingöl`den Giden Üsteğmen Türkiye Şampiyonu Oldu
Bingöl'den Giden Üsteğmen Türkiye Şampiyonu Oldu
Diyarbakır'da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda mücadele eden Genç İlçe Jandarma Komutanlığı personeli Üsteğmen Murat Algül, altın madalya kazanarak Türkiye Şampiyonu oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın