KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Temmuz 2026 Pazar
°C

Kaygalak, itirazları değerlendirdi

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) tartışılan kurultayında delege olmadan divanda yer aldığı için dikkatleri üzerine çeken ve şikayet konusu olan Bingöl İl Başkanı Sema Kaygalak, itirazların seçim kurulu tarafından reddedilmesinin ardından değerlendirmede bulundu.

Kaygalak, itirazları değerlendirdi
23 ARALIK 2010 PERŞEMBE 08:37
0
2578
0
AA aa

CHP 15. Olağanüstü Kurultayı'nda delege olmadan divanda yer alan Sema Kaygalak ve parti üyesi olmayan iki kişinin Parti Meclisi'ne (PM) seçildiği iddiasıyla yapılan itirazlar, Çankaya İlçe Seçim Kurulu tarafından reddedilmişti. Yüksek Seçim Kurulu'na da aynı gerekçeyle yapılan itirazları reddetmiş ve Çankaya İlçe Seçim Kurulu kararının mevzuata uygun görüldüğünü bildirmişti. 

İtirazların reddedilmesi üzerine, kurultayda bütün dikkatleri üzerine çeken CHP Bingöl İl Başkanı Sema Kaygalak, her delegenin itiraz hakkının olduğunu ancak bunun sonucu değiştirmeyeceğinin bilindiğini söyledi. Kaygalak, "Bu itirazlardan bir şey çıkmayacağını biliyorduk. Kurultayı gölgelemeye çalışan arkadaşlarımız vardı ama istedikleri gibi bir sonuç çıkaramadılar" dedi.

CHP'nin kurultaydan sonraki hedefini iktidara doğru yürümek olarak değerlendiren Sema Kaygalak, bu amaca ulaşmak için gerekli tüm çalışmaların yapılacağını belirtti. Kaygalak, "Kurultayın ardından partimizin hedefi iktidara doğru yürümektir. Bu saatten itibaren bütün CHP'liler yoğun bir çalışma temposuna girip iktidara yürüyeceğiz" şeklinde konuştu.

"CHP Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde güçlenecektir"
Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ile Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) kadar güçlü olacaklarını belirten Sema Kaygalak, bunu da bölge için hazırladıkları projelerle gerçekleştireceklerini söyledi. Kaygalak, "CHP olarak Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ne büyük önem veriyoruz. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu kurultayda 41 maddelik hedefini açıkladı. Bunlar içinde Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde yaşanan sorunlar da yer alıyor. CHP iktidarı ile bu
bölgelerin en büyük sıkıntısı olan işsizlik, asgari seviyeye düşecektir.

 Projelerimizi halka anlatıp vatandaşların desteğini alarak bölgenin güçlü bir partisi haline geleceğiz. CHP'nin Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi için hayata geçireceği projelerden en önemlisi, zarar etse de her ilde devlet kanalıyla birer fabrika kurulmasıdır. Bu fabrikaların her birinde en az 2 bin insan istihdam edilecektir. Gerekirse projelerimizi halka anlatmak için kapı kapı dolaşacağız. Projelerimizi halka anlatıp desteklerini bekleyeceğiz. Böylelikle bölgede güçlü bir parti konumuna geleceğiz" ifadelerini kullandı.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.07.2026
01:33
Bingöl`de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Bingöl'de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Başvurular 6 Temmuz'da başlayacak, 1.000 kişi noter kurasıyla belirlenecek. İşgücü Uyum Programı kapsamında katılımcılara çalıştıkları gün başına 1.375 TL ödeme yapılacak.
04.07.2026
01:17
Kebude: `Yüzde 13,52`lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor`
Kebude: 'Yüzde 13,52'lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor'
Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla memur ve memur emeklilerinin maaşlarına yapılacak yüzde 13,52'lik zam netleşti. Şehit Gazi-Sen Eğitim Sendikası Bingöl İl Başkanı Cihat Kebude, açıklanan artışın hayat pahalılığı karşısında yetersiz kaldığını belirterek ek zam ve refah payı çağrısında bulundu.
03.07.2026
14:49
Bingöl`de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl'de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl Belediyesi, kent genelinde güvenlik riski oluşturan ve görüntü kirliliğine neden olan metruk yapıların yıkımını sürdürüyor. Son olarak Yeşilyurt Mahallesi'nde tehlike arz eden 2 metruk bina kontrollü şekilde yıkıldı.
03.07.2026
13:40
Bingöl`de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl'de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde hayata geçirilecek İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 24 kişi istihdam edilecek. Başvurular 7 Temmuz'a kadar devam edecek.
03.07.2026
13:30
Bingöl Valiliği`nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl Valiliği'nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl'de Dallıtepe (Cafran) köyünde başlayan ve il genelindeki bazı bölgelerde sürdüğü belirtilen planlı orman kesimlerine ilişkin kamuoyunda oluşan tartışmalar üzerine Bingöl Valiliği yazılı bir açıklama yayımladı. Valilik, kesim çalışmalarının bilimsel esaslara göre hazırlanan amenajman planları kapsamında yürütüldüğünü bildirdi.
03.07.2026
13:09
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeyle Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde önemli değişikliklere gidildi. Yeni kurallarla telefon tutucuları, araç kameraları, dikiz aynası aksesuarları ve ses sistemlerinin kullanımına ilişkin esaslar netleştirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın