KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Ağustos 2026 Çarşamba
°C

Kaygalak'tan ak parti'ye eleştiri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Sema Kaygalak yaptığı yazılı açıklamayla Adalet ve Kalkınma Partisi'ne (AKP) ağır eleştirilerde bulundu.

Kaygalak`tan ak parti`ye eleştiri
30 ARALIK 2010 PERŞEMBE 08:49
0
3080
3
AA aa

Vatandaşları AKP'nin yaptığı yolsuzlukları ortaya çıkarmaya çağıran CHP İl Başkanı Kaygalak, AKP'nin mücahitlerinin müteahhit olduğunu söyleyerek, “Makarna, kömür dağıtarak halkımızı kandıran AKP şimdi de 20 TL verdiği öğrenci harçlığını 30 TL'ye çıkararak annelerin desteğini almaya çalışıyor. Bu numara artık eskidi. Halkımız AKP'nin mücahitlerinin nasıl müteahhit olduğunu gördü.

 Talanı yağmayı ganimetler gırla gidiyor. CHP iktidarında annelerimiz 30 TL çocuk parası için 2 kilogram makarna 10 torba kömür için kuyruklarda onuru çiğnenerek sadaka kültürü ile dilenci edilmeyecekler. Aile sigortası kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere banka kartı verilecek, paralarını bankamatikten alıp ihtiyaçlarını kendileri karşılayacaktır. Annelerimiz, kadınlarımız ailemizin namus timsalidirler.

Onların onurları üzerinde siyaset yapanlar, oy toplayanlar halkımızın lanetine müstahaktırlar. CHP iktidarında inançlar, değerler, kültürler üzerinden siyaset yapılmayacak, yoksulun onuru ile oynanmayacaktır. Halkımızı AKP'lilerin sekiz yılda edindikleri servetleri tespit etmeye ve ellerindeki yolsuzluk belgelerini bize ulaştırmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
cihan tartar (@Misafir_1531)
02 Ocak 2011 Pazar 11:57
katılmıyorum soylediklerinize bır defa olsun allah rısası ıçın konusun chp bu ülkreye ne yapmıs halen bu partıyı savunuyorsun sasarım sızın aklınıza
mahmut buzunoğlu (@Misafir_1516)
30 Aralık 2010 Perşembe 21:56
sayın kaygalak kongrede kılıçdaroğlunu iyi dinlemiş kendisinin söylediği içi boş cümleleri hafızasına iyi kazımış olmalı.kılıçdaroğlu bu milletin böyle vaatlere karşı karınlarının tok olduğunu bilmeyecek kadar acemi bir siyasetçi.aynı şekilde sema hanımda.CHP şunu unutmasın ki hümete karşı çıkarak,yapılan herşeyi engelleme çabasına girerek iktidara gelemez.bu hükümeti engellemeye çalışmak %47yi karşısına almaktır.
gpinarhisar (@Misafir_1512)
30 Aralık 2010 Perşembe 15:47
sayın başkan bütçe görüşmelerinde sayın başbakan chp iktidarı dönemlerinde yaşanan ve anadolu ajansının manşetten verdiği haberleri,ülkenin yaşadığı sıkıntılı ve kabus dolu günleri hepsini okudu.
chp önce kendi eksiklerini yamalasın ondan sonra başkalarını eleştirsin..
04.08.2026
19:35
Prof. Dr. Bahri Çakabay`ın
Prof. Dr. Bahri Çakabay'ın 'Askı Sütürleri' kitabı çıktı
Cerrahi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Bahri Çakabay, ilk romanı Askı Sütürleri ile ameliyathane koridorlarından insan ruhunun derinliklerine uzanan, hafıza, dostluk ve yaşam üzerine kurulu çok katmanlı bir anlatıya imza attı.
04.08.2026
19:34
Tehdit algısı üzerine ameliyattan vazgeçti, şikâyetçi oldu
Tehdit algısı üzerine ameliyattan vazgeçti, şikâyetçi oldu
Bingöl'de yayıncılık yapan Tuncay Özdemir, Bingöl Devlet Hastanesi'nde geçireceği ameliyat öncesinde yaşanan bir diyalog nedeniyle ameliyatı yaptırmaktan vazgeçtiğini belirterek İl Sağlık Müdürlüğü'ne şikâyette bulundu.
04.08.2026
19:33
Apiturizm İçin İş Birliği Masaya Yatırıldı
Apiturizm İçin İş Birliği Masaya Yatırıldı
Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mehmet Şirin Budancamanak, beraberindeki heyetle Bingöl Arı Yetiştiricileri Birliği'ni ziyaret ederek yürütülen projeler ile Apiturizm Projesi kapsamında hayata geçirilebilecek iş birliklerini değerlendirdi.
04.08.2026
19:33
Bingöl`de Nadir Görülen Bal Porsuğu Ölü Bulundu
Bingöl'de Nadir Görülen Bal Porsuğu Ölü Bulundu
Bingöl'ün Dallıtepe Köyü Göl Mezrası'nda ölü halde bulunan bal porsuğu, bölgedeki yaban hayatının karşı karşıya olduğu riskleri bir kez daha gündeme taşıdı. Geçtiğimiz yıl aynı bölgede canlı olarak görüldüğü belirtilen hayvanın bu yıl ölü bulunması üzüntüyle karşılandı.
04.08.2026
19:31
CHP`li Meclis Üyeleri:
CHP'li Meclis Üyeleri: 'Bingöl'de Yatırımlar Durma Noktasına Geldi'
CHP Bingöl İl Genel Meclis Üyeleri Burhan Becerikli, Akif Açıkyer ve Kemal Adıbelli, kırsal altyapı, ulaşım ve kamu hizmetlerine ilişkin yaptıkları ortak açıklamada, kent genelinde yatırımların yetersiz kaldığını savunarak İl Özel İdaresi'nin araç parkının güçlendirilmesi ve köylere yönelik hizmetlerin hızlandırılması çağrısında bulundu.
04.08.2026
19:30
Kızılay`dan Bingöllülere Kan Bağışı Çağrısı
Kızılay'dan Bingöllülere Kan Bağışı Çağrısı
Türk Kızılay'ın Kan Bağış Tırı, Türk Telekom İl Müdürlüğü önünde 11 Ağustos'a kadar vatandaşlardan bağış kabul edecek. Yetkililer, azalan kan stoklarının güçlendirilmesi için gönüllü bağışçıların desteğine ihtiyaç duyulduğunu belirtti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın