KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Şubat 2026 Salı
°C

Kaygalak'tan ak parti'ye eleştiri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Sema Kaygalak yaptığı yazılı açıklamayla Adalet ve Kalkınma Partisi'ne (AKP) ağır eleştirilerde bulundu.

Kaygalak`tan ak parti`ye eleştiri
30 ARALIK 2010 PERŞEMBE 08:49
0
2715
3
AA aa

Vatandaşları AKP'nin yaptığı yolsuzlukları ortaya çıkarmaya çağıran CHP İl Başkanı Kaygalak, AKP'nin mücahitlerinin müteahhit olduğunu söyleyerek, “Makarna, kömür dağıtarak halkımızı kandıran AKP şimdi de 20 TL verdiği öğrenci harçlığını 30 TL'ye çıkararak annelerin desteğini almaya çalışıyor. Bu numara artık eskidi. Halkımız AKP'nin mücahitlerinin nasıl müteahhit olduğunu gördü.

 Talanı yağmayı ganimetler gırla gidiyor. CHP iktidarında annelerimiz 30 TL çocuk parası için 2 kilogram makarna 10 torba kömür için kuyruklarda onuru çiğnenerek sadaka kültürü ile dilenci edilmeyecekler. Aile sigortası kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere banka kartı verilecek, paralarını bankamatikten alıp ihtiyaçlarını kendileri karşılayacaktır. Annelerimiz, kadınlarımız ailemizin namus timsalidirler.

Onların onurları üzerinde siyaset yapanlar, oy toplayanlar halkımızın lanetine müstahaktırlar. CHP iktidarında inançlar, değerler, kültürler üzerinden siyaset yapılmayacak, yoksulun onuru ile oynanmayacaktır. Halkımızı AKP'lilerin sekiz yılda edindikleri servetleri tespit etmeye ve ellerindeki yolsuzluk belgelerini bize ulaştırmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
cihan tartar (@Misafir_1531)
02 Ocak 2011 Pazar 11:57
katılmıyorum soylediklerinize bır defa olsun allah rısası ıçın konusun chp bu ülkreye ne yapmıs halen bu partıyı savunuyorsun sasarım sızın aklınıza
mahmut buzunoğlu (@Misafir_1516)
30 Aralık 2010 Perşembe 21:56
sayın kaygalak kongrede kılıçdaroğlunu iyi dinlemiş kendisinin söylediği içi boş cümleleri hafızasına iyi kazımış olmalı.kılıçdaroğlu bu milletin böyle vaatlere karşı karınlarının tok olduğunu bilmeyecek kadar acemi bir siyasetçi.aynı şekilde sema hanımda.CHP şunu unutmasın ki hümete karşı çıkarak,yapılan herşeyi engelleme çabasına girerek iktidara gelemez.bu hükümeti engellemeye çalışmak %47yi karşısına almaktır.
gpinarhisar (@Misafir_1512)
30 Aralık 2010 Perşembe 15:47
sayın başkan bütçe görüşmelerinde sayın başbakan chp iktidarı dönemlerinde yaşanan ve anadolu ajansının manşetten verdiği haberleri,ülkenin yaşadığı sıkıntılı ve kabus dolu günleri hepsini okudu.
chp önce kendi eksiklerini yamalasın ondan sonra başkalarını eleştirsin..
10.02.2026
13:05
Bingöl boşanma oranında kaçıncı sırada?
Bingöl boşanma oranında kaçıncı sırada?
Türkiye genelinde boşanma oranlarının en düşük ve en yüksek olduğu iller belli oldu. Boşanmanın en yaygın görüldüğü il İzmir olurken, en düşük oran Hakkâri'de kaydedildi. Bingöl'ün listedeki yeri ise şöyle;
10.02.2026
12:43
Meteoroloji`den Bingöl için kar ve sağanak uyarısı!
Meteoroloji'den Bingöl için kar ve sağanak uyarısı!
Yoğun kar ve sağanak uyarısı yapılan Bingöl için çığ tehlikesi ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması çağrısı yapıldı.
10.02.2026
12:11
Bingöl`de eTwinning Çalıştayı Ödül Töreniyle Sona Erdi
Bingöl'de eTwinning Çalıştayı Ödül Töreniyle Sona Erdi
Bingöl'de düzenlenen eTwinning Çalıştayı, ödül töreni ve proje sunumlarıyla sona erdi.
10.02.2026
12:01
Bingöl`de Eğitim Sendikalarından Promosyon Tepkisi: `Kabul Etmiyoruz`
Bingöl'de Eğitim Sendikalarından Promosyon Tepkisi: 'Kabul Etmiyoruz'
Bingöl'de faaliyet gösteren eğitim sendikaları, İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen maaş promosyon ihalesinde bankaların sunduğu tekliflerin yetersiz olduğunu belirterek ortak açıklama yaptı. Sendikalar, tekliflerin yeniden değerlendirilmesini isterken, talepler karşılanmazsa kitlesel ekonomik boykot çağrısında bulunabileceklerini duyurdu.
09.02.2026
21:52
Bingöl`de Hükümlülerin Topluma Kazandırılması İçin İş Birliği Protokolü İmzalandı
Bingöl'de Hükümlülerin Topluma Kazandırılması İçin İş Birliği Protokolü İmzalandı
Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı ile Bingöl İl Özel İdaresi arasında imzalanan protokol, hükümlülerin üretim süreçlerine katılarak toplumsal uyumlarının güçlendirilmesini ve yeniden topluma kazandırılmalarını hedefliyor.
09.02.2026
14:23
Aracını başkasına kullandıranlara büyük ceza!
Aracını başkasına kullandıranlara büyük ceza!
Emniyet Genel Müdürlüğü ve SGK arasındaki koordinasyon, trafikte kayıt dışı istihdama geçit vermiyor. Yol kontrollerinde tespit edilen sigortasız şoförler, araç sahibi şirketlere asgari ücretin katları oranında ağır idari para cezaları olarak geri dönüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın