KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Nisan 2026 Cumartesi
°C

Kaygalak'tan ak parti'ye eleştiri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Sema Kaygalak yaptığı yazılı açıklamayla Adalet ve Kalkınma Partisi'ne (AKP) ağır eleştirilerde bulundu.

Kaygalak`tan ak parti`ye eleştiri
30 ARALIK 2010 PERŞEMBE 08:49
0
2817
3
AA aa

Vatandaşları AKP'nin yaptığı yolsuzlukları ortaya çıkarmaya çağıran CHP İl Başkanı Kaygalak, AKP'nin mücahitlerinin müteahhit olduğunu söyleyerek, “Makarna, kömür dağıtarak halkımızı kandıran AKP şimdi de 20 TL verdiği öğrenci harçlığını 30 TL'ye çıkararak annelerin desteğini almaya çalışıyor. Bu numara artık eskidi. Halkımız AKP'nin mücahitlerinin nasıl müteahhit olduğunu gördü.

 Talanı yağmayı ganimetler gırla gidiyor. CHP iktidarında annelerimiz 30 TL çocuk parası için 2 kilogram makarna 10 torba kömür için kuyruklarda onuru çiğnenerek sadaka kültürü ile dilenci edilmeyecekler. Aile sigortası kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere banka kartı verilecek, paralarını bankamatikten alıp ihtiyaçlarını kendileri karşılayacaktır. Annelerimiz, kadınlarımız ailemizin namus timsalidirler.

Onların onurları üzerinde siyaset yapanlar, oy toplayanlar halkımızın lanetine müstahaktırlar. CHP iktidarında inançlar, değerler, kültürler üzerinden siyaset yapılmayacak, yoksulun onuru ile oynanmayacaktır. Halkımızı AKP'lilerin sekiz yılda edindikleri servetleri tespit etmeye ve ellerindeki yolsuzluk belgelerini bize ulaştırmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
cihan tartar (@Misafir_1531)
02 Ocak 2011 Pazar 11:57
katılmıyorum soylediklerinize bır defa olsun allah rısası ıçın konusun chp bu ülkreye ne yapmıs halen bu partıyı savunuyorsun sasarım sızın aklınıza
mahmut buzunoğlu (@Misafir_1516)
30 Aralık 2010 Perşembe 21:56
sayın kaygalak kongrede kılıçdaroğlunu iyi dinlemiş kendisinin söylediği içi boş cümleleri hafızasına iyi kazımış olmalı.kılıçdaroğlu bu milletin böyle vaatlere karşı karınlarının tok olduğunu bilmeyecek kadar acemi bir siyasetçi.aynı şekilde sema hanımda.CHP şunu unutmasın ki hümete karşı çıkarak,yapılan herşeyi engelleme çabasına girerek iktidara gelemez.bu hükümeti engellemeye çalışmak %47yi karşısına almaktır.
gpinarhisar (@Misafir_1512)
30 Aralık 2010 Perşembe 15:47
sayın başkan bütçe görüşmelerinde sayın başbakan chp iktidarı dönemlerinde yaşanan ve anadolu ajansının manşetten verdiği haberleri,ülkenin yaşadığı sıkıntılı ve kabus dolu günleri hepsini okudu.
chp önce kendi eksiklerini yamalasın ondan sonra başkalarını eleştirsin..
18.04.2026
02:59
Rektör Çelik:
Rektör Çelik: 'Diş Hekimliği Fakültemiz aynı zamanda üretim merkezi olacak'
IDEX Ağız ve Diş Sağlığı Fuarı'nı ziyaret ederek sektördeki son gelişmeleri yerinde inceleyen Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, Bingöl Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi'nin yalnızca ileri teknolojik donanıma sahip bir sağlık merkezi olmayacağını, aynı zamanda dental malzeme üretim süreçlerinin yürütüldüğü bir merkez haline geleceğini belirtti.
18.04.2026
01:57
Bingöl`de Kavşakta Kaza: 5 Kişi Yaralandı
Bingöl'de Kavşakta Kaza: 5 Kişi Yaralandı
Bingöl'de Şehit Mustafa Gündoğdu Kavşağı'nda iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Yaralılardan 2'si ambulansla hastaneye kaldırıldı.
18.04.2026
01:43
Fırıncılardan zam savunması:
Fırıncılardan zam savunması: 'Sadece Fiyat Değil, Gramaj da Arttı'
Bingöl'de ekmek fiyatlarına ilişkin tartışmalar sürerken fırıncılar, 25 TL'ye satılan ekmeğin 310 gram değil 350 gram olduğunu belirterek, kamuoyuna yansıyan bazı bilgilerin eksik olduğunu savundu.
17.04.2026
20:16
Bingöl`de Çiftçiye 102 Milyon TL`lik Yem Desteği
Bingöl'de Çiftçiye 102 Milyon TL'lik Yem Desteği
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 2025 yılı tarımsal destek ödemeleri kapsamında 6 bin 41 çiftçiye toplam 102 milyon 615 bin TL'nin üzerinde destekleme ödemesinin hesaplara aktarıldığını duyurdu.
17.04.2026
19:51
Bayırlı Grup Yolunda Tehlike! Dev Kaya Bir Aydır Kaldırılmayı Bekliyor
Bayırlı Grup Yolunda Tehlike! Dev Kaya Bir Aydır Kaldırılmayı Bekliyor
Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Bayırlı Köyü grup yoluna düşen dev kaya bir ayı aşkın süredir kaldırılmadı. Yağışlarla birlikte yola biriken taşlar ulaşımı zorlaştırırken, vatandaşlar yetkililere 'Acil müdahale' çağrısı yaptı.
17.04.2026
19:27
Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı
Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Bingöl çevrelerinde cumartesi sabah saatlerinden itibaren yerel olarak kuvvetli sağanak beklendiğini duyurdu. Ani sel, su baskını ve ulaşımda aksamalara karşı vatandaşların dikkatli olması istendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın