KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Mayıs 2024 Pazar
°C

Kayıt yenileme süresi uzatıldı

Açık Öğretim Lisesi kayıt yenileme süresi 14 Mart 2008 tarihine kadar uzatıldı. Ders notları ise 10 Nisan 2008 tarihinden itibaren Halk Eğitimi Merkezinden temin edilebilecek.

Kayıt yenileme süresi uzatıldı
12 MART 2008 ÇARŞAMBA 10:30
0
809
0
AA aa
Bingöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre; 25 Şubat 2008 tarihinde başlayan ve 07 Mart 2008 tarihinde sona eren Kayıt Yenileme sürecinde, kayıt yenileme işlemini çeşitli nedenlerle yaptıramayan öğrencilerin mağduriyetlerini gidermek amacıyla Kayıt Yenileme başvuruları 14 Mart 2008 tarihine kadar uzatıldı. Açık Öğretim Lisesi öğrencilerinin, 2007–2008 eğitim-öğretim yılı II. dönem kayıt yenileme işlemlerini 14 Mart 2008'e kadar yapmaları gerekiyor.
Bingöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre; 2007–2008 Eğitim-Öğretim Yılı II. Döneminde Açık Öğretim Lisesinde öğrenimlerine devam etmek üzere, kayıt yenileme başvurusunda bulunacak öğrencilerin kayıt yenileme işlemleri,  14 Mart 2008 tarihine kadar Bingöl Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde yapılacak.
Yetkililer, Açık Öğretim Lisesi öğrencilerinden, öğrencilik durumu aktif veya donuk olan tüm öğrencilerin kayıt yenileme işlemini yapabileceğini bildirdiler. Bu öğretim yılından itibaren Açık Öğretim Lisesi kayıt yenileme ücretinde yeni bir düzenleme yapıldığını aktaran yetkililer; düzenleme neticesinde Açık Öğretim Lisesinde kayıt yenileyecek öğrencilerin, bu dönemden itibaren kayıt yenileme ücretini iki bölüm olarak yatıracaklarını belirttiler.
Buna göre;  Açık Öğretim Lisesinde kayıt yenileyecek öğrenciler kayıt yenileme ücreti olarak 40 YTL'yi Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası veya Halk Bankası'nın herhangi bir şubesine T.C. Kimlik numaralarını bildirerek Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü hesabına yatıracak.  5 YTL'yi ise Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğün kırtasiye, personel ve diğer giderlerinde kullanılmak üzere Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Okul Aile Birliğinin vereceği banka hesap numarasına veya Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Okul Aile Birliğinin Makbuzu karşılığında Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne teslim edecektir.
Ayrıca; 2007–2008 Öğretim yılı II. Dönem ders notlarının 24 Mart 2008 tarihinden itibaren Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü'nce Halk Eğitim Merkezi ve A.S.O. Müdürlüğüne gönderilmeye başlanacağını bildiren yetkililer; 2007–2008 Öğretim yılı II. Döneminde müfredatı değişen Coğrafya 1, Coğrafya 2, Sağlık Bilgisi 1, Sağlık Bilgisi 2 ders notları ile diğer tüm ders notlarının yeni baskılarının 24 Mart 2008 tarihinden itibaren Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne gönderilmeye başlanacağını açıkladılar.
Bingöl Halk Eğitimi Merkezi ve ASO yetkilileri; Öğrencilerinin seçtikleri ders notlarını 10 Nisan 2008 tarihinden itibaren Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nden temin edebileceklerini, ayrıca müfredatı değişen ders notlarının içeriklerini görmek / internet ortamında ders notlarının içeriklerini bilgisayarlarına kaydetmek isteyen öğrencilerin mutlaka http://egitek.meb.gov.tr/aok/aok_kitaplar/kitaplar_aol.htm linkini takip etmeleri gerektiğini söylediler.
 

 

 

 

 

 




BingolOnline/Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.05.2024
23:21
Bingöl`de çalıntı araçlar ele geçirildi
Bingöl'de çalıntı araçlar ele geçirildi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce 7 çalıntı araç ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı.
18.05.2024
23:20
Bingöl, vergi tahsilatında geride kaldı!
Bingöl, vergi tahsilatında geride kaldı!
Bingöl, Nisan ayı düzeyinde vergi tahsilatının tahakkuka oranı bakımından yüzde 62,50 olan Türkiye ortalamasının altında kaldı. Bölgede en yüksek tahsilat oranı Erzurum'da olurken, bölgenin ekonomisi en gelişmiş illeri arasında bulunan Malatya yine tahsilat oranı bazında son sırada kaldı.
18.05.2024
23:18
Genç ilçesinde doğa yürüyüşü etkinliği
Genç ilçesinde doğa yürüyüşü etkinliği
Bingöl'ün Genç ilçesinde kaymakamlık ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde doğa yürüyüşü etkinliği yapıldı.
17.05.2024
16:57
Bingöl`de TYP Kapsamında işçi alınacak
Bingöl'de TYP Kapsamında işçi alınacak
Alınacak işçilerin İl Özel İdaresi bünyesinde köylerdeki çöplerin toplanması işinde çalıştırılacağı bilgisine yer verilen açıklamada, başvuruların 20-24 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacağı kaydedildi.
17.05.2024
14:09
Bingöl`de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de kursa giden öğrencilerin hazırladığı el emeği göz nuru ürünler sergilendi.
17.05.2024
13:51
Bingöl`de
Bingöl'de 'Kenger Sakızı Yapımı' kayıt altına alınacak
Bingöl'de şu ana kadar 6 adet kültürel mirasın kayıt altına alınmasını sağlayan Somut Olmayan Kültürel Mirasın Korunması İl Tespit Kurulu, 'kenger sakızı yapımı'nın da kayıt altına alınması için Kültür ve Turizm Bakanlığı'na başvuruda bulunacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın