KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Temmuz 2026 Pazartesi
°C

Kaymakam Güzel muhtarlarla iftarda buluştu

'Muhtarlık müessesesi, sadece bir yöneticilik görevi değil, aynı zamanda büyük bir sorumluluk ve fedakârlık gerektiren kutsal bir vazifedir' diyen Genç Kaymakamı Muhammet Güzel; 'Muhtarlarımızın gayreti ve iş birliği bizim için çok kıymetlidir' dedi.

Kaymakam Güzel muhtarlarla iftarda buluştu
26 MART 2025 ÇARŞAMBA 00:56
4
3740
0
AA aa

Genç Kaymakamı Muhammet Güzel, ilçedeki merkez mahalle ve köy muhtarlarıyla iftar programında buluştu.

Şehit Hakan Akdere Kültür Merkezi'nde düzenlenen iftar programına, Kaymakam Muhammet Güzel'in yanı sıra İlçe Emniyet Müdürü Uğur Gülcü, İlçe Jandarma Komutanı Sinan Sert, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Muhammet Deniz, İlçe Özel İdare Müdürü Muhittin Kaya, İl Genel Meclis Üyesi Nizamettin Barut ve ilçedeki köy ve merkez mahalle muhtarları katıldı.

Program, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Akabinde okunan ezanla birlikte dualar edilerek oruçlar açıldı.

İftar sonrası muhtarlara hitaben bir konuşma yapan Genç Kaymakamı Güzel, muhtarların yerel yönetimlerdeki önemine vurgu yaparak şunları söyledi:

“Muhtarlarımız, halkımızın iradesiyle seçilmiş, devletimiz ile milletimiz arasında adeta bir köprü vazifesi gören temsilcilerdir. Görev yaptıkları mahalle ve köylerde vatandaşlarımızın sesi, taleplerin doğrudan iletildiği en önemli makamdır. Sizlerin sahadaki gözlem ve tespitleri, devletimizin hizmetlerinin daha etkin bir şekilde vatandaşımıza ulaşmasını sağlamaktadır. Bu nedenle muhtarlık müessesesi, sadece bir yöneticilik görevi değil, aynı zamanda büyük bir sorumluluk ve fedakârlık gerektiren kutsal bir vazifedir. Bizler, kaymakamlık olarak her zaman vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak, ilçemizi daha yaşanabilir bir hale getirmek için çalışıyoruz. Bu süreçte muhtarlarımızın gayreti ve iş birliği bizim için çok kıymetlidir. Hepimizin ortak amacı, köylerimizi ve mahallelerimizi daha yaşanabilir hale getirmek, halkımızın refahını artırmaktır. Bu vesileyle sizlerin bugüne kadar gösterdiği özverili çalışmalar için teşekkür ediyor, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu en güzel şekilde yaşamanızı diliyorum.”

Program, muhtarlarla yapılan istişarelerin ardından sona erdi.

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
12.07.2026
22:10
Bingöl`de maden faaliyetlerine tepki:
Bingöl'de maden faaliyetlerine tepki: 'Toprağımızı ve suyumuzu savunacağız'
Kiğı'da bir araya gelen çevre platformları ve sivil toplum kuruluşları, Bingöl'de yürütülen ve planlanan madencilik faaliyetlerine tepki gösterdi. Platform temsilcileri, doğa ve su kaynaklarının tehdit altında olduğunu savunarak hukuki mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.
12.07.2026
22:08
`Kürt böreğinin mucidi` Rengo Mehmet`in büstü doğduğu köyde açıldı
'Kürt böreğinin mucidi' Rengo Mehmet'in büstü doğduğu köyde açıldı
Kürt böreğinin mucidi olarak bilinen ve 'Rengo Mehmet' lakabıyla tanınan Mehmet Alkan'ın büstü, Bingöl'ün Kiğı ilçesine bağlı doğduğu Billice köyünde düzenlenen törenle açıldı. Programda katılımcılara Kürt böreği ikram edildi.
12.07.2026
22:07
Yuvadan defalarca düştü, doğaya bırakılarak kurtarıldı
Yuvadan defalarca düştü, doğaya bırakılarak kurtarıldı
Bingöl'ün Solhan ilçesinde yuvasından defalarca düşen yavru leylek, vatandaşların tüm çabasına rağmen yuvada tutunamayınca doğal yaşam alanına bırakıldı.
12.07.2026
22:06
Bingöl`de seyir halindeki otomobil alev alev yandı
Bingöl'de seyir halindeki otomobil alev alev yandı
Bingöl'ün Genç ilçesinde seyir halindeyken motor bölümünden alev alan otomobil, itfaiye ekiplerinin müdahalesine rağmen kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.
11.07.2026
17:07
BESOB Başkanı Kurtaran:
BESOB Başkanı Kurtaran: 'Bingöl'ün parası Bingöl'de kalsın'
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Mesut Kurtaran, kentte yaklaşık 130 şubesi bulunan ulusal zincir marketlerin yerel ekonomiyi olumsuz etkilediğini belirterek, 'Aylık milyarlarca lira Bingöl'den çıkıyor. Bu para Bingöl'de kalmalı.' dedi. Kurtaran, yerel esnafa da fiyat politikalarını gözden geçirme çağrısında bulundu.
11.07.2026
16:47
Bingöl`de bir haftada 21 şüpheli yakalandı, 4 kişi tutuklandı
Bingöl'de bir haftada 21 şüpheli yakalandı, 4 kişi tutuklandı
Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince son bir haftada gerçekleştirilen operasyonlarda 21 şüpheli yakalanırken, çeşitli suçlardan aranan 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın