KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Temmuz 2026 Cumartesi
°C

Kaymakam Güzel muhtarlarla iftarda buluştu

'Muhtarlık müessesesi, sadece bir yöneticilik görevi değil, aynı zamanda büyük bir sorumluluk ve fedakârlık gerektiren kutsal bir vazifedir' diyen Genç Kaymakamı Muhammet Güzel; 'Muhtarlarımızın gayreti ve iş birliği bizim için çok kıymetlidir' dedi.

Kaymakam Güzel muhtarlarla iftarda buluştu
26 MART 2025 ÇARŞAMBA 00:56
4
3725
0
AA aa

Genç Kaymakamı Muhammet Güzel, ilçedeki merkez mahalle ve köy muhtarlarıyla iftar programında buluştu.

Şehit Hakan Akdere Kültür Merkezi'nde düzenlenen iftar programına, Kaymakam Muhammet Güzel'in yanı sıra İlçe Emniyet Müdürü Uğur Gülcü, İlçe Jandarma Komutanı Sinan Sert, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Muhammet Deniz, İlçe Özel İdare Müdürü Muhittin Kaya, İl Genel Meclis Üyesi Nizamettin Barut ve ilçedeki köy ve merkez mahalle muhtarları katıldı.

Program, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Akabinde okunan ezanla birlikte dualar edilerek oruçlar açıldı.

İftar sonrası muhtarlara hitaben bir konuşma yapan Genç Kaymakamı Güzel, muhtarların yerel yönetimlerdeki önemine vurgu yaparak şunları söyledi:

“Muhtarlarımız, halkımızın iradesiyle seçilmiş, devletimiz ile milletimiz arasında adeta bir köprü vazifesi gören temsilcilerdir. Görev yaptıkları mahalle ve köylerde vatandaşlarımızın sesi, taleplerin doğrudan iletildiği en önemli makamdır. Sizlerin sahadaki gözlem ve tespitleri, devletimizin hizmetlerinin daha etkin bir şekilde vatandaşımıza ulaşmasını sağlamaktadır. Bu nedenle muhtarlık müessesesi, sadece bir yöneticilik görevi değil, aynı zamanda büyük bir sorumluluk ve fedakârlık gerektiren kutsal bir vazifedir. Bizler, kaymakamlık olarak her zaman vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak, ilçemizi daha yaşanabilir bir hale getirmek için çalışıyoruz. Bu süreçte muhtarlarımızın gayreti ve iş birliği bizim için çok kıymetlidir. Hepimizin ortak amacı, köylerimizi ve mahallelerimizi daha yaşanabilir hale getirmek, halkımızın refahını artırmaktır. Bu vesileyle sizlerin bugüne kadar gösterdiği özverili çalışmalar için teşekkür ediyor, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu en güzel şekilde yaşamanızı diliyorum.”

Program, muhtarlarla yapılan istişarelerin ardından sona erdi.

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.07.2026
01:33
Bingöl`de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Bingöl'de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Başvurular 6 Temmuz'da başlayacak, 1.000 kişi noter kurasıyla belirlenecek. İşgücü Uyum Programı kapsamında katılımcılara çalıştıkları gün başına 1.375 TL ödeme yapılacak.
04.07.2026
01:17
Kebude: `Yüzde 13,52`lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor`
Kebude: 'Yüzde 13,52'lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor'
Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla memur ve memur emeklilerinin maaşlarına yapılacak yüzde 13,52'lik zam netleşti. Şehit Gazi-Sen Eğitim Sendikası Bingöl İl Başkanı Cihat Kebude, açıklanan artışın hayat pahalılığı karşısında yetersiz kaldığını belirterek ek zam ve refah payı çağrısında bulundu.
03.07.2026
14:49
Bingöl`de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl'de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl Belediyesi, kent genelinde güvenlik riski oluşturan ve görüntü kirliliğine neden olan metruk yapıların yıkımını sürdürüyor. Son olarak Yeşilyurt Mahallesi'nde tehlike arz eden 2 metruk bina kontrollü şekilde yıkıldı.
03.07.2026
13:40
Bingöl`de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl'de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde hayata geçirilecek İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 24 kişi istihdam edilecek. Başvurular 7 Temmuz'a kadar devam edecek.
03.07.2026
13:30
Bingöl Valiliği`nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl Valiliği'nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl'de Dallıtepe (Cafran) köyünde başlayan ve il genelindeki bazı bölgelerde sürdüğü belirtilen planlı orman kesimlerine ilişkin kamuoyunda oluşan tartışmalar üzerine Bingöl Valiliği yazılı bir açıklama yayımladı. Valilik, kesim çalışmalarının bilimsel esaslara göre hazırlanan amenajman planları kapsamında yürütüldüğünü bildirdi.
03.07.2026
13:09
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeyle Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde önemli değişikliklere gidildi. Yeni kurallarla telefon tutucuları, araç kameraları, dikiz aynası aksesuarları ve ses sistemlerinin kullanımına ilişkin esaslar netleştirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın