KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Haziran 2026 Perşembe
°C

Kaymakam Güzel muhtarlarla iftarda buluştu

'Muhtarlık müessesesi, sadece bir yöneticilik görevi değil, aynı zamanda büyük bir sorumluluk ve fedakârlık gerektiren kutsal bir vazifedir' diyen Genç Kaymakamı Muhammet Güzel; 'Muhtarlarımızın gayreti ve iş birliği bizim için çok kıymetlidir' dedi.

Kaymakam Güzel muhtarlarla iftarda buluştu
26 MART 2025 ÇARŞAMBA 00:56
4
3684
0
AA aa

Genç Kaymakamı Muhammet Güzel, ilçedeki merkez mahalle ve köy muhtarlarıyla iftar programında buluştu.

Şehit Hakan Akdere Kültür Merkezi'nde düzenlenen iftar programına, Kaymakam Muhammet Güzel'in yanı sıra İlçe Emniyet Müdürü Uğur Gülcü, İlçe Jandarma Komutanı Sinan Sert, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Muhammet Deniz, İlçe Özel İdare Müdürü Muhittin Kaya, İl Genel Meclis Üyesi Nizamettin Barut ve ilçedeki köy ve merkez mahalle muhtarları katıldı.

Program, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Akabinde okunan ezanla birlikte dualar edilerek oruçlar açıldı.

İftar sonrası muhtarlara hitaben bir konuşma yapan Genç Kaymakamı Güzel, muhtarların yerel yönetimlerdeki önemine vurgu yaparak şunları söyledi:

“Muhtarlarımız, halkımızın iradesiyle seçilmiş, devletimiz ile milletimiz arasında adeta bir köprü vazifesi gören temsilcilerdir. Görev yaptıkları mahalle ve köylerde vatandaşlarımızın sesi, taleplerin doğrudan iletildiği en önemli makamdır. Sizlerin sahadaki gözlem ve tespitleri, devletimizin hizmetlerinin daha etkin bir şekilde vatandaşımıza ulaşmasını sağlamaktadır. Bu nedenle muhtarlık müessesesi, sadece bir yöneticilik görevi değil, aynı zamanda büyük bir sorumluluk ve fedakârlık gerektiren kutsal bir vazifedir. Bizler, kaymakamlık olarak her zaman vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak, ilçemizi daha yaşanabilir bir hale getirmek için çalışıyoruz. Bu süreçte muhtarlarımızın gayreti ve iş birliği bizim için çok kıymetlidir. Hepimizin ortak amacı, köylerimizi ve mahallelerimizi daha yaşanabilir hale getirmek, halkımızın refahını artırmaktır. Bu vesileyle sizlerin bugüne kadar gösterdiği özverili çalışmalar için teşekkür ediyor, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu en güzel şekilde yaşamanızı diliyorum.”

Program, muhtarlarla yapılan istişarelerin ardından sona erdi.

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.06.2026
13:14
Gölette kaybolan gencin cansız bedenine ulaşıldı
Gölette kaybolan gencin cansız bedenine ulaşıldı
Bingöl'ün Genç ilçesinde serinlemek için gölete giren 13 yaşındaki Metin Çağlayan'dan haber alınamayınca ailesi arkadaşlarına ulaştı. Korktukları için saatlerce sessiz kalan çocukların itirafı üzerine başlatılan arama çalışmalarında Metin'in cansız bedenine ulaşıldı.
10.06.2026
22:05
Hatısaru:
Hatısaru: 'Kamu, Kimsenin Arka Bahçesi Değildir'
Kamu kurumlarında görev yapan bazı personellerin siyasi bağlantılarını öne çıkararak ayrıcalıklı davranışlar sergilediği yönündeki iddialara sert çıkan Yeniden Refah Partisi Bingöl İl Başkanı Cihat Hatısaru, kendilerini iktidar partisinin koruması altında görerek diğer çalışanlar üzerinde baskı kurmaya çalışan ve kurum içerisinde ayrıcalıklı bir konum sergileyen personellerle ilgili kurum amirlerine tarafsızlık çağrısı yaptı.
10.06.2026
21:31
12Bingölspor taraftarı tepkili!
12Bingölspor taraftarı tepkili! 'Yalnız bırakırsanız, yalnız kalırsınız!'
12 Bingölspor taraftarları, 2. Lig'e yükselen yeşil beyazlı takımın yalnız ve sahipsiz bırakılmasına tepki için yürüdü! Siyasetçilere, bürokratlara ve iş dünyasına seslenen taraftarlar, 'Bugün 12Bingölspor'u yalnız bırakırsanız yarın yalnız kalırsınız' mesajı verdi.
10.06.2026
20:21
Çıraklık dönemi çalışmaları emekliliğe sayılmayacak
Çıraklık dönemi çalışmaları emekliliğe sayılmayacak
Yargıtay 10. Hukuk Dairesi, çıraklık döneminde fiilen üretimde çalıştığını belirterek bu sürelerin emeklilik primine dahil edilmesini isteyen davacıyı haklı bulan yerel mahkeme kararını bozarak, çıraklık sözleşmelerinde esas amacın çalışma değil meslek öğretimi olduğuna hükmetti.
10.06.2026
18:45
Uyuşturucu Operasyonunda 1 Tutuklama
Uyuşturucu Operasyonunda 1 Tutuklama
Bingöl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde ele geçirilirken, gözaltına alınan 1 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
10.06.2026
18:44
Bingöl`de Vefa Programı: Merhum Orhan Açıkbaş Anılacak
Bingöl'de Vefa Programı: Merhum Orhan Açıkbaş Anılacak
Bingöl'de sivil toplum camiasının tanınan isimlerinden merhum Orhan Açıkbaş için anlamlı bir vefa programı düzenleniyor. 'İz Bırakanlar Vefa Programı' kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikte, hayatı boyunca toplum yararına yaptığı çalışmalarla hafızalarda yer edinen Açıkbaş, dostları ve sevenleri tarafından anılacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın