KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Ağustos 2026 Cumartesi
°C

Kaymakam karlı yolları aştı

Karlıova ilçesine bağlı Karlıca köyü yolu on beş gün sonra açıldı. Köye ilk kaymakam giderek burada bulunan yaşlı ve hastaları ziyaret etti.

Kaymakam karlı yolları aştı
07 ŞUBAT 2019 PERŞEMBE 20:52
2
3127
5
AA aa

Karlıova ilçesine otuz kilometre uzaklıkta bulunan Karlıca köyü yolu yaklaşık on beş gün boyunca kar ve tipiden dolayı kapalı kaldı. Kaymakamlığa bağlı özel idare ekipleri aralıksız olarak beş gün boyunca özel bir çalışma yürüterek köy yolunu büyük zorluklarla açtı.

Köy yolunun ulaşıma açılmasıyla köye ilk ziyareti ilçe Kaymakamı Levent Yetgin yaptı. Köyde bulunan 78 yaşındaki Derviş Yüksel evine gelen Kaymakam Yetgin'i karşısında görünce gözyaşlarını tutamadı. Hasta yatağında Kaymakama sarılarak ağlayan Derviş Yüksel ilk defa evlerine bir kaymakamın geldiğini ve sıkıntılarını dinlediğini ifade etti.

74 yaşındaki eşi Zühriye yüksel ile birlikte aynı evde kalan Derviş Yüksel Kaymakama teşekkür ederek “Allah böyle kaymakamları başımızdan eksik etmesin. Allah devletimize zeval vermesin. Bu yıl kış şartları oldukça sıkıntılı geçti. Hemen hemen her gün kar ve tipi vardı. Yolumuz açılır açılmaz Kaymakamımız buraya gelerek sıkıntılarımızı dinledi. Allah ondan razı olsun” dedi.

Köyde bulunan diğer hasta ve yaşlıları ziyaret eden Kaymakam Yetgin köylüler ile beraber köy konağında bir araya gelerek onların sorunlarını dinledi. Köylülerin sıkıntılarını ve sorunlarını not eden Kaymakam Yetgin burada köylülere yönelik yaptığı konuşmada, “Devletimiz şartlar ne olursa olsun sizlere hizmet etmemiz için bizleri görevlendirdi. Bu yıl bildiğiniz üzere kış ayları büyük sıkıntılar yaştı. Bu sıkıntıları gidermek için elimizdeki imkanlarla karla mücadeleyi yüksek tutmaya çalıştık. Masa başında köylülerin sorunlarını dinlemek yerine buraya gelerek köylülerimizin sıkıntılarını yerinde görmektir” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_38848)
10 Şubat 2019 Pazar 13:56
Secim yaklasiyor bu herifde kayyumluga hazirlaniyor..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_38749)
08 Şubat 2019 Cuma 10:06
Allah sayılarını arttirsin inşallah
Misafir Kullanıcı (@Misafir_38745)
08 Şubat 2019 Cuma 08:37
okuyucu olarak hep karlı ova kaymakamını takıp ediyoyom kendisini takdir ediyorum tam hizmet admıdır allah razı olsun
Misafir Kullanıcı (@Misafir_38734)
08 Şubat 2019 Cuma 06:50
Sayin kaymakamım sizi tebrik ediyorum.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_38721)
07 Şubat 2019 Perşembe 21:36
ALLAH RAZI OLSUN DEVLET BÜYÜKLERİMİZ HEP BÖYLE OLMALIDIRLAR MİLLETİN DERDİNİ DİNLESİNLER
21.08.2026
22:19
MURAT NEHRİ`NDE KAYBOLAN MEHMET HAZAR`IN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI
MURAT NEHRİ'NDE KAYBOLAN MEHMET HAZAR'IN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri'ni geçmeye çalışırken akıntıya kapılarak kaybolan 29 yaşındaki Mehmet Hazar'ın cansız bedenine ulaşıldı. Hazar'ın cenazesi, kaybolduğu noktanın yaklaşık 100 metre ilerisinde bulundu.
21.08.2026
21:07
Murat Nehri`nde can pazarı: 1 kardeş kurtarıldı, diğeri kayıp
Murat Nehri'nde can pazarı: 1 kardeş kurtarıldı, diğeri kayıp
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri'nin karşısına geçmeye çalışan iki kardeş, baraj kapaklarının açılmasıyla yükselen su debisi nedeniyle boğulma tehlikesi geçirdi. Kardeşlerden biri jet ski ile kurtarılırken, akıntıya kapılarak kaybolan diğer kardeşi bulmak için ekipler seferber oldu.
21.08.2026
21:06
Bingöl Üniversitesi Türkiye`de bir ilki başardı
Bingöl Üniversitesi Türkiye'de bir ilki başardı
Bingöl Üniversitesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından verilen Çevre Yönetim Birimi Yeterlik Belgesi'ni almaya hak kazandı. Üniversite, söz konusu yeterlik belgesine sahip Türkiye'deki tek devlet üniversitesi oldu.
21.08.2026
21:04
Bir türlü bitmeyen Çirişli Tüneli yılan hikâyesine döndü
Bir türlü bitmeyen Çirişli Tüneli yılan hikâyesine döndü
2017'de yapımına başlanan Çirişli Tüneli'nde kazı ve destek çalışmalarında yüzde 60, nihai beton imalatında yüzde 49 seviyesine gelindi. 2024'te '2025'te kalan kısmın ihalesi yapılacak', Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ise '2026'da tamamlanacak' denilen proje için şimdi hedef 2028 sonu. Yıllardır değişen tarihler, tünelin akıbetine ilişkin soru işaretlerini büyütüyor.
21.08.2026
21:03
Bingöl`de organik arıcılığa güçlü destek
Bingöl'de organik arıcılığa güçlü destek
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın desteğiyle yürütülen proje kapsamında Bingöl'de organik bal üreticilerine yönelik destekler sürüyor. 2022'den bu yana yüzde 75 hibe desteğiyle 740 organik arı kovanı dağıtılırken, 2026 yılında 15 üreticiye yüzde 50 hibeyle 15 bal sağım çadırı temin edildi.
21.08.2026
21:02
Solhan`da maden arama tartışması TBMM`ye taşındı
Solhan'da maden arama tartışması TBMM'ye taşındı
HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Bingöl'ün Solhan ilçesine bağlı Arslanbeyli köyündeki maden arama faaliyetlerini TBMM gündemine taşıdı. Dinç, su kaynakları, tarım arazileri ve ormanlık alanların risk altında olduğunu belirterek, gerekli incelemeler tamamlanıncaya kadar çalışmaların durdurulmasını istedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın