KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Ekim 2026 Pazar

Kaymakam köken konutları inceledi

Genç Kaymakamı Köken, Bingöl Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nce, Kültür Mahallesi Yazılı, Günkondu Köyleri, Telyin ve Cezaevi mevkiinde yapılan konutlarını inceledi.

Kaymakam köken konutları inceledi
30 HAZİRAN 2012 CUMARTESİ 07:29
0
3486
0
AA aa

Genç Kaymakamı Muammer Köken, Kültür Mahallesi Yazılı, Günkondu Köyleri, Telyin ve Cezaevi mevkiinde Bingöl Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünce yapılan afet konutlarını inceledi.

Konutların bazılarının kullanılmadığı için hasar gördüğünü ve atıl şekilde durmasının Milli Serveti boşa harcama olduğunun unutulmamasını hak sahiplerinin konutları metruk halde bırakmamalarını en azından ihtiyacı olan vatandaşlara kiraya vermelerini isteyen Kaymakam Köken, Ayrıca kullanılmadığı tespit edilen hak sahipleri ile ilgili AFAD kanunu kapsamında hukuki girişimde bulunmayı düşündüklerini söyledi.

Vatandaşlara, devletin kıt kaynaklarıyla temin edilen konutlarda oturmaları gerektiğini söyleyen Köken, kullanılan devlet kaynaklarında diğer vatandaşların da haklarının olduğunu unutulmaması gerektiğini vurguladı.

İl Afet Müdürlüğü tarafından yapılan Afet Konutlarının ada içi kilitli parke taşı yol yapımı ihalesinin Genç Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından ilerleyen günlerde yapılacağını ve vatandaşlar için daha yaşanabilir bir çevreye sahip olacağını belirten Köken, Başbakanlık Acil Durum Başkanlığı'nca ödenek tahsis edilen parke yapım işinin teknik düzeyde danışmanlığını da İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünce yürütüleceğini ve yaklaşık 9 bin 500 metrekare bir alanın taşla kaplanarak çevre düzenlemesinin yapılacağını sözlerine ekledi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
16.10.2026
22:59
Bingöl`de köy yolları değişiyor: Sırada kuzey ilçeleri var!
Bingöl'de köy yolları değişiyor: Sırada kuzey ilçeleri var!
Bingöl'de Yukarı Çavuşlar köyünün 7,5 kilometrelik yolu sıcak asfaltla yenilendi. Çalışmaların tamamlanmasının ardından yolu inceleyen Vali Cahit Çelik, kuzey ilçelerine hizmet verecek saatte 120 ton kapasiteli yeni asfalt plentinin ihalesine gelecek hafta çıkılacağı müjdesini verdi.
16.10.2026
22:52
En çok ölümün yaşandığı iller belli oldu: Bingöl kaçıncı sırada?
En çok ölümün yaşandığı iller belli oldu: Bingöl kaçıncı sırada?
TÜİK'in açıkladığı ölüm istatistiklerinde Bingöl'ün sırası dikkat çekti. Kentte bir yılda bini aşkın kişi hayatını kaybederken, komşu illerle arasındaki fark da ortaya çıktı. Peki, Bingöl Türkiye genelinde kaçıncı sırada yer aldı, zirvede hangi şehirler var?
16.10.2026
16:55
Bingöl`de 689 üniversite öğrencisine iş imkânı!
Bingöl'de 689 üniversite öğrencisine iş imkânı!
Bingöl Üniversitesi ile İŞKUR iş birliğinde 689 öğrenci için Gençlik Programı düzenlenecek. Başvurular 19-23 Ekim tarihleri arasında alınacak, katılımcılar 27 Ekim'de noter kurasıyla belirlenecek. Öğrencilere katıldıkları her gün için 1.375 TL cep harçlığı ödenecek.
16.10.2026
16:37
Bingöl`de 135 kişilik alım yapılacak
Bingöl'de 135 kişilik alım yapılacak
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde toplam 135 kişi İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında istihdam edilecek. Başvurular 19-23 Ekim tarihleri arasında alınacak, katılımcılar 27 Ekim'de noter kurasıyla belirlenecek.
16.10.2026
16:04
İstanbul`dan Bingöl`e gönül köprüsü: Yayla YBO öğrencilerine destek
İstanbul'dan Bingöl'e gönül köprüsü: Yayla YBO öğrencilerine destek
İstanbul Tuzla'daki öğrencilerin kendi elleriyle ördüğü atkılar ve yazdıkları notlar, Bingöl'ün Genç ilçesindeki Yayla Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerine ulaştı. Genç İçin Bir Saat Derneği ve Minik Çocuklar Bingöl Grubu tarafından düzenlenen etkinlikte öğrencilere çanta, kırtasiye seti ve atkı hediye edildi.
16.10.2026
15:37
Bingöl`de kaç kişiye bir araç düşüyor?
Bingöl'de kaç kişiye bir araç düşüyor?
TÜİK, Eylül 2026'ya ilişkin araç istatistiklerini açıkladı. Bingöl'de kayıtlı araç sayısı artarken, kent nüfusu dikkate alındığında kaç kişiye bir araç düştüğü de ortaya çıktı. Peki, 282 bin 299 kişinin yaşadığı Bingöl'de her kaç kişiye bir araç düşüyor?
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın