KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Temmuz 2025 Pazartesi
°C

Kaymakam onuruna veda yemeği verildi

Bolu'nun Göynük ilçesine tayini çıkan Bingöl'ün Genç İlçe Kaymakamı Barış Cansu Aktan, vatandaşlarla vedalaştıktan sonra öğretmenevinde onuruna verilen veda yemeğine katıldı.

Kaymakam onuruna veda yemeği verildi
03 AĞUSTOS 2010 SALI 09:22
0
1975
0
AA aa
Mülki İdare Amirleri Atama, Değerlendirme ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ve diğer mevzuat hükümleri uyarınca İçişleri Bakanlığı tarafından her yıl hazırlanarak çıkartılan rutin atama kararnamesi ile Bolu ilinin Göynük ilçesine tayini çıkan Genç İlçe Kaymakamı Barış Cansu Aktan, ilçede vatandaş ve esnaflarla vedalaştı. Bütün esnafı dolaşarak teker teker vedalaşan Kaymakam Aktan, daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün bütün kurumlarla organize ettiği veda yemeğine katıldı. Genç Öğretmenevi'nde düzenlenen yemeğe eski Bingöl Milletvekili Abdurrahman Anık, Cumhuriyet Savcısı Erdal Özdemir, Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Tülin Keleş, İlçe Emniyet Müdürü Hayrettin Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Dener, ilçede bulunan kurum çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Veda yemeğinde bir konuşma yapan Kaymakam Aktan, hüzünlü ayrılacağı ilçede kurumlarla koordineli çalışmaya özen gösterdiğini ve bu bağlamda sorunların üstesinden birlikte geldiklerini belirtti. Kaymakam Aktan, "İnsanın en iyi bildiği yer, yaşadığı yerdir. Ben de iki yıl boyunca görev yaptığım Genç'i yakından tanımaya çalıştım. Görev sürem içinde ilçemizdeki kurumlar ile koordineli çalışma gayreti içinde olduk. İlçemizde eğitim seviyesinin yükselmesi için özel bir çaba içine girdik ve özellikle kız çocuklarımızın okuması için yoğun çalışmalar yaptık. Eğitim ile ilgili çalışmaların çok daha ileri seviyeye çıkarılması için bundan sonrada çalışmaların sürdürüleceğinden kuşkum yok. Genç ilçemizi gittiğim yerlerde de takip etmeye çalışacağım" dedi.
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
06.07.2025
23:26
Genç ile Eyüpsultan kardeşliği
Genç ile Eyüpsultan kardeşliği
Protokol öncesi Bingöl'e gelen Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen; 'Biz iki belediye arasında sadece teknik iş birliği değil; kültür, eğitim, sosyal yaşam gibi alanlarda kalpten kalbe bir bağ kurmak istiyoruz. Bu kardeşlik, Türkiye'ye örnek olacak' dedi.
06.07.2025
23:25
Bingöl`deki orman ve arazi yangınları söndürüldü
Bingöl'deki orman ve arazi yangınları söndürüldü
Bingöl'de çıkan orman ve arazi yangınları, ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü.
04.07.2025
17:33
Bingöl Belediyesi`nden kent geneli ilaçlı mücadele
Bingöl Belediyesi'nden kent geneli ilaçlı mücadele
Bingöl Belediyesi, şehir genelinde haşereyle mücadele çalışmalarını yoğunlaştırdı. İlaçlama faaliyetleri, planlı bir şekilde tüm mahallelerde sürdürülüyor.
04.07.2025
16:55
Yılmaz ve Güneş ailelerinin acı günü!
Yılmaz ve Güneş ailelerinin acı günü!
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın yeğeni Şiyar Güneş, Ankara'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Güneş'in cenazesi, 5 Temmuz 2025 Cumartesi tarifeli uçakla Bingöl'e getirilecek.
04.07.2025
16:29
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Baraç`tan şok açıklama!
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Baraç'tan şok açıklama!
Bingöl'de kara paranın TOKİ ve diğer emlak sektörü üzerinden aklandığını savunan Nihat Baraç; 'Kendi şehrimizde yabancı olduk, yaşam artık lüks. Kara para aklayanlar için biz neden eziliyoruz? Devlet kurumlarının sessizliği halkta büyük hayal kırıklığı yaratıyor' dedi.
04.07.2025
16:10
Bingöl`de seyir halindeki tır alev topuna döndü
Bingöl'de seyir halindeki tır alev topuna döndü
Sürücünün inmesinin ardından bir anda alev topuna dönen tır, yanarak kullanılamaz hale geldi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın