KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Ocak 2026 Perşembe
°C

Kaymakamlık: 'Köprü çalışmalarına başladık'

Bingöl'ün Karlıova ilçesine bağlı Kaynarpınar köyünde, babalarının sırtında dağları aşıp, çaydan geçerek okula giden kardeşlere kaymakamlıktan müjdeli haber geldi. Karlıova Kaymakamlığı, öğrencilerin güvenli bir şekilde ulaşımını sağlamak için köprü projesi çalışmalarına başlandığını bildirdi.

Kaymakamlık: `Köprü çalışmalarına başladık`
03 KASIM 2019 PAZAR 21:05
18
5688
3
AA aa

Karlıova ilçesinde çocuklarını okula götürmek için sırtında taşıyarak tehlikeli yolculuk yapan Baba ve öğrenciler için, Karlıova Kaymakamlığı harekete geçti.

Yerel ve Ulusal basında yer alan haberlerin ardından bir açıklama yapan Kaymakamlık, Kaynarpınar köyünde köprü çalışmalarına başladıklarını bildirdi.

Açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

“Karlıova İlçemize bağlı Kaynarpınar Köyü Aktaş Mezrası ile ilgili “Dağları aşıp, sulardan geçerek çocuklarını servise ulaştırıyor” başlıklı haberde bahsi geçen öğrencilerimiz Ruken Okuyucu ve Serhat Okuyucu haberin içeriğinde belirtildiği gibi taşımalı eğitim kapsamında olan ve günlük gidiş geliş yapan öğrencilerimizden olmayıp, Yedisu ilçemizde bulunan Yatılı Bölge Ortaokulunda pansiyonlu olarak eğitim görmektedirler. İlgili haberden sonra değerli ailemiz ile yapılan görüşmede öğrencilerimizi Karlıova ilçemize taşıyabileceğimizi ve servisle geliş gidişlerini sağlayabileceğimizi belirtmemize rağmen ailemiz öğrencilerimizi Yedisu ilçemize göndermek istediğini belirtmektedir.

Sevgili yavrularımızın daha güvenli şartlarda okula ulaşımını sağlayacak köprünün proje çalışmalarına başlanılmış olup en kısa sürede yapımına başlanacaktır. Köprü tamamlanıncaya kadar öğrencilerimizin hafta sonu geliş gidişleri için ücretsiz araç tahsisi yapılacaktır.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_52386)
05 Kasım 2019 Salı 05:36
Allah cc devletimizi var etsin özüne dönmesini nasip etsin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_52365)
04 Kasım 2019 Pazartesi 07:40
gelişen kalkınan ulkemizde bu tur göruntülerin olması bizide şaşırtmıştı.devletimizin bu haberden sonra olaya hemen el atması bizide gururlandırdı. inşallah tüm çocuklarımız rahat ve sıcak bir ortamda eğtimlerini sürdürürler.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_52362)
04 Kasım 2019 Pazartesi 00:14
Sana yakişanda budur kaymakam bey eğer gerçekten bu köprü yapilirsa bende sizi tanimak ve teşekkürler etmek için karlıovaya gelicem...
21.01.2026
15:09
Bir Kültürün Ardından Ali Burtaşkıray`ı Anarken
Bir Kültürün Ardından Ali Burtaşkıray'ı Anarken
Folklorun ustası, Zazaca türkülerimizin hafızası ve Bingöl'ün yaşayan arşivi; aramızdan ayrılsa da izi, sesi ve nefesi bu topraklarda yaşamaya devam ediyor.
21.01.2026
14:53
Vali Çelik göreve başladı:
Vali Çelik göreve başladı: 'Birlikte çalışıp birlikte başaracağız
Niğde Valiliği'nden Bingöl Valiliği görevine atanan Cahit Çelik, kente gelerek görevine resmen başladı. Valilikte düzenlenen basın toplantısında konuşan Bingöl'ün yeni valisi Çelik; 'Bingöl'e hizmet edecek olmanın onurunu yaşıyorum. Birlikte çalışıp birlikte başaracağız' dedi.
21.01.2026
14:04
Bingöl Üniversitesi`nden önemli sıçrama! 765 Sıra Birden Yükseldi
Bingöl Üniversitesi'nden önemli sıçrama! 765 Sıra Birden Yükseldi
Rektör Çelik, Bingöl Üniversitesi'ni Webometrics sıralamasında 750–1000 bandına taşımayı hedeflediklerini, bu yükselişin ise kararlılıkla uygulanan yeni nesil üniversite vizyonunun somut bir göstergesi olduğunu ifade etti.
21.01.2026
13:40
Bingöl`de karla mücadele sürüyor
Bingöl'de karla mücadele sürüyor
Bingöl'de günlerdir etkili olan yoğun kar yağışının durmasının ardından kent genelinde ekipler, kar temizleme çalışmalarını hızlandırdı.
21.01.2026
13:28
Bingöl Basın Konseyi ile Deva Diş Kliniği arasında indirim protokolü imzalandı
Bingöl Basın Konseyi ile Deva Diş Kliniği arasında indirim protokolü imzalandı
Bayraktar; 'Basın emekçilerinin sağlık alanında avantajlı hizmetler almasına katkı sunmak, Bingöl Basın Konseyi olarak en değerli sorumluluklarımızdan biridir. DEVA Diş Kliniği ile yapılan bu iş birliğinin tüm üyelerimize hayırlı olmasını diliyoruz' dedi.
20.01.2026
20:32
En çok çay tüketen iller açıklandı. Bingöl kaçıncı sırada?
En çok çay tüketen iller açıklandı. Bingöl kaçıncı sırada?
Türkiye'nin vazgeçilmez içeceği çay, en fazla Doğu ve Güneydoğu illerinde tüketiliyor. Karadeniz illeri ise listede gerilerde yer aldı. Açıklanan listede Bingöl'ün sıralaması ise şöyle oldu;
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın