KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Temmuz 2026 Perşembe
°C

Kaymakamlık: 'Köprü çalışmalarına başladık'

Bingöl'ün Karlıova ilçesine bağlı Kaynarpınar köyünde, babalarının sırtında dağları aşıp, çaydan geçerek okula giden kardeşlere kaymakamlıktan müjdeli haber geldi. Karlıova Kaymakamlığı, öğrencilerin güvenli bir şekilde ulaşımını sağlamak için köprü projesi çalışmalarına başlandığını bildirdi.

Kaymakamlık: `Köprü çalışmalarına başladık`
03 KASIM 2019 PAZAR 21:05
18
5992
3
AA aa

Karlıova ilçesinde çocuklarını okula götürmek için sırtında taşıyarak tehlikeli yolculuk yapan Baba ve öğrenciler için, Karlıova Kaymakamlığı harekete geçti.

Yerel ve Ulusal basında yer alan haberlerin ardından bir açıklama yapan Kaymakamlık, Kaynarpınar köyünde köprü çalışmalarına başladıklarını bildirdi.

Açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

“Karlıova İlçemize bağlı Kaynarpınar Köyü Aktaş Mezrası ile ilgili “Dağları aşıp, sulardan geçerek çocuklarını servise ulaştırıyor” başlıklı haberde bahsi geçen öğrencilerimiz Ruken Okuyucu ve Serhat Okuyucu haberin içeriğinde belirtildiği gibi taşımalı eğitim kapsamında olan ve günlük gidiş geliş yapan öğrencilerimizden olmayıp, Yedisu ilçemizde bulunan Yatılı Bölge Ortaokulunda pansiyonlu olarak eğitim görmektedirler. İlgili haberden sonra değerli ailemiz ile yapılan görüşmede öğrencilerimizi Karlıova ilçemize taşıyabileceğimizi ve servisle geliş gidişlerini sağlayabileceğimizi belirtmemize rağmen ailemiz öğrencilerimizi Yedisu ilçemize göndermek istediğini belirtmektedir.

Sevgili yavrularımızın daha güvenli şartlarda okula ulaşımını sağlayacak köprünün proje çalışmalarına başlanılmış olup en kısa sürede yapımına başlanacaktır. Köprü tamamlanıncaya kadar öğrencilerimizin hafta sonu geliş gidişleri için ücretsiz araç tahsisi yapılacaktır.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_52386)
05 Kasım 2019 Salı 05:36
Allah cc devletimizi var etsin özüne dönmesini nasip etsin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_52365)
04 Kasım 2019 Pazartesi 07:40
gelişen kalkınan ulkemizde bu tur göruntülerin olması bizide şaşırtmıştı.devletimizin bu haberden sonra olaya hemen el atması bizide gururlandırdı. inşallah tüm çocuklarımız rahat ve sıcak bir ortamda eğtimlerini sürdürürler.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_52362)
04 Kasım 2019 Pazartesi 00:14
Sana yakişanda budur kaymakam bey eğer gerçekten bu köprü yapilirsa bende sizi tanimak ve teşekkürler etmek için karlıovaya gelicem...
29.07.2026
20:48
Baraç`tan TOKİ Teslimat Sürecine Tepki
Baraç'tan TOKİ Teslimat Sürecine Tepki
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, 'Hak sahipleri yeni mali yüklerle karşı karşıya, Bingöl milletvekilleri neden sessiz?'
29.07.2026
20:47
Bingöllü Dağcılar Süphan Zirvesinde
Bingöllü Dağcılar Süphan Zirvesinde
Yüksek İrtifa Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü üyeleri, 4 bin 58 metre rakımlı Süphan Dağı tırmanışını başarıyla tamamladılar.
29.07.2026
20:46
Eğitim-Sen:
Eğitim-Sen: 'Güçlendirmeye Evet, Plansızlığa Hayır!'
Ağustos ayı içerisinde birçok eğitim kurumunun güçlendirilmesine yönelik ihale yapılacak olmasına dair eleştirileri ve endişelerini paylaşan Eğitim-Sen Bingöl Şubesi; 'Güçlendirme gerekli ama planlama yanlış; öğrenciler ve öğretmenler belirsizlikle karşı karşıya bırakılıyor.'
29.07.2026
20:44
Alt Yapı İçin Lig Çağrısı
Alt Yapı İçin Lig Çağrısı
Bingöl'de 10-12 yaş grubuna yönelik düzenli lig organizasyonlarının düzenlenmesi çağrısında bulunan Yeni Güveçlispor U12 Teknik Direktörü Kıtay; 'Altyapıya yapılan yatırım, geleceğe yapılan yatırımdır' diyerek ilgili kurumların harekete geçmesi gerektiğini söyledi.
29.07.2026
20:42
‘Arı kovanları ateşe verildi` iddiası
'Arı kovanları ateşe verildi' iddiası
Bingöl'de kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin ateşe verdiği öne sürülen kovanlar kullanılamaz hale geldi.
29.07.2026
20:40
Gümüşlü`de Arazi Yangını Paniği
Gümüşlü'de Arazi Yangını Paniği
İtfaiye ve orman ekiplerinin zamanında müdahalesiyle alevler büyümeden söndürüldü
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın