KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Temmuz 2026 Pazartesi
°C

Kaymakamlık: 'Köprü çalışmalarına başladık'

Bingöl'ün Karlıova ilçesine bağlı Kaynarpınar köyünde, babalarının sırtında dağları aşıp, çaydan geçerek okula giden kardeşlere kaymakamlıktan müjdeli haber geldi. Karlıova Kaymakamlığı, öğrencilerin güvenli bir şekilde ulaşımını sağlamak için köprü projesi çalışmalarına başlandığını bildirdi.

Kaymakamlık: `Köprü çalışmalarına başladık`
03 KASIM 2019 PAZAR 21:05
18
5962
3
AA aa

Karlıova ilçesinde çocuklarını okula götürmek için sırtında taşıyarak tehlikeli yolculuk yapan Baba ve öğrenciler için, Karlıova Kaymakamlığı harekete geçti.

Yerel ve Ulusal basında yer alan haberlerin ardından bir açıklama yapan Kaymakamlık, Kaynarpınar köyünde köprü çalışmalarına başladıklarını bildirdi.

Açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

“Karlıova İlçemize bağlı Kaynarpınar Köyü Aktaş Mezrası ile ilgili “Dağları aşıp, sulardan geçerek çocuklarını servise ulaştırıyor” başlıklı haberde bahsi geçen öğrencilerimiz Ruken Okuyucu ve Serhat Okuyucu haberin içeriğinde belirtildiği gibi taşımalı eğitim kapsamında olan ve günlük gidiş geliş yapan öğrencilerimizden olmayıp, Yedisu ilçemizde bulunan Yatılı Bölge Ortaokulunda pansiyonlu olarak eğitim görmektedirler. İlgili haberden sonra değerli ailemiz ile yapılan görüşmede öğrencilerimizi Karlıova ilçemize taşıyabileceğimizi ve servisle geliş gidişlerini sağlayabileceğimizi belirtmemize rağmen ailemiz öğrencilerimizi Yedisu ilçemize göndermek istediğini belirtmektedir.

Sevgili yavrularımızın daha güvenli şartlarda okula ulaşımını sağlayacak köprünün proje çalışmalarına başlanılmış olup en kısa sürede yapımına başlanacaktır. Köprü tamamlanıncaya kadar öğrencilerimizin hafta sonu geliş gidişleri için ücretsiz araç tahsisi yapılacaktır.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_52386)
05 Kasım 2019 Salı 05:36
Allah cc devletimizi var etsin özüne dönmesini nasip etsin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_52365)
04 Kasım 2019 Pazartesi 07:40
gelişen kalkınan ulkemizde bu tur göruntülerin olması bizide şaşırtmıştı.devletimizin bu haberden sonra olaya hemen el atması bizide gururlandırdı. inşallah tüm çocuklarımız rahat ve sıcak bir ortamda eğtimlerini sürdürürler.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_52362)
04 Kasım 2019 Pazartesi 00:14
Sana yakişanda budur kaymakam bey eğer gerçekten bu köprü yapilirsa bende sizi tanimak ve teşekkürler etmek için karlıovaya gelicem...
13.07.2026
14:09
Şerafettin Yaylası`nda bir gece... Vali Çelik, göçerlerin sofrasına, ateşine ve türküsüne ortak oldu
Şerafettin Yaylası'nda bir gece... Vali Çelik, göçerlerin sofrasına, ateşine ve türküsüne ortak oldu
Bingöl'de yıllar sonra yeniden huzurun sesiyle yankılanan Şerafettin Yaylası, bu kez sıra dışı bir misafiri ağırladı. Vali Cahit Çelik, protokolü geride bırakıp göçerlerin çadırına konuk oldu; ateş başında sohbet etti, dengbejleri dinledi, koyun kırptı, buz gibi dere suyunda yürüdü ve geceyi yaylada geçirdi.
13.07.2026
13:33
Muhtar Dinler;
Muhtar Dinler; 'Mağduriyetler giderilmeden yeni projeye onay verilmemeli'
Bingöl'ün Solhan ilçesi Kale Köyü Muhtarı Selim Dinler, ÇED sürecinde sunulmak üzere hazırladığı dilekçede, Yukarı Kaleköy Barajı ve HES Yardımcı Kaynak GES Projesi'ne köy halkı adına itiraz ettiklerini açıkladı. Dinler, önceki projelerden kaynaklanan mağduriyetler giderilmeden yeni projeye onay verilmemesini istedi.
13.07.2026
13:19
Başsavcı Akın görevine başladı
Başsavcı Akın görevine başladı
HSK'nın 2026 Yaz Kararnamesi ile Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Uğur Akın, bugün itibarıyla görevine başladı. Akın'ın göreve başlamasıyla Bingöl Adliyesi'nde yeni dönem resmen başladı.
13.07.2026
13:08
Bingöl`de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü yakalandı
Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü yakalandı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yürüttüğü çalışmalarda, çeşitli suçlardan haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kişi yakalanarak cezaevine gönderildi. Operasyonlarda uyuşturucu madde ve silah da ele geçirildi.
13.07.2026
01:50
Bingöl`e Yeni Sosyal Hizmet Merkezi İçin İhaleye Çıkılıyor
Bingöl'e Yeni Sosyal Hizmet Merkezi İçin İhaleye Çıkılıyor
Bingöl'de Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde yapılacak Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü binası ve Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) binası için yapım ihalesi gerçekleştirilecek.
13.07.2026
01:49
Bingöl`deki Spor Tesislerinde Yangın Güvenliği Güçlendirilecek
Bingöl'deki Spor Tesislerinde Yangın Güvenliği Güçlendirilecek
Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, bağlı tesislerde yangın güvenliğinin güçlendirilmesi amacıyla yangın alarm sistemlerinin bakım, onarım ve kurulum işi için ihaleye çıkıyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın