KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Nisan 2024 Perşembe
°C

Kazada kahreden detay!

Bingöl'de yolun karşısına geçmeye çalışırken ticari taksinin çarptığı yaşlı adam hayatını kaybetti. Kazanın ardından öğrenilen detaylar ise duyanları kahretti.

Kazada kahreden detay!
01 ARALIK 2021 ÇARŞAMBA 16:25
8
5972
24
AA aa

Dün gece yarısı Bingöl merkez Simani Mahallesi Şalvar Camii mevkiinde  12 T 0103 plakalı ticari taksi, yaya olarak karşıya geçmek isteyen 75 yaşındaki Molla Yusuf (Yuşa) Kurtaran'a çarptı. Ağır yaralanan Kurtaran, kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen ambulansla Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edilen Kurtaran'ın cenazesi, Karlıova İlçesi Halifan Köyü'ndeki aile kabristanına defnedildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

BABASINI ALMAYA GİDERKEN CANSIZ BEDENİYLE KARŞILAŞTI

Akşam yemeğine kızına giden ve ziyaretin ardından eve dönmek üzere oğlu Bingöl Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Ali Rıza Kurtaran'ı arayan Molla Yusuf (Yuşa) Kurtaran, evden çıkarak kaza mahalline doğru ilerledi. Oğluna “Biraz yürüyeyim, yol kenarından alırsın beni” diyen baba Kurtaran, karşı geçmek isterken araba çarpması sonucu yere yığıldı. Babasını almak isteyen Ali rıza Kurtaran ise kaza yerine vardığında kazazedenin babası olduğu görünce hayatının şokunu yaşadı. Hastaneye kaldırılan baba Kurtaran, hayata veda etti.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87526)
03 Aralık 2021 Cuma 09:23
Taksicilerden herkes şikayetçi bunları eğitimden geçirmek lazım, çoğu çoluk çocuk kullandıkları araçlara bakın sanki hurdadan çıkmış gibi, nerde bir sarhoş ve uyuşturucu bağımlısı varsa taksici olmuş içlerinden nadiren kurallara uyan var. Trafik polisleri sadece sabahları ve akşamları kültür kavşağında bekleyip izlesinler milletin canını nasıl tehlikeye attıklarını görürler.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87511)
02 Aralık 2021 Perşembe 19:04
Daha düne kadar millet taksi sayısı az yetisemiyorlar diyen insanlar bugün taksicileri kotuluyor yaw arkadaş taksi iki dakka geç kalsa taksim nerde kaldı diye haykırıyorsunuz araca binince sana zahmet acil seri biraz geç kaldım isim var yetişmem lazım demesini biliyorsunuz bir iki taksicinin suçunu herkese mal edemezsiniz yarın öbür gün sizinde arkadaşınız kardeşiniz taksici olur o zaman anlarsınız
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87510)
02 Aralık 2021 Perşembe 18:58
Taksicileri bu kadarda kotulemeyin basınız sıkıştığında onlara koşmayı biliyorsunuz ama hiç bir insan bilerek isteyerek gidip kimseye carpmaz Bingöl'de taksiciler tek değil sivil araclarda çok hızlı essegini satan araba almış onları niye gündeme getirmiyorsunuz rabbim mekanını cennet etsin vakti gelmiş demek ki Allah'ta o kazayı ona sebep yaptı eminim o çocukta şuan perişan haldedir taksici de değilim bunuda bilin demek istediğim tek taksicilerin değil bütün şoförlerin dikkat etmesi lazım
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87506)
02 Aralık 2021 Perşembe 16:23
Allahmet eylesin inşallah gerçekten işe yaramayan bütün çocuklar taksi şoförü olmuş eğitim yok saygı yok
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87516)
03 Aralık 2021 Cuma 01:28
@Misafir Kullanıcı Kaza bela Allah tan gelir biz Müslümanız ve buna iman ettik ama senin gibi ne dediğini bilmeyen insanlar oldugu sürece bu böyle devam eder kimse bilerek isteyerek böyle bişey yapmaz elini vicdanına koy konuş Bi iki taksicinin yaptıgını herkese baglama taksinin adı cıkmadın ragmen bu işi yapanlar var ekmek parası için caliş anlar var ama senin gibiler anlamaz cok yorma kendini
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87502)
02 Aralık 2021 Perşembe 12:46
İlin amirleri biraz yerinden kalksa birgün taksiye, bir gün toplu taşımaya binse sorunları görse diyecem ama, bilmemesi duymaması mümkün mü acaba. Her gelen benden önceki karışmadı ben niye karışıyam düşüncesinde olursa memleketin hali böyle olur işte.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87496)
02 Aralık 2021 Perşembe 10:10
Şöförüm her gün yollardayim taxiciler gerçekten ölüm saçıyor kural diye bir şey tanımazlar yetkililer ilgilenseler iyi olur
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87495)
02 Aralık 2021 Perşembe 09:09
İPSİZ SAPSIZ NE KADAR İNSAN VARSA TAKSİ KUILLANIYOR. NE KURAL NE AHLAK. NERDEN NASIL ÇIKACAKLARI BİLİNMİYOR. DENETİM YOK KONTROL YOK. UYARMAYA KORKUYORSUN HEPSİ KABADAYI HEPSİ KÜLHANBEYİ. KENDİLERİNİ TRAFİKTE ÖNCELİKLİ SANIYORLAR. SANKİ AMBULANS. SAĞDAN GİRMELER SOLDAN GİRMELER. HANGİSİNİ SAYALIM.NERDEN TUTSANIZ ELİNİZDE KALIYOR. DURAK SAHİPLERİ YADA SÖZDE MÜDÜRLER SADECE SEMBOLİK. KAĞITTAN ADAM SAYIN İŞTE. YETKİLİLER ZATEN BU TÜR OLAYLARA KÖR.......
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87492)
02 Aralık 2021 Perşembe 07:27
Allah rahmet eylesin.o mevkide hız sınırı 80 iken bu kaçla gidyoki bu ölümlü kazaya sebep olyor.Ne kadar ....... başıboş adam varsa taksicilik yapyor.Denetim yok ceza yok.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87490)
02 Aralık 2021 Perşembe 07:15
Bingöl deki taksicilik terörüne bian önce son verilmelidir. Geçenlerde başıma geldi taksiye bindim uydukentten çarşıya gidecem şoför yolda kim varsa korna çalıp yanına yanaştı almaya çalıştı en son minibüs gibi doldurup taksiyi son sürat çarşıya gittik. Yazık ya para için bütün kurallar değerler çöpe atılıyor lütfen bu işlere artık bi son verilsin.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_87485)
01 Aralık 2021 Çarşamba 23:09
Sayın valim sayın emniyet müdürümüz görevinizi lütfen yapın bir saat içerisinde 2 trafik kazası yapan ticari taksilere dur diyecekmisiniz bingölde ne kadar sorunlu piskopat varsa şöför olmuş ölümlü kazaların önüne geçmeyi düşünüyormusun
25.04.2024
18:05
Bingöl İhh`dan Gazze`ye İnsani Yardım
Bingöl İhh'dan Gazze'ye İnsani Yardım
Gazze'ye yönelik insani yardımlarını sürdüren Bingöl İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (Bingöl İHH), işgalci İsrail'in saldırısı altındaki şehre 75 ton Un yüklü 3 TIR'lık yardım gönderdi. 1 Tır'da dayanıklı ekmek gönderen yardım derneği, 10 milyon TL de nakdi yardımda bulundu.
25.04.2024
13:07
Bingöl Zağ Mağaraları turizme kazandırılmayı bekliyor
Bingöl Zağ Mağaraları turizme kazandırılmayı bekliyor
Bingöl'de 2019-2022 yılları arasında yüzey araştırmaları çerçevesinde incelenen 5 katlı Zağ Mağaları'nın binlerce yıllık tarihi olduğu tespit edildi. MS 100 ve 200'lü yıllarda ilk Hristiyanlar tarafından inşa edildiği ileri sürülen mağaraları daha sonra Müslümanlar da ilim merkezi olarak kullandı. Tarihi alanın çevre düzenlemesi yapılarak turizme kazandırılması bekleniyor.
25.04.2024
11:51
Bingöl Teksas`a mı döndü?
Bingöl Teksas'a mı döndü?
Her defasında farklı bir mahallede farklı bir silahlı kavga haberinin duyulduğu Bingöl'de son günlerin en fazla kullanılan cümlesi 'Bingöl, Teksas'a dönmüş.' Bunca silahlanma ve olaya karışanlar hakkındaki işlemler ise muamma!
25.04.2024
11:25
20 yıl hapis cezası vardı! Yakalandı
20 yıl hapis cezası vardı! Yakalandı
Bingöl Valiliği, birçok suçtan aranan ve 20,5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahısın yakalandığını duyurdu.
25.04.2024
11:23
Bingöl İŞKUR`dan işgücü piyasa araştırması
Bingöl İŞKUR'dan işgücü piyasa araştırması
Bingöl Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Cevdet Baycuman, 2024 yılı İşgücü Piyasası Araştırması ile ilgili saha çalışmasının 15 Nisan- 17 Mayıs tarihleri arasında yapılacağını duyurdu.
25.04.2024
11:22
Meteorolojiden Bingöl için uyarı!
Meteorolojiden Bingöl için uyarı!
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Bingöl, Elâzığ, Malatya, Tunceli ve Adıyaman için toz taşınımı uyarısı yaptı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın