KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Mayıs 2025 Pazartesi
°C

Kazandıran öğretmenler ödüllendirildi

İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, yürütülen SODES Projeleri kapsamında okullara önemli kazanımlar sağlayan öğretmenleri teşekkür belgesi ile onurlandırdı.

Kazandıran öğretmenler ödüllendirildi
30 KASIM 2012 CUMA 10:34
0
2337
0
AA aa

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI, hazırladıkları Sosyal Destek Programı (SODES) projeleri ile şehrin sosyokültürel ve ekonomik yapısına katkıda bulunan ve çeşitli okullara özel eğitim sınıfları, laboratuvar, atölye, gençlik evi, oyun parkı, kütüphane ve çok amaçlı spor salonları kazandıran öğretmenlere teşekkür belgesi verdi.

Bu kapsamda 2011 yılı SODES Projelerini başarı ile yürüten öğretmenler Mehtap Soykara, Kumriye Ekineker, Gülten Butakın, Aslı Nur Aydoğdu, Murat Sözer, Sercan Divarcı Fatma Er, Ömer Alaca, Abdullah Kaldık, Ahmet Gökmen, Ferdi Ayata ve M. Kadir Bozaba başarılarından dolayı taltif edildi.

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından istihdam, kültür, sanat, spor ve sosyal içerikli projelerle toplumsal hayata etkin şekilde katılmakta zorluklarla karşılaşan kesimlere fırsat oluşturma, okulların fiziki şartlarını iyileştirme, öğrenci başarılarını arttırma ve istihdam oluşturma hedefi ekseninde hazırlanan projeler kapsamında 13 okulda özel eğitim sınıfları oluşturulduğunu belirten İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, şunları söyledi.

“Çeşitli okullarımıza sportif ve kültürel etkinlikler için laboratuvar ve çok amaçlı spor salonları kazandırıldı. 200 son sınıf öğrencimiz ücretsiz üniversite hazırlık eğitim kurslarından yararlandı. Ücretsiz SBS hazırlık eğitimleri verildi. Görme engelli çocukların eğitimleri için taşıma ve iaşe giderleri karşılandı. 24 Bayan kursiyere hazır giyim alanında tasarım ve uygulama eğitimleri verildi. 10 İlköğretim 10 lise olmak üzere 20 okulumuzda kütüphane oluşturuldu. 2 okulumuza çok amaçlı spor salonları kazandırıldı. Öğretmenlerimizin, eğitim öğretim faaliyetlerinin yanı sıra özverili ve başarılı çalışmaları sayesinde 2011 yılında toplam bütçesi 885 bin 565 TL olan toplam 12 adet SODES projesi yürütüldü. 2012 yılında da toplam 10 adet sosyal içerme, istihdam ve kültür sanat spor başlıklı SODES projelerimiz devam etmektedir.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.05.2025
15:19
Bingöl`de 19 Mayıs coşkusu
Bingöl'de 19 Mayıs coşkusu
Bingöl'de, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı gerçekleştirilen törenle kutlandı. Sporcuların hünerlerini coşkuyla sergilediği ve özel öğrencilerin halaylar çektiği kutlamalarda muharip uçakların geçişi ise heyecanı doruğa çıkardı.
19.05.2025
13:59
Arıların yarım kilo bal üretmek için gezdikleri çiçek sayısı inanılmaz
Arıların yarım kilo bal üretmek için gezdikleri çiçek sayısı inanılmaz
Nektar kesesi, başlarının yanında iki bitişik gözü ve başlarının üstünde üç tekil gözü bulunan bal arıları, 170 koku alıcısı sayesinde çiçeklerden bal üretiyor ve kendine has kokuları olan kolonilerini bulabiliyor. Yarım kilo bal için milyonlarca çiçek dolaşan arıların çıkardığı 'vız' sesinin nasıl oluştuğu ise şaşırtıcı!
19.05.2025
13:26
BİNHAD Türkiye finalinde…
BİNHAD Türkiye finalinde…
Bingöl Halk Oyunları Araştırma Spor Kulübü, THOF Kulüpler Arası Gurup Yarışmasında birincisi oldu. Ekip, Türkiye finalinde Bingöl'ü temsil edecek.
19.05.2025
13:04
Terör mağdurlarına yeni düzenleme! 9.619 TL maaş alabilecekler
Terör mağdurlarına yeni düzenleme! 9.619 TL maaş alabilecekler
SGK, terör mağdurlarına aylık bağlanmasında yaşanan sorunları çözmek amacıyla İçişleri Bakanlığı'na yazı gönderdi. Başvurular doğrudan dilekçe ile SGK'ya yapılabilecek ve terör mağdurları 9.619 TL'ye varan maaş alabilecek.
17.05.2025
01:00
Nüfusu 5 binin üzerinde olan yerler belediye kurabilecek
Nüfusu 5 binin üzerinde olan yerler belediye kurabilecek
AK Parti tarafından nüfusu beş bin ve üzerinde olan yerleşim yerinde belediye kurabilmesi, nüfusu iki binin altına düşen belediyelerin ise köye dönüştürülmesini sağlayan kanun teklifini Meclis Başkanlığı'na sunuldu.
17.05.2025
00:44
Ameliyattan çıkan narkozlu gencin ilk sorusu gülümsetti
Ameliyattan çıkan narkozlu gencin ilk sorusu gülümsetti
Bingöl'de ameliyattan çıkan genç, BAL Ligi finaline çıkan Genç Muratspor'un şampiyon olup olmadığını sordu, ortaya çıkan renkli görüntüler yakınları tarafından anbean kayda alındı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın