KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Eylül 2025 Salı
°C

Kazım kanat hayatını kaybetti

Spor Basının acı kaybı

Kazım kanat hayatını kaybetti
24 EYLÜL 2008 ÇARŞAMBA 10:54
0
1109
0
AA aa
Türk basının önemli yazarlarından Kazım Kanat hayatını kaybetti.
Bir süredir zatürre teşhisiyle hastanede tedavi gören Sabah gazetesi yazarı Kazım Kanat, solunum desteği ve antibiyotik tedavisi görüyordu.

Kazım Kanat zatürre nedeni ile hastaneye kaldırılmış ve rahatsızlığının daha önce tedavisini gördüğü kanserle ilgisi olmadığı belirtilmişti.


Kazım Kanat'ın ardından Okay Karacan,

"Üç tane Kazım Kanat tanıdım. Birisi, mesleğe başladığımın üçüncü ayında TSYD'nin önünde yanıma yaklaşıp, "Bak delikanlı, sen bizim aramıza yeni katıldın. Bundan sonra bayrağı devralacaksınız ama bundan önce hep doğruları öğrenin." diyen bir Kazım Kanat.
İkincisi, yan yana maç izleyip program yaptığım, fikrimi paylaşmadığı zaman ya da aynı fikirde olduğum zaman bunu açıkça söyleyen. Zaman zaman futbolla ilgili katılmadığım bir fikri olduğunda telefon açıp rahatlıkla konuşabildiğin Kazım Kanat.
Üçüncüsü ise mağlubiyet kabul etmeyen kazanmayı bilen Kazım Kanat'tı. Amansız hastalığa karşı her defasında galibiyet haberlerini aldık Kazım Kanat'ın. Hep hastaneden Kazım Kanat'ın galip çıktığı bilgisi geliyordu. Bu mağlubityeti beni çok şaşırttı, çok üzdü. Çok değerli bir ustayı kaybettik.
Na yazık ki birlikte yaşadığımız insanların haberlerini yapmak gibi bir şanssızlığımız var. Ne elim varıyor ne yüreğim varıyor Kazım Kanat'ın öldüğü anonsunu yapmaya... Hepimizin başı sağolsun..."
Kazım Kanat'ın ardından Togay Bayatlı,
"Kazım Kanat çok iyi bir spor yazarıydı ve değişik bir kişiliği vardı. Çok insancıldı ve çok dürüsttü. Ağzına geleni hiç saklamadı. Aklına geleni her zaman yazdı. Çok değerli bir kardeşimizi kaybettiğimiz için çok üzgünüz. Çok büyük hastalıklar geçirdi. Özellikle eşi ve ailesinin yardımıyla hep üstesinden geldi. Belki de spor yazarlığı kariyerinin en iyi döneminde kaybettik. Kazım kardeşimin ölümünden dolayı çok üzüntülüyüm. Ailesine sabır diliyorum. Türk sporuna bu şekilde yön vermiş arkadaşlarımızın TSYD'nin bir köşesinde isimlerinin yer almasını istiyorum."

Kazım Kanat'ın ardından Fikret Orman:
"İnanılmaz bir üzüntü içerisindeyim. 25 seneden fazla bir zamandır tanıdığım değerli dost, iyi Beşiktaşlı ve abimiz Kazım abiyi kaybettiğimiz için çok üzüntülüyüz. Tam bir Beşiktaşlı tam bir Kartal gibi mücadele etti ama ne yazık ki buraya kadarmış. Bütün sevenlerine, Beşiktaş camiasına başsağlığı diliyorum. Allah ailesine ve sevenlerine sabır versin."


YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.09.2025
16:27
12Bingölspor, kupadaki yeni rakibi Elazığspor
12Bingölspor, kupadaki yeni rakibi Elazığspor
12Bingölspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu'nda Elazığspor ile eşleşti.
08.09.2025
16:11
12Bingölspor maç gelirini Efrayim Bebeğin hesabına aktardı
12Bingölspor maç gelirini Efrayim Bebeğin hesabına aktardı
3. Lig temsilcimiz 12Bingölspor, Karaköprü Belediyespor ile pazar günü oynanan ligin ilk maçındaki bilet gelirlerini SMS Hastası Efrayim Gökalp'in hesabına aktardı, dekontu sosyal medya hesabında paylaştı.
08.09.2025
15:42
Seven:
Seven: 'Filistin hepimizin vicdanını sınayan bir imtihandır'
AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven: 'Filistin'de insanlığın gözü önünde sürdürülen açık bir soykırıma şahit oluyoruz. Henüz 6 yaşında, 355 kurşunla hunharca öldürülen küçük Hind'in, günlerce açlıkla mücadele eden Zeynep'in enkaz altında can veren binlerce masum yavrunun feryadı, hepimizin vicdanını sınayan bir imtihan. Bu çığlık, hepimizin sınavı, ahirette verilecek hesabıdır.'
08.09.2025
15:25
Hüdapar`dan Çözüm Çağrısı
Hüdapar'dan Çözüm Çağrısı
Yerinde incelediği sorunlar sonrası basına açıklamada bulunan HÜDA PAR Genç İlçe Başkanı Yusuf Doğru, dört başlıkta özetlediği sıkıntıların acilen çözülmesi çağrısı yaptı.
08.09.2025
14:35
Bingöl`de 60 bin öğrenci ders başı yaptı
Bingöl'de 60 bin öğrenci ders başı yaptı
Bingöl'de 2025-2026 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte 374 okulda, 60 bin öğrenci ve 4 bin 530 öğretmen ders başı yaptı. Okulun ilk günü öğrenciler kadar velileri de heyecanlıydı.
08.09.2025
14:27
Bingöl Valiliği 60 geçişi işçi alacak
Bingöl Valiliği 60 geçişi işçi alacak
Bugün başlayan başvurular 12 Eylül'de sona erecek. 22 Eylül'de işbaşı yapılacak, program 31 Mayıs 2026'da sona erecek. Program kapsamında katılımcılara Genel Sağlık Sigortası yapılacak. Katılımcılara ücret olarak çalıştığı gün başına 1.083,00 TL ödeme yapılacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın