KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Ocak 2026 Pazartesi
°C

KDK başvurusuyla fazla mesai ücretini aldı

Fazla mesai ücreti eksik ödenen güvenlik görevlisinin mağduriyeti Kamu Denetçiliği Kurumunun kararıyla çözüme kavuşturuldu.

KDK başvurusuyla fazla mesai ücretini aldı
01 ARALIK 2018 CUMARTESİ 05:10
0
1863
1
AA aa

Fazla mesai ücreti eksik ödenen güvenlik görevlisinin mağduriyeti Kamu Denetçiliği Kurumunun (KDK) tavsiye kararı üzerine giderildi.
 
KDK'den yapılan açıklamaya göre, TEİAŞ'a ait bir bölge müdürlüğündeki güvenlik görevlisi, yaptığı başvuruda, 5 güvenlik görevlisinden ikisinin emekli olmasının ardından diğer görevlilerle fazla mesai yapmaya başladıklarını belirtti.
 
Haftada 70 saat çalıştığını ancak fazla çalışma karşılığının eksik ödendiğini ileri süren başvurucu, fazla mesaisinin tam ödenmesini ya da çalışmaları karşılığında hafta tatili kullandırılmasını talep etti.
 
Başvuruyu incelemeye alan KDK, TEİAŞ'a gönderdiği tavsiye kararında, önceki aylarda fazla çalışma karşılığında hak kazandığı ücretlerin eksik ödenen kısmının ödenmesine hükmetti.
 
Kurum, ayrıca, yeni koruma ve güvenlik personeli istihdam edilerek çalışan personelin mağduriyetinin giderilmesini de kararlaştırdı.
 
KDK'nin tavsiye kararı üzerine, başvurucunun önceki aylarda eksik ödenen fazla çalışma ücretlerini ödeyen TEİAŞ, personel istihdamını artıracağını da bildirdi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_33953)
01 Aralık 2018 Cumartesi 17:51
yarın bir gün işten atarlar nasılsa yanına bırakmazlar
04.01.2026
23:49
Bingöl`den Venezuela Tepkisi: Emperyalist Zulmü ve Demokrasi Maskesini Reddediyoruz
Bingöl'den Venezuela Tepkisi: Emperyalist Zulmü ve Demokrasi Maskesini Reddediyoruz
Bingöl İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu, ABD'nin Venezuela'ya yönelik müdahale girişimlerine sert tepki gösterdi. Yapılan açıklamada, askeri tehditlerin ve halk iradesine yönelik müdahalelerin 'küresel haydutluk düzeninin bir parçası' olduğu vurgulandı.
03.01.2026
20:38
Komşu 4.7 ile sallandı
Komşu 4.7 ile sallandı
Elazığ'ın Baskil ilçesinde 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
03.01.2026
17:19
Bingöl`de Silahlı Saldırı: 1 Ölü
Bingöl'de Silahlı Saldırı: 1 Ölü
Bingöl merkez Üniversite Kavşağı'nda meydana gelen silahlı saldırıda 27 yaşındaki O.H. yaşamını yitirdi.
02.01.2026
18:42
Genç Kaymakamı Güzel`den Bingöl Basın Konseyi`ne Ziyaret
Genç Kaymakamı Güzel'den Bingöl Basın Konseyi'ne Ziyaret
Bingöl Basın Konseyi ile bir araya gelen Genç Kaymakamı Muhammet Güzel, kamu-basın iş birliğinin toplumsal güven ve doğru bilgilendirme açısından hayati önem taşıdığını vurguladı.
02.01.2026
18:17
Bora Çoban, Bingöl İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak atandı
Bora Çoban, Bingöl İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak atandı
Bingöl'de kentin tarihi ve kültürel değerlerine yönelik çalışmalarıyla tanınan, Güzel Sanatlar Lisesi Müdür Yardımcısı ve müzik öğretmeni Bora Çoban, Bingöl İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine atandı.
02.01.2026
16:19
Bingöl Belediyesi`nden Karla Mücadelede Yoğun Mesai
Bingöl Belediyesi'nden Karla Mücadelede Yoğun Mesai
Bingöl Belediyesi, kent genelinde etkisini artıran kar yağışı ve soğuk hava koşullarına karşı tüm ekipleriyle sahada çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle gece saatlerinde artan don ve buzlanma riskine karşı ulaşımın güvenli şekilde sağlanması amacıyla belediye ekipleri kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız yürütüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın