KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Ağustos 2026 Pazar
°C

Kendime güveniyorum kayak öğreniyorum

Sosyal Destek Programı (SODES) tarafından kabul edilen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik spor kulübü tarafından yürütülen “Kendime Güveniyorum Kayak Öğreniyorum Projesi” kapsamında 7-18 yaş grubu gençlere yönelik kayak kursu açıldı.

Kendime güveniyorum kayak öğreniyorum
10 MART 2015 SALI 22:00
0
1517
0
AA aa

Yolçatı Kayak Tesislerinde verilen eğitimler kapsamında kayak yarışması düzenlendi. Yoğun bir katılımın sağlandığı Kayak yarışmalarına Vali Yardımcısı Numan Tahir Şimşek, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdal Arıkan, Şube Müdürleri, kayakçılar ve aileleri katıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdal Arıkan yaptığı açılış konuşmasında Kalkınma Bakanlığı Sosyal Destek Programı (SODES) tarafından kabul edilen “Kendime Güveniyorum Kayak Öğreniyorum” projesinin 4 ay önce başladığını, 40 öğrenciye profesyonel kayak malzemesinin alındığını ve bu öğrencilere hafta sonu Yolçatı kayak tesislerinde antrenörlerimiz nezaretinde kurs verildiğini söyledi.

Yarışmalarda dereceye giren sporcuları 3 gün Erzurum Palandöken'de Antrenörlerimiz nezaretinde geziye göndereceklerini söyleyen Arıkan: “Projemizin amacı çocuklarımızı ve gençlerimizi kayak branşıyla tanıştırarak kayak yapmayı öğretmek ve bu gençlerimiz arasında İlimiz ve Ülkemiz adına Ulusal ve Uluslararası düzeyde yarışabilecek yetenekli sporcular yetiştirmelerini sağlamak” dedi.

Yapılan yarışmalar sonucunda dereceye giren sporculara ödülleri Vali Yardımcısı Numan Tahir Şimşek, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdal Arıkan, Şube Müdürleri ve SODES yetkilileri tarafından verildi.

Yarışma sonunda gelen misafirlere çeşitli ikramlar yapıldı. Dereceye giren sporcuların 3 gün Erzurum Palandöken gezisine katılacağı bildirilirdi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
29.08.2026
04:09
Bingöl`de 647 kişiye iş fırsatı! Başvurular 31 Ağustos`ta
Bingöl'de 647 kişiye iş fırsatı! Başvurular 31 Ağustos'ta
İŞKUR ile Milli Eğitim Müdürlükleri iş birliğinde düzenlenecek Toplum Yararına Programlar kapsamında Bingöl genelinde 457 temizlik personeli ve 190 bahçe görevlisi olmak üzere toplam 647 kişi istihdam edilecek. Başvurular 31 Ağustos-4 Eylül 2026 tarihleri arasında alınacak.
29.08.2026
04:07
Ulya-Der, Bingöl`de görkemli törenle açıldı
Ulya-Der, Bingöl'de görkemli törenle açıldı
Bingöl'de yardımlaşma, dayanışma ve sosyal destek alanlarında faaliyet göstermek amacıyla kurulan Ulya-Der, yoğun katılımla hizmete açıldı. Açılışta dernek üyelerince SMA hastası Efrayim bebeğin tedavisi için toplanan 161 bin TL'lik bağış da kampanya yürütme kuruluna teslim edildi.
29.08.2026
04:05
Bingöl Balı Türkiye yollarında tanıtılıyor
Bingöl Balı Türkiye yollarında tanıtılıyor
Bingöl Balı Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı'nın çağrısına seyahat firmaları ve düğün salonlarından destek geldi. Has Bingöl ve Cesur Bingöl otobüslerinde dijital ekran ve anonslarla Bingöl Balı tanıtılacak.
29.08.2026
04:05
Korlaelçi: `Eşit ve özgür eğitim için sözümüzü büyütüyoruz`
Korlaelçi: 'Eşit ve özgür eğitim için sözümüzü büyütüyoruz'
Ankara'da düzenlenen 6. Demokratik Eğitim Kurultayı'na katılan Eğitim Sen Bingöl Şube Başkanı Murat Korlaelçi, eşit, özgür, laik, bilimsel, anadilinde ve demokratik eğitim mücadelesinin önemine dikkat çekti.
29.08.2026
04:03
Bingöl`de zincirleme kaza!
Bingöl'de zincirleme kaza!
Solhan'da otomobil, traktör ve 2 minibüsün karıştığı kazada yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.
29.08.2026
04:02
Düğünden ölüme… Dört can toprağa verildi
Düğünden ölüme… Dört can toprağa verildi
Genç'te düğünden dönen hafif ticari aracın uçuruma yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden 2'si çocuk 4 kişi, gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı. Kazada yaralanan 5 kişinin hastanelerdeki tedavisi sürüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın