KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Ağustos 2026 Pazar
°C

Kesintiler çileden çıkarttı!

Kent merkezinde önceki gün artarda yaşanan elektrik kesintileri, halkı çileden çıkardı. Her yarım saatte bir yaşanan kesintilere tepki gösteren halk; “Öyle bir memleket ki, tellere kuş konsa elektrik kesilir. Defalarca kesinti oluyor ve ilgili kurum hiçbir şey olmamış gibi davranıyor! Yazık bu memlekete!” eleştirisinde bulundu.

Kesintiler çileden çıkarttı!
03 OCAK 2015 CUMARTESİ 05:10
0
3368
3
AA aa

 Özelleştikten sonra hizmet kalitesi düşen elektrik kurumu, özellikle kış aylarında yaşanan elektrik kesintileriyle vatandaşın tepkisini çekiyor.

Yanmayan sokak lambaları, yol ortasında kalan elektrik direkleri, yüksek gelen elektrik faturaları ve benzer sorunlarla gündemden düşmeyen Aksa FEDAŞ, son iki gündür ardı ardına yaşanan elektrik kesintileriyle bir kez daha eleştirilerin hedefi oldu.

YENİ YILA KARANLIK KARŞILAMA!

Önceki akşam kent merkezinde yaklaşık 6-7 defa tekrar eden kesintiler, vatandaşı çileden çıkarttı. Kesintilerin neden yaşandığı konusunda bilgilerinin bulunmadığını söyleyen vatandaşlar, Aksa FEDAŞ'ı sorumsuz davranmak ve arızalara kalıcı müdahalelerde bulunamamakla eleştirdiler.

Geçen kış yaşanan elektrik kesintisini anımsatan vatandaşlar: “2014 yılındaki kar yağışıyla birlikte günlerce elektrik kesintisi yaşandı. Kesintilere bağlı olarak onlarca esnaf ve vatandaş mağdur edildi. Kocaman bir il karanlığa hapsoldu. Elektrik hizmeti noktasında sürekli mağduriyetler yaşanıyor. Ve ne yazık ki 2015'in daha ilk gününde olumsuz bir tabloyla karşılaştık. İnşallah başladığımız gibi karanlık bir yıl yaşamayız” dedi.

“Elektrik faturaları, sayaçlar ve daha birçok konuda vatandaşa acımasız bir yaklaşım gösteren ve kurumsal çıkar için vatandaşa her türlü maddi ve manevi zulmü reva gören kurumdur Aksa FEDAŞ” sözleriyle tanımlamada bulunan vatandaşlar; “Her türlü zararını vatandaştan tahsil etmeyi bilen kurum, kesintisiz enerji hizmetini de sunmak zorundadır. 4-5 ekiple 260 bin nüfuslu bir şehri idare edecek kadar aciz bir yapı var. Bunca kesinti nedeniyle elektrikli ve elektronik eşyalar zarar görüyor. Birçok vatandaşın televizyonu, buzdolabı ve benzeri eşyaları zarar görüyor. Kim karşılayacak bunun zararını? Koca bir şehirde elektrik kesintisi oluyor ve ilgili kurum kamuoyunu bilgilendirme zahmetinde bile bulunmuyor. Kesinti olabilir ama kalıcı bir çözüm uygulanarak kesintilerin önüne geçilebilir. Fakat bu maharetten uzak bir yapıdan söz ediyoruz! Özel şirket oldukları için kimse yaptırım da uygulamıyor. Ne ilin siyasileri, ne de mülki idare ses çıkartmıyor! Haliyle onlar da dilediği şekilde hizmet sunuyor. Nasılsa vatandaşı duyan da yok, takan da yok! Bu şehre yazık! Kuş konar elektrik kesilir, rüzgâr eser elektrik kesilir, kar yağar elektrik kesilir. Görünen o ki, bu kış daha çok kesinti yaşanacak ve ilgili kurum yine hiçbir şey olmamış gibi davranarak sessizliğini sürdürecek!” eleştirilerinde bulundular.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
ferhat ş (@Misafir_18382)
18 Ocak 2015 Pazar 17:12
burası iskenderun gelişmişlik düzeyi bingölün iki üç katı daha fazla. burda tellere kuş konmaz kar yağmaz rüzgar esmez hava günlük güneşliktir ama her hafta mutlaka elektrik kesilir hem de öyle yarım saatte bir değil bi kesildi mi akşama kadar gelmez. emin olun bingölden daha beter yerler var insanı çileden çıkaran
servet (@Misafir_18331)
08 Ocak 2015 Perşembe 20:49
Müstahaksiniz buna
ne farkeder (@Misafir_18313)
06 Ocak 2015 Salı 04:11
aksa fedaş suçsuz çünkü müdürü ve personeli bingöllü değil ki hizmet yapsın adamcılık olursa bu yıllar boyu böyle devam eder
29.08.2026
04:09
Bingöl`de 647 kişiye iş fırsatı! Başvurular 31 Ağustos`ta
Bingöl'de 647 kişiye iş fırsatı! Başvurular 31 Ağustos'ta
İŞKUR ile Milli Eğitim Müdürlükleri iş birliğinde düzenlenecek Toplum Yararına Programlar kapsamında Bingöl genelinde 457 temizlik personeli ve 190 bahçe görevlisi olmak üzere toplam 647 kişi istihdam edilecek. Başvurular 31 Ağustos-4 Eylül 2026 tarihleri arasında alınacak.
29.08.2026
04:07
Ulya-Der, Bingöl`de görkemli törenle açıldı
Ulya-Der, Bingöl'de görkemli törenle açıldı
Bingöl'de yardımlaşma, dayanışma ve sosyal destek alanlarında faaliyet göstermek amacıyla kurulan Ulya-Der, yoğun katılımla hizmete açıldı. Açılışta dernek üyelerince SMA hastası Efrayim bebeğin tedavisi için toplanan 161 bin TL'lik bağış da kampanya yürütme kuruluna teslim edildi.
29.08.2026
04:05
Bingöl Balı Türkiye yollarında tanıtılıyor
Bingöl Balı Türkiye yollarında tanıtılıyor
Bingöl Balı Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı'nın çağrısına seyahat firmaları ve düğün salonlarından destek geldi. Has Bingöl ve Cesur Bingöl otobüslerinde dijital ekran ve anonslarla Bingöl Balı tanıtılacak.
29.08.2026
04:05
Korlaelçi: `Eşit ve özgür eğitim için sözümüzü büyütüyoruz`
Korlaelçi: 'Eşit ve özgür eğitim için sözümüzü büyütüyoruz'
Ankara'da düzenlenen 6. Demokratik Eğitim Kurultayı'na katılan Eğitim Sen Bingöl Şube Başkanı Murat Korlaelçi, eşit, özgür, laik, bilimsel, anadilinde ve demokratik eğitim mücadelesinin önemine dikkat çekti.
29.08.2026
04:03
Bingöl`de zincirleme kaza!
Bingöl'de zincirleme kaza!
Solhan'da otomobil, traktör ve 2 minibüsün karıştığı kazada yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.
29.08.2026
04:02
Düğünden ölüme… Dört can toprağa verildi
Düğünden ölüme… Dört can toprağa verildi
Genç'te düğünden dönen hafif ticari aracın uçuruma yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden 2'si çocuk 4 kişi, gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı. Kazada yaralanan 5 kişinin hastanelerdeki tedavisi sürüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın