KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Mart 2026 Cuma
°C

Kesintiler çileden çıkarttı!

Genç’te bir türlü çözüm bulunamayan elektrik kesintileri, halkı çileden çıkardı. Halk, “Kar, yağsa gider, yağmur yağsa gider, hafif rüzgâr esse gider. Öyle bir memleket ki, tellere kuş konsa elektrik gider” diyerek ağır eleştiride bulundu.

Kesintiler çileden çıkarttı!
07 MART 2016 PAZARTESİ 03:55
0
1825
0
AA aa

Genç ilçesinde geçen hafta içerisinde arızalar nedeniyle meydana gelen elektrik kesintileri, vatandaşı çileden çıkarttı. Kış boyu yaşanan elektrik kesintisini anımsatan vatandaş, “Kışın kar yağışıyla birlikte sürekli elektrik kesintisi yaşandı. Kesintilere bağlı olarak onlarca esnaf ve vatandaş mağdur edildi. Kocaman bir ilçe karanlığa hapsoldu. Elektrik hizmeti noktasında sürekli mağduriyetler yaşanıyor. Ve ne yazık ki bu yılın başından beri olumsuz bir tabloyla karşılaştık. İnşallah başladığımız gibi karanlık bir yıl yaşamayız” dedi.

“ELEKTRİK İÇİN KALICI ÇÖZÜM BULUNMALI”

Her yıl aynı sorunlarla karşılaştıklarını dile getiren vatandaş, “Elektrik faturaları, sayaçlar ve daha birçok konuda vatandaşa acımasız bir yaklaşım gösteren ve kurumsal çıkar için vatandaşa her türlü maddi ve manevi zulmü reva gören kurumun arızalara da aynı hassasiyetle yaklaşmaları gerekiyor. Her türlü zararını vatandaştan tahsil etmeyi bilen kurum, kesintisiz enerji hizmetini de sunmak zorundadır. Bunca kesinti nedeniyle elektrikli ve elektronik eşyalar zarar görüyor. Birçok vatandaşın televizyonu, buzdolabı ve benzeri eşyaları zarar görüyor. Kim karşılayacak bunun zararını? Koca bir şehirde elektrik kesintisi oluyor ve ilgili kurum kamuoyunu bilgilendirme zahmetinde bile bulunmuyor. Kesinti olabilir ama kalıcı bir çözüm uygulanarak kesintilerin önüne geçilebilir” şeklinde sitem etti.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
20.03.2026
01:37
Bingöl Nükleer Tıp Merkezi Programa Alındı
Bingöl Nükleer Tıp Merkezi Programa Alındı
Bingöl Valisi Cahit Çelik, Nükleer Tıp Merkezi'nin yapım işinin Sağlık Bakanlığı yatırım programına alındığını açıkladı. Yeni merkezle birlikte kanser hastalıklarında erken teşhis ve tedavi imkânlarının ilde sunulması hedefleniyor.
20.03.2026
01:36
Meteorolojiden Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı
Meteorolojiden Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü tarafından Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı verildi. Cuma ve cumartesi için yağmur uyarısı yapılırken, Pazar itibariyle karla karışık yağmurun etkili olacağı belirtildi.
20.03.2026
01:34
Bingöl`de resmi bayramlaşma töreni düzenlendi
Bingöl'de resmi bayramlaşma töreni düzenlendi
Bingöl'de Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen resmi bayramlaşma töreni, Bingöl Valisi Cahit Çelik'in ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
20.03.2026
01:32
Bingöl`de Uzmandan Bayram Uyarısı:
Bingöl'de Uzmandan Bayram Uyarısı: '3 öğün düzenine mutlaka dönülmeli'
Bingöl'de Diyetisyen Zeynep Balun Taşkesen, Ramazan Bayramı nedeniyle yaptığı uyarıda, bir ay boyunca dinlenen metabolizmanın ani ve yoğun besin tüketimiyle zorlanabileceğini belirterek, vatandaşların 3 öğün düzenine dikkat etmesi gerektiğini söyledi.
20.03.2026
01:31
ÖTV`siz araçları hangi emekliler alabilecek?
ÖTV'siz araçları hangi emekliler alabilecek?
Emekliye ÖTV'siz araç satışında son dakika gelişmeleri milyonlarca vatandaşın radarında. TBMM'ye sunulan yeni kanun teklifi, özellikle Bağ-Kur emeklisi esnaf ve çiftçiler için tarihi bir vergi muafiyeti öngörüyor.
20.03.2026
01:30
SGK`dan sahte mesaj uyarısı: Asla tıklamayın!
SGK'dan sahte mesaj uyarısı: Asla tıklamayın!
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), son günlerde artan dolandırıcılık girişimlerine ilişkin sanal medya hesabı üzerinden yazılı bir açıklama yaptı ve vatandaşların bu tür mesajlardaki bağlantılara kesinlikle tıklamaması gerektiğin altını çizdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın