KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Ağustos 2026 Pazar
°C

Ketem'de tarama testleri ücretsiz

Kanser Erken Teşhis Tedavi ve Eğitim Merkezi (KETEM)'nden sorumlu doktor Dr. Selçuk Kaplan, Bingöl Devlet Hastanesi'ne entegre olarak açılan Kanser Erken Teşhis Tedavi ve Eğitim Merkezi (KETEM)'nin faaliyete geçtiğini söyleyerek, KETEM'in ücretsiz olarak hizmet vereceğini ifade etti...

Ketem`de tarama testleri ücretsiz
03 ARALIK 2009 PERŞEMBE 08:09
0
2964
0
AA aa
Bingöl Devlet Hastanesi'ne entegre olarak açılan Kanser Erken Teşhis Tedavi ve Eğitim Merkezi (KETEM)'nin faaliyete geçti. Açılan KETEM'in halka ücretsiz olarak hizmet verecek.
Açılan Kanser Erken Teşhis Tedavi ve Eğitim Merkezi (KETEM) hakkında gazetemiz muhabirine bilgi veren KETEM'den sorumlu doktor Dr. Selçuk Kaplan, KETEM'de meme ve rahim ağzı kanseri erken teşhisi amacıyla halka yönelik tarama ve eğitim hizmeti sunduklarını belirterek, “50-69 yaş arası bayanların meme kanseri, 35-69 yaş arası bayanların rahim ağzı kanseri tarama programına katılarak, merkezimizdeki faaliyetlere katılmalarını bekliyoruz” dedi.
KETEM'de ücretsiz olarak mamografi, meme ulrasonografisi, pag smear testi yapıldığını kaydeden Kaplan, “Sağlıklı 35 yaş üstü bayanların hasta olmasına gerek olmadan merkezimizde ücretsiz olarak sunduğumuz tarama programlarına katılabilirler. Bu tarama programlarında meme ve rahim ağzı kanseri erken teşhisi yapılacak. Meme ve rahim ağzı kanseri erken teşhisle tedavisi yapılabilecek bir kanser türleridirler. İlerleyen zamanlarda diğer kanser teşhisleri için programlarımız başlayabilir. Haftanın belirli günlerinde branşlarında uzman doktorlarımız kanser şüphesi olarak gördüğümüz hastaları da bu merkezimizde muayene ederek, takip altına alınacaklar” şeklinde konuştu.
 
Mehmet Ali YILDIRIM
Bingöl Online Haber Servisi
 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.08.2026
02:27
Yeni hastaneye 617 metrelik altyapı
Yeni hastaneye 617 metrelik altyapı
Bingöl Belediyesi, 500 yataklı yeni devlet hastanesinin kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarını tamamladı. Hastane yerleşkesine toplam 617 metrelik altyapı hattı döşendi.
14.08.2026
02:26
Bingöl`de yerel basına İŞKUR`dan 9 aya kadar istihdam desteği
Bingöl'de yerel basına İŞKUR'dan 9 aya kadar istihdam desteği
Bingöl'de basın sektörüne İŞKUR'dan 9 aya kadar destek sağlanırken, program sonrasında en az 9 ay da istihdam şartı getirildi.
14.08.2026
02:25
Kadim Aşiretler Federasyonu`ndan çerçeve yasasına destek açıklaması
Kadim Aşiretler Federasyonu'ndan çerçeve yasasına destek açıklaması
Kadim Aşiretler Federasyonu Bingöl İl Temsilcisi Erkan İŞERİ 'Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun Teklifi'ni olumlu, stratejik ve hayırlı bir adım olarak gördüklerini açıkladılar.
13.08.2026
10:43
Bingöl`de nesli tehlike altındaki su samurları görüntülendi
Bingöl'de nesli tehlike altındaki su samurları görüntülendi
Göynük Çayı'nda görülen iki su samuru, dron kamerasına yansıdı. IUCN'nin 'nesli tükenme tehlikesine yakın' kategorisinde yer alan türün görüntülenmesi, bölgedeki doğal yaşam açısından dikkat çekici bir gelişme olarak değerlendirildi.
13.08.2026
10:17
Motorinde ÖTV sıfırlandı: Akaryakıtta indirim beklentisi
Motorinde ÖTV sıfırlandı: Akaryakıtta indirim beklentisi
Resmî Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile motorinden alınan ÖTV ağustos ayının kalan dönemi için sıfırlandı. Düzenlemenin pompaya yansıması halinde litre fiyatında yaklaşık 9,25-9,30 lira arasında indirim oluşabileceği belirtiliyor. Sonraki aylarda ise yıl sonuna kadar her ay 3'er lira artırılarak belirlenecek.
13.08.2026
10:01
Yedisu hattı için dikkat çeken araştırma: Fayın altında iki magma sistemi
Yedisu hattı için dikkat çeken araştırma: Fayın altında iki magma sistemi
Uluslararası bilim insanlarının yürüttüğü araştırmada, Erzincan Havzası ile Bingöl'ün Yedisu ilçesini kapsayan Karlıova Üçlü Eklem bölgesinin altında iki ayrı sığ magma rezervuarı tespit edildi. Çalışma, deprem ve volkanik risklere ilişkin önemli veriler ortaya koydu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın