KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Haziran 2026 Pazar
°C

Ketenalp, eleştirilere cevap verdi

Bingöl Belediye Başkanı Hacı Ketenalp, son zamanlarda çıkıp gazetelerde demeç verenleri ağır bir dille eleştirerek; “Geri dönüp baksınlar,kim hangi dönemde bu kadar hizmet yapmış” dedi.

Ketenalp, eleştirilere cevap verdi
14 AĞUSTOS 2008 PERŞEMBE 10:16
0
1631
0
AA aa
Bingöl Belediye Başkanı Hacı Ketenalp, makam odasında yaptığı basın açıklamasında belediyenin dünden bu güne yaptığı çalışmaları kendisinden önceki dönemlerde yapılan çalışmalarla kıyaslayarak; kendisinin eleştirenlere sert bir dille cevap verdi.

Makam odasında yaptığı açıklamada belediyeye ayrılan bütçeleri de değerlendiren Başkan Ketenalp, “Belediyelere ayrılan bütçe arttırılmış bir durumda Gelişmiş illere ayrılan bütçe gelişmemiş illere nazaran daha da azaltılmış bir durumdadır. Yüzde 80 ilin nüfus oranına göre yüzde 20'lik kısmı ise ilin gelişmişlik düzeyine göre belirlenecektir. Gelişmişlik düzeyi yüksek olan iller sanayileşmiş illerin belediye bütçesi azaltılıyor. Yani sanayileşmiş yerlerin gelirleri düşürülüyor. Bingöl gibi kalkınmamış illerin gelirleri artıyor” şeklinde konuştu.

Güzergâhlarımızın yüzde 90'nı çok güzeldir asfaltladık taş yaptık diyen Ketenalp, “Ben bu şehrin geçmiş dönemlerini de biliyorum. Ben 25 yıl bu memlekette serbest çalıştım.1980'den bu yana hangi reisin döneminde ne yaptığını çok iyi biliyorum. Ben İzmir, İstanbul'da yaşamadım ki. Mirzan Mahallesine 400 ton sıcak asfaltla kaplama yaptık neden geçen yıl ses çıkmıyordu Mirza'nda, şimdi hizmet yaptık bazı kişilerin zoruna gitmiş galiba peki biz bunlara hizmet yapmayalım mı? Ben idea ediyorum ki keşke televizyon olsa çıkıp 80 den buna yana anlatsam herkes elini vicdanına koysun mirzana çok hizmetler götürdük” diye konuştu.

Biz bu güne kadar bir sürü hizmet yaptık ve bunu yaparken ayaklı gazete tutup reklâm yapmadık diyen Başkan Ketenalp,  “Ama hizmetimiz ortadadır her şey görünüyor adam at gözlüğü takılmışsa benim yapacağım bir şey yok. Biz buraya geldiğimizde Kaleönü barakaların dışında hiçbir evin kanalizasyonu yoktu sadece baraka dediğimiz deprem konutlarının kanalizasyonu vardı. Bugün Kaleönü Mahallesi çok büyüdü zamanında kokudan orda geçilmiyordu. Yekmalda elmalı barakalarında biz bunların kanalizasyonlarını yaptık imara göre yolarını açtık stabilizesini yaptık.  Bir tek yerde sadece elmalı barakalarının orda derede bir pislik var ve şu anda orayı da yapıyoruz ve sorunu halletmiş. Biz alt yapı olarak Kaleönü mahallesinin kanalizasyon kısmını özel idare bahçesini de tamamladıktan sonra Kaleönü mahallesinin kanalizasyon sorunu çözülmüş olacak. Yol sorununu da bir kısmını bu sene yapacağız. İnsaf gazetelere çıkıp bu mahalleye hizmet gelmiyor demişler” diye ifade etti.





YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
27.06.2026
20:40
Çotla Dağı`nda Festival Coşkusu Yaşanacak
Çotla Dağı'nda Festival Coşkusu Yaşanacak
Doğayla iç içe bir gün geçirmek isteyenler, 5 Temmuz Pazar günü Genç ilçesindeki Çotla Dağı'nda buluşacak. Zıkte SÜRKAP tarafından ilk kez düzenlenecek Çotla Festivali'nde konserlerden geleneksel oyunlara, yarışmalardan yöresel ikramlara kadar gün boyu birçok etkinlik gerçekleştirilecek.
27.06.2026
20:39
TİMBİR`de Yeni Dönem Heyecanı
TİMBİR'de Yeni Dönem Heyecanı
Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR), 2. Olağan Genel Kurulu Ankara'da gerçekleşti. Dr. Süleyman Basa'nın yeniden Genel Başkanlığa, Bingöl temsilcisi Hakim Bayraktar'ın da yönetim kuruluna seçildiği Genel Kurulda, TİMBİR'in yeni dönem yol haritası da belirlendi.
27.06.2026
20:38
Rektör Çelik, TÜBA Asli Üyesi Seçildi
Rektör Çelik, TÜBA Asli Üyesi Seçildi
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, Türkiye Bilimler Akademisi'nin (TÜBA) 63. Genel Kurulu'nda yapılan seçimlerde asli üyeliğe seçildi.
27.06.2026
20:36
Burkankulu`ndan `çekildi` iddialarına yanıt
Burkankulu'ndan 'çekildi' iddialarına yanıt
12 Bingölspor başkanlığına talip olduğunu açıklayan iş insanı Ahmet Burkankulu, kamuoyunda gündeme gelen 'adaylıktan çekildi' iddialarını yalanladı. Burkankulu, destek çalışmalarını sürdürdüğünü, yeterli desteğin sağlanması halinde ise başkan adaylığını resmen ilan edeceğini söyledi.
27.06.2026
20:36
Bingöl`e 13 hekim atanacak! 4 branşta bir ilk yaşanacak
Bingöl'e 13 hekim atanacak! 4 branşta bir ilk yaşanacak
Sağlık Bakanlığı'nın 129. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurası kapsamında Bingöl'e 11 uzman ve 2 pratisyen hekim atanacak. Yapılan atamalarla birlikte kentte ilk kez Çocuk Kardiyolojisi branşında uzman görev yapacak, üç ilçe de ilk kez yeni uzmanlık alanlarına kavuşacak.
27.06.2026
20:35
Bingöl Belediyesi`nden Orman Yangını Uyarısı
Bingöl Belediyesi'nden Orman Yangını Uyarısı
Bingöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, yaz sıcaklıklarıyla birlikte artan orman yangını riskine karşı vatandaşları uyardı. Açıklamada, küçük bir ihmalin büyük felaketlere yol açabileceği belirtilerek, yangınlara neden olanlar hakkında ağır yaptırımlar uygulandığı hatırlatıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın