KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Ağustos 2025 Cumartesi
°C

Ketenalp: okul yolu ay sonunda tamamlanacak

Bingöl Belediye Başkanı Hacı Ketenalp, Gazi İlköğretim Okulu yolunun Ekim ayı sonuna kadar tamamlanacağını söyledi

Ketenalp: okul yolu ay sonunda tamamlanacak
06 EKİM 2007 CUMARTESİ 10:16
0
1181
0
AA aa
Gazetemizin dünkü sayısında manşette yer alan ‘Belediyeye tepki!' başlıklı haberde konu edilen Gazi İlköğretim Okulu yolunda oluşan tozdan dolayı öğrencilerin sağlığının tehlike altında olduğu yönündeki soruna ilişkin açıklamada bulunan Bingöl Belediye Başkanı Hacı Ketenalp, yolun Ekim ayı sonuna kadar tamamlanacağını belirtti.
Yol yapım çalışmalarının yarım bırakılmasının, yol zemininin oturmasını beklediklerinden kaynaklandığını aktaran Ketenalp: “Aydınsu Mahallesi yeni yol yapımı ve genişletme çalışmalarını iş sezonu içinde tamamladık. Yeni yapılan bir yolda yolun tamamen oturması ve asfalta hazır hale gelemsi için belli bir süre beklemeye alınması gerekmektedir. Buda yol yapım tekniğinde bilinen bir yöntemdir. Bizde bu mahallemizin yolunu belli bir süre için hazır hale gelmesi için günün belli saatlerinde sulayarak sağlam hale getirmiş olduk. Yapmış olduğumuz program dahilinde bu yolumuzda belli bir takvimde bitireceğiz. Yaptığımız program içinde bayram sonrası gireceğimiz Aydınsu Mahallesi Gazi İlköğretim Okulu yolu Ekim ayı sonunda asfaltlanmış ve kullanıma hazır hale gelmiş olacaktır” dedi.
Kilit Parke Taş Çalışmaları Yenimahalle'de Devam Edecek
Gazetemizin önceki günkü sayısında yer alan ‘Belediye Yenimahalle'yi Unuttu' başlıklı haberin ardından Yenimahalle'de yol yenileme çalışmalarına başlayan Bingöl Belediyesi, kilitli parke taşı döşeme işi için kazı faaliyetlerini hızlandırdı.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Hacı Ketenalp, Yenimahalle'de kilitli parke taşı döşemesinin yanında asfaltlama faaliyetlerinde de bulunacaklarını kaydetti.
Çalışmaların belirli bir program çerçevesinde yürütüldüğünü ifade eden Ketenalp: “1 ay sonra nerde çalışacağımız bellidir. Mahallelerimizdeki yol sorununu tamamen çözmek için tüm gayretimizle çalışmaktayız. Mahallesinde problem bulunan muhtarlarımız, belediyeye gelerek sorunlarını iletebilirler. Bizlerde bu doğrultuda programlarımızı şekillendirip sorunları çözmeye çalışacağız” şeklinde konuştu.


BingolOnline / Bingöl Kent Haber
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
16.08.2025
03:48
Bingöl`de 7 yaşındaki çocuk termal havuzda boğuldu
Bingöl'de 7 yaşındaki çocuk termal havuzda boğuldu
Bingöl'de 7 yaşındaki çocuk, Bingöl Üniversitesi Termal Tesislerindeki havuzda boğuldu. Otopsinin ardından cenazesi defnedilen çocuğun taziyesi, merkez Kültür Camii'nde kurulacak. Kamuoyu ihmaller zincirine dikkat çekerken, Bingöl Üniversitesi'nin nasıl bir savunma yapacağı merak konusu!
16.08.2025
03:47
Vatandaş 153`e bildiriyor, sorunlar çözülüyor
Vatandaş 153'e bildiriyor, sorunlar çözülüyor
153 Çağrı Hattı'na ulaşan bildirimler üzerine Bingöl Belediyesi ekipleri, kent genelindeki parklarda kapsamlı bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirdi.
16.08.2025
03:46
Cinayetten ceza almıştı! Yakalandı
Cinayetten ceza almıştı! Yakalandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 5 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı.
16.08.2025
03:45
Bingöl`de cezaevi firarisi yakalandı
Bingöl'de cezaevi firarisi yakalandı
Bingöl'de 4 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve cezaevinden firar ettiği tespit edilen şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalandı.
16.08.2025
03:44
Bingöl`de 8 bin kök kenevir bitkisi ele geçirildi
Bingöl'de 8 bin kök kenevir bitkisi ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 8 farklı noktada toplam 8 bin 332 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.
16.08.2025
03:43
Uyuşturucu Operasyonu: Bin 695 şüpheli yakalandı
Uyuşturucu Operasyonu: Bin 695 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son 2 haftada Bingöl dahil 73 ilde uyuşturucuya yönelik düzenlenen operasyonlarda Bin 695 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın